nonamerno Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 καλησπερα καπνιζω εδω και εναν χρονο αλλα εχω μεγαλο κολλημα με τα πουρακια δεν μπορω πλεον τα ταιγαρα εχω φαει κολλημα με πουρακια και συγκεκριμενα με τα delph χρυσο,ξερει κανεις αν ειναι κακη ποιοτητα; 1€ τα 10 πανε και αν μπορειτε να μενπειτε τον σωστο τροπο που καπνιζεται ενα πουρακι
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 μια απο τα ιδια,αν δε το πουρο ειναι φλεβατο η καλυτερη μου
nonamerno Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, tzoyris7 είπε μια απο τα ιδια,αν δε το πουρο ειναι φλεβατο η καλυτερη μου αλλη φαση το πουρακι φιλε καμια συγκριση με το τσιγαρο😜
mp123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, nonamerno είπε καλησπερα καπνιζω εδω και εναν χρονο αλλα εχω μεγαλο κολλημα με τα πουρακια δεν μπορω πλεον τα ταιγαρα εχω φαει κολλημα με πουρακια και συγκεκριμενα με τα delph χρυσο,ξερει κανεις αν ειναι κακη ποιοτητα; 1€ τα 10 πανε και αν μπορειτε να μενπειτε τον σωστο τροπο που καπνιζεται ενα πουρακι Ναι ίδια ποιοτητα με τα Cohiba. Φίλε μου σταματά τα. 1 ευρώ τα 10 έχουν. Δεν είναι καπνός αυτός. Πευκοβελόνες και ότι σαβούρα άλλη είναι.Δεν είναι καπνός. 3
nonamerno Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, mp123 είπε Ναι ίδια ποιοτητα με τα Cohiba. Φίλε μου σταματά τα. 1 ευρώ τα 10 έχουν. Δεν είναι καπνός αυτός. Πευκοβελόνες και ότι σαβούρα άλλη είναι.Δεν είναι καπνός. παντως απο οτι εχω δει ειναι ελληνικη εταιρια..
gasgounis Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Οταν ειναι μιση τιμη και απο τα τσιγαρα (αν εχουν τα 10 €1, αρα τα 20 €2 ενω τα 20 τσιγαρα ας πουμε €4) ποσο καλης ποιοτητας λες να ειναι??? Αν ο λογος ειναι οικονομικος, γυρισε το καλυτερα στα στριφτα. Βρες ενα καπνο που σου αρεσει και προχωρα ετσι. Εγω για πολλα χρονια καπνιζα κανονικο τσιγαρο και σε καμια ειδικη περισταση κανονικο πουρο. Καποια στιγμη κολλησα με τα πουρακια των γνωστων μαρκων και που βρισκεις και σε περιπτερα βλεπε partagas, montechristo, partagaw, romeo julieta. Ολα αυτα ειναι χωρις φιλτρο και δεν εχουν καμια σχεση για μενα με αυτα που βλεπεις που εχουν μεν το καφε χρωμα που εχουν τα πουρακια αλλα στην ουσια ειναι κανονικα τσιγαρα αλλα με καφε τσιγαροχαρτο. Πλεον οταν βγαινω θα καπισω μονο τετοια αλλα θα κανω αρκετα, 5 με 10 πουρακια. Αναλογα με το πως θα κυλισει η βραδια. Το βασικο ομως ειναι οτι δεν μου προκαλουν εθισμο οπως το τσιγαρο. Δεν αισθανομαι εξαρτηση οπως εχω αισθανθει καποιες φορες που εχω κανω κανονικα τσιγαρα. Επισης πολλοι κανουν παραπονα οτι τα πουρακια, οπως τα κανονικα σε μεγεθος πουρα, μυριζουν ασχημα. Και ειναι και το θεμα της τιμης. Αυτα στα οποια αναφερομαι εχουν €9 €10 η δεκαδα. Τελος δεν μπορει να κανεις πολλα πουρακαι σε λιγες ωρες γιατι ειναι βαρια και επισης δεν μπορεις να εχεις ενα πακετο που θα το κρατησεις πολλες μερες γιατι ξεραινεται ο καπνος. 6 λεπτά πριν, nonamerno είπε παντως απο οτι εχω δει ειναι ελληνικη εταιρια.. αυτο δεν ειναι κριτηριο οτι ειναι καλα και με ποιοτικο καπνο
mp123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, nonamerno είπε παντως απο οτι εχω δει ειναι ελληνικη εταιρια.. Φυσικα είναι ελληνική εταιρία. Από τις πιο παλιές.Δελφοι λέγεται. φτηνα τσιγάρα έβγαζε τύπου Σαντε αφιλτράριστο, Καρέλια κασετίνα ( την παλιά που έκαναν πι παππούδες μας. Πριν 30 χρόνια που άρχισα το κάπνισμα στο λύκειο τότε τέτοια κάναμε γιατ ήταν τα πιο φτηνά.τοτε ήταν κασετίνα μα 20 τσιγάρα.
gia_nnis Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 58 λεπτά πριν, nonamerno είπε καλησπερα καπνιζω εδω και εναν χρονο αλλα εχω μεγαλο κολλημα με τα πουρακια δεν μπορω πλεον τα ταιγαρα εχω φαει κολλημα με πουρακια και συγκεκριμενα με τα delph χρυσο,ξερει κανεις αν ειναι κακη ποιοτητα; 1€ τα 10 πανε και αν μπορειτε να μενπειτε τον σωστο τροπο που καπνιζεται ενα πουρακι Καλυτερα κοψτο τωρα που ειναι νωρις! Καλα ειναι να καπνιζουν αυτοι που μπορουν να το κανουν κουμαντο οχι να τους κανει..!!! 1
nonamerno Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Καλυτερα κοψτο τωρα που ειναι νωρις! Καλα ειναι να καπνιζουν αυτοι που μπορουν να το κανουν κουμαντο οχι να τους κανει..!!! φιλε να το κοψω μπορω αλλα δεν θελω για πολλους λογους απλα δεν μαρεσει το τσιγαρο καθολου και τα ντελφ που κανω εχουν μια γευση βανιλια και ουτε μυριζουν και μου αρεσουν κιολας γιαυτο ειπα να ρωτησω
Beefeater Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 το ότι είναι φτηνα δεν εχει να λεει ότι είναι και σκουπιδια αιρεται στο γεγονός ότι δεν λογιζονται "τσιγαρα" οποτε δεν εχουν τον τρελο φορο που εχουν τα κανονικα τσιγαρα πακετου.. τα πουρακια για τα λεφτα τους είναι τιμια
gia_nnis Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nonamerno είπε φιλε να το κοψω μπορω αλλα δεν θελω για πολλους λογους απλα δεν μαρεσει το τσιγαρο καθολου και τα ντελφ που κανω εχουν μια γευση βανιλια και ουτε μυριζουν και μου αρεσουν κιολας γιαυτο ειπα να ρωτησω Τοτε κανε αφοβα! Εδω ατομα με παραμύθα πανε να γερασουν και δεν λενε να ψοφησουν..! Αν δεν σε πειραζουν στο λαιμο συνεχισε.. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από gia_nnis
nonamerno Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι Ντελφ. Δελφοί λεγονται απο τα αγγλικα φιλε σορρυ😂 ειναι απο τα λιγα που δοκιμασα και δεν εχω θεμα στον λαιμο οποτε πιστευω ολα κομπλε! 1
sphinxgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Βαριέμαι να γράψω πολλά. Για να αναλύσεις το θέμα χρειάζονται σελίδες. Χονδρικά, αν θες να δοκιμάσεις τίμια πουράκια και σωστά σε όλες τις παραμέτρους, δοκίμασε τα Toscanello. Είναι ότι πιο καλό στο 1€/καθένα. Επόμενη κατηγορία >5€/πούρο https://www.cigarsgalaxy.gr/toscanello-pourakia Επίσης σημαντική διαφορά με το τσιγάρο. Το τσιγάρο το κατεβάζεις στα πνευμόνια. Το πουρο δεν το κατεβαζεις. 1
sexymwro7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Caprice μονο. 1 ευρω και κατι η συσκευασια. Το μονο αρνητικο ειναι οτι παχαινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις