olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια! Εχω μια μητρικη asrock p4vt8+ (ξερω αρχαια) και εναν cpu intel pentium 4 HT 3,20Ghz και τροφοδοτικο και καρτα γραφικων μια nvidia geforce 4 mx 440 (agp).. Μπορω να εγκαταστησω εστω windows 7? (περιμενω και μια ραμ να δω αν θα ξεκινησει, παντως κανει 3 μακρια μπιπ που σημαινει ραμ και cpu, καρτα γραφικων και το heatsink στο chipset της μητρικης ζεσταινεται..) (αν δεν παιρνει 7φταρια θα βαλω xp, παλι εκει θελει sata drivers?) Επισης εχω σκληρο sata 160gb.. Θα χρειαστω sata drivers που λεμε για να βαλω τα 7φταρια; αν ναι πως βαζω τους drivers? (ξερω αρχαιο pc αλλα ειπα να το αναστησω..) Ευχαριστω!! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από olimpiakos 7
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δεν θα βρεις drivers για την καρτα γραφικών, βάλε XP και φόρτωσέ του αρχαία παιχνίδια να καείς 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) GeorgeMan ευχαριστω για την απαντηση σου!! Εαν παιξει σαν generic driver της καρτας γραφικων; θα μπουν τα 7φταρια; ή θελει sata drivers? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από olimpiakos 7
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Οτι θα μπουν θα μπουν, απλα θα σερνονται. Θα πονας σε καθε ανοιγμα παραθυρου και δεν θα υποστηριζεται τιποτα σε 3D. Και νεοτερη καρτα να βαλεις που υποστηριζεται, παλι με μονοπυρηνο θα σερνεται το συμπαν ουτως ή άλλως σε Windows 7. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Για τι χρήση το θέλετε; Κατι σαν multimedia περιπου..Κανα ιντερνετ μουσικη και κανα παλιο παιχνιδι... Σαν δευτερο pc, εχω ηδη λαπτοπ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από olimpiakos 7
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δεν εχει νοημα με αυτη την Nvidia ειδικα Windows 7... Βαζεις XP! (η κοιτας μηπως εχεις & καποια αλλη vga) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα