Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά χθες έκανα μία αγορά μέσω paypal μπερδεύτηκα όμως και νόμιζα ότι είχα λεφτά στην κάρτα που έχω σύνδεση με το λογαριασμό του PayPal αλλά τελικά είχα λεφτά σε άλλη κάρτα.

το περίεργο είναι ότι η συναλλαγή έγινε κανονικά θέλω να ρωτήσω υπάρχει δυνατότητα πίστωσης μέσω PayPal, στο ίντερνετ που έψαξα διάβασα ότι αν έχει συνδέσει το PayPal με μία κάρτα πιστωτική ή και χρεωστική μπορείς να τις χρεώσεις ακόμα και αν δεν έχεις λεφτά στο λογαριασμό σου.

Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.

Ναι γίνετε ακριβώς το ίδιο σκηνικό με ανανέωση wind μέσω PayPal έπαθα και εγώ μπέρδεψα τις χρεωστικές κάρτες η συναλλαγή πέρασε κανονικά αλλά μετά μου έβγαλε αρνητικό υπόλοιπο στο paypal και έπρεπε να κάνω μεταφορά απο λογαριασμό μου στο paypalγια να κλείσει το υπόλοιπο 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dj_aggelos είπε

Ναι γίνετε ακριβώς το ίδιο σκηνικό με ανανέωση wind μέσω PayPal έπαθα και εγώ μπέρδεψα τις χρεωστικές κάρτες η συναλλαγή πέρασε κανονικά αλλά μετά μου έβγαλε αρνητικό υπόλοιπο στο paypal και έπρεπε να κάνω μεταφορά απο λογαριασμό μου στο paypalγια να κλείσει το υπόλοιπο 

Από ότι βλέπω στο διαδίκτυο σε δανείζει κανονικά και μετά σου κρατάει τα λεφτά με προμήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...