Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και χρόνια πολλά. Πριν λιγο καιρό ξαφνικά το τηλέφωνο νεκροσαι ενω ιντερνετ ειχα κανονικά. Τηλέφωνο στην φορθνετ και μου στελνουν τεχνικο.,

Έρχεται ο τεχνικος δεν έφτιαξε το πρόβλημά ειπε οτι ειναι το προβλημα στους τοίχους μεσα στο σπιτι ειπε οτι ειναι ηλεκτρολογικο τεσπα δεν ξερω ακριβώς γτ δεν ειμουν εγω στο σπιτι του πατερα μου. Μετα πολλά βλεπω στον λογαριασμό 20ευρω χρέωση τεχνικου. Ενω ο πατερας μου ειχε βρει καποιον τεχνικο απο τι γειτονιά και του το έφτιαξε το πρόβλημά που ηταν στο κουτι της πολυκατοικίας ενα καλοδιο. Δεν θελω να τους πληρώσω τα 20 ευρώ που ζητανε γτ ειναι κοραΐδια αν κ υπέγραψε ο πατερας μου οταν εφυγε ο τεχνικος

Επεξ/σία από delpetro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν καλεις τεχνικό, σου λένε αν είναι θέμα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και όχι forthnet έχει χρέωση. Λυπάμαι αλλά πρέπει να πληρώσεις.

Επεξ/σία από mechpanos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, delpetro είπε

Καλησπερα και χρόνια πολλά. Πριν λιγο καιρό ξαφνικά το τηλέφωνο νεκροσαι ενω ιντερνετ ειχα κανονικά. Τηλέφωνο στην φορθνετ και μου στελνουν τεχνικο.,

Έρχεται ο τεχνικος δεν έφτιαξε το πρόβλημά ειπε οτι ειναι το προβλημα στους τοίχους μεσα στο σπιτι ειπε οτι ειναι ηλεκτρολογικο τεσπα δεν ξερω ακριβώς γτ δεν ειμουν εγω στο σπιτι του πατερα μου. Μετα πολλά βλεπω στον λογαριασμό 20ευρω χρέωση τεχνικου. Ενω ο πατερας μου ειχε βρει καποιον τεχνικο απο τι γειτονιά και του το έφτιαξε το πρόβλημά που ηταν στο κουτι της πολυκατοικίας ενα καλοδιο. Δεν θελω να τους πληρώσω τα 20 ευρώ που ζητανε γτ ειναι κοραΐδια αν κ υπέγραψε ο πατερας μου οταν εφυγε ο τεχνικος

Πριν δρομολογήσουν το ραντεβού, στα λένε αναλυτικά στο τηλ.

Αν το πρόβλημα είναι εξωτερικά η στο Α/Κ (αστικό κέντρο) το ραντεβού αυτό, είναι δωρεάν.

Αν το πρόβλημα βρεθεί ΕΝΤΟΣ του σπιτιού σου, τότε υπάρχει η χρέωση των 20 ευρώ και σου στέλνουν και τιμοκατάλογο.

Εφόσον βρήκε πως το πρόβλημα είναι του σπιτιού, και μάλιστα ηλεκτρολογικό, προφανώς και θα πληρώσεις τα 20 ευρώ.

Να έχεις στο μυαλό σου πως και η άσκοπη μετάβαση είναι στα 20 ευρώ επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...