Fragi_mel38 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είμαι κάτοχος ενός κινητού samsung galaxy a50 και δεν έχω κλείσει χρόνο και μου έβγαλε πρόβλημα επεξεργαστή....απο αύριο θα εποικηνωνήσω με το κατάστημα που το πήρα ή για αντικατάσταση ή για επιδιόρθωση μέσω εγγύησης..... δεν ξέρω όμως αν αξίζει....σκέφτομαι να πάρω το Huawei P40 Lite 4G 128GB (6GB Ram)......με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα λόγω της δουλειάς μου καθώς επίσης και η μπαταρία.... θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ γιατί πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται με την google και με το νέο huawei app store και αν αξιζει... επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάτι μέχρι τα 350 ευρώ θα ήταν πολύ ευχάριστο να τα δω. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Fragi_mel38
Billkap95 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, Fragi_mel38 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είμαι κάτοχος ενός κινητού samsung galaxy a50 και δεν έχω κλείσει χρόνο και μου έβγαλε πρόβλημα επεξεργαστή....απο αύριο θα εποικηνωνήσω με το κατάστημα που το πήρα ή για αντικατάσταση ή για επιδιόρθωση μέσω εγγύησης..... δεν ξέρω όμως αν αξίζει....σκέφτομαι να πάρω το Huawei P40 Lite 4G 128GB (6GB Ram)......με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα λόγω της δουλειάς μου καθώς επίσης και η μπαταρία.... θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ γιατί πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται με την google και με το νέο huawei app store και αν αξιζει... επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάτι μέχρι τα 350 ευρώ θα ήταν πολύ ευχάριστο να τα δω. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Εδω και σχεδον ενα μηνα εχω το Huawei Nova 5t και το τηλεφωνο ειναι απλα απιστευτο. Οι καμερεσ, ο επεξεργαστης, η οθονη και η διαρκεια της μπαταριας μου αφησαν την καλυτερη εντυπωση
Fragi_mel38 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Billkap95 είπε Εδω και σχεδον ενα μηνα εχω το Huawei Nova 5t και το τηλεφωνο ειναι απλα απιστευτο. Οι καμερεσ, ο επεξεργαστης, η οθονη και η διαρκεια της μπαταριας μου αφησαν την καλυτερη εντυπωση Σε ευχαριστώ πάρα πολυ θα το τσεκάρω 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Τι εννοείς πρόβλημα με τον επεξεργαστή; Το είχα αγοράσει πέρυσι τον ιούλιο απο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο skroutz.... απο τις πρώτες μέρες δεν μου χτύπαγαν οι ειδοποιήσεις ούτε απο social media ουτε απο email ουτε απο τπτ .....το μόνι που χτυπούσε ήταν το μέσετζερ και τα sms.... η αλήθεια είναι ότι το αμέλησα γιατι δεν με ενοχλούσε κιόλας....εγώ ηθελα φωτογραφική μηχανη και μπαταρία καλή.... τον Ιανουάριο μου σπάει η οθόνη και την επισκέυασα και εκεί βρήκα την ευκαιρία να τους πω και για τις ειδοποιήσεις....όπου εκεί μου είπαν ότι θέλει αλλαγή ο επεξεργαστής γιατί έχει θέμα..... με αποτέλεσμα λόγω οικονομικής δυσχέρειας και λογω κορονοιου ήμουν έτοιμος να το φτιάξω αλλά προχτές μου έκανε κάποια κόλπα.....δεν ακούγεται καθόλου ο ήχος ούτε απο κλήσεις ούτε ξυπνητήρι ούτε να δω ένα βιντεο κάτι καθώς επίσης μου ρίχνει τη μπαταρία και κλείνει με 65% μπαταρία ή όταν ανοίγω τη κάμερα και το πιο σημαντικό μου έβγαλε μνμ υπερθέρμανσης Και πραγματικά δε ξέρω αν αξιζει να το φτιάξω
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα που βλέπεις, αν είναι με κρύα συσκευή έχουν πρόβλημα οι αισθητήρες που βρίσκονται στην πλακέτα φόρτισης. Είσαι σίγουρος οτι δεν έχουν πέσει υγρά στην συσκευή; Και το ηχείο εκει πέρα βρίσκεται και λειτουργεί απο την δευτερεύουσα αυτή πλακέτα.. Αν σου είπαν για πρόβλημα επεξεργαστή και ότι χρειάζεται αλλαγή, μακριά απο το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο επεξεργαστής δεν είναι κάτι που αλλάζει στα κινητά μιας και στο ίδιο τσιπάκι περιέχονται η κάρτα γραφικών και τα Modules για το σήμα κλπ.Κοινώς είναι ένα τσιπ που περιέχει υπομονάδες μέσα του. Αν θέλουμε να γίνει αλλαγή λοιπόν του κυκλώματος αυτού χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για την αποκόλληση του τσιπ και την αλλαγή του. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Xristaras12 1
Fragi_mel38 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Το πρόβλημα που βλέπεις, αν είναι με κρύα συσκευή έχουν πρόβλημα οι αισθητήρες που βρίσκονται στην πλακέτα φόρτισης. Είσαι σίγουρος οτι δεν έχουν πέσει υγρά στην συσκευή; Και το ηχείο εκει πέρα βρίσκεται και λειτουργεί απο την δευτερεύουσα αυτή πλακέτα.. Αν σου είπαν για πρόβλημα επεξεργαστή και ότι χρειάζεται αλλαγή, μακριά απο το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο επεξεργαστής δεν είναι κάτι που αλλάζει στα κινητά μιας και στο ίδιο τσιπάκι περιέχονται η κάρτα γραφικών και τα Modules για το σήμα κλπ.Κοινώς είναι ένα τσιπ που περιέχει υπομονάδες μέσα του. Αν θέλουμε να γίνει αλλαγή λοιπόν του κυκλώματος αυτού χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός για την αποκόλληση του τσιπ και την αλλαγή του. Δε το χω με τη τεχνολογία και με όλες αυτές τις γνώσεις δυστηχώς.. γι αυτό και πήρα την απόφαση να αναρτήσω εδώ τον προβλημματισμό μου.....όχι σε διαβεβαιώ ότι δεν έχουν πέσει υγρα στη συσκευή.... Απο τα λεγόμενά σου φίλε μου είναι προβληματική η πλακέτα...
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 είτε η κύρια είτε η δευτερεύουσα κάποια απο τις πλακέτες έχει θέμα, και εφόσον δεν έχουν πέσει υγρά και είσαι σίγουρος, και το κινητό είναι εντός ΕΕ, το επισκευαστικό κέντρο θα σε καλύψει. Τώρα βέβαια εξαρτάται που το πήγες για αλλαγή οθόνης, αν είναι κανένα μαγαζί της γειτονιάς και το έχουν γεμίσει τίποτα κόλλες κλπ για να το κλείσουν, αν το πας σε επίσημο διαγνωστικό samsung πιθανότατα θα μπλέξεις χειρότερα.
Fragi_mel38 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αν το πας σε επίσημο διαγνωστικό samsung πιθανότατα θα μπλέξεις χειρότερα. Τι εννοείς φίλε μου?
kp1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Fragi_mel38 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είμαι κάτοχος ενός κινητού samsung galaxy a50 και δεν έχω κλείσει χρόνο και μου έβγαλε πρόβλημα επεξεργαστή....απο αύριο θα εποικηνωνήσω με το κατάστημα που το πήρα ή για αντικατάσταση ή για επιδιόρθωση μέσω εγγύησης..... δεν ξέρω όμως αν αξίζει....σκέφτομαι να πάρω το Huawei P40 Lite 4G 128GB (6GB Ram)......με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα λόγω της δουλειάς μου καθώς επίσης και η μπαταρία.... θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ γιατί πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται με την google και με το νέο huawei app store και αν αξιζει... επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάτι μέχρι τα 350 ευρώ θα ήταν πολύ ευχάριστο να τα δω. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Τσεκαρε σε αυτά τα λεφτά xiaomi mi9T, Huawei nova 5T, και realme x2 μέχρι 300€ ότι καλύτερο! 1
Fragi_mel38 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, kp1 είπε Τσεκαρε σε αυτά τα λεφτά xiaomi mi9T, Huawei nova 5T, και realme x2 μέχρι 300€ ότι καλύτερο! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 58 λεπτά πριν, Fragi_mel38 είπε Τι εννοείς φίλε μου? προφανως θα σου πουνε οτι δεν αναλαμβανουνε τιποτα. διοτι το κινητο δεν <<ανοιχτηκε>> σε καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις... αν καταλαβα καλα τι εννοουσε ο φιλος.
stelios18120 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, Fragi_mel38 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είμαι κάτοχος ενός κινητού samsung galaxy a50 και δεν έχω κλείσει χρόνο και μου έβγαλε πρόβλημα επεξεργαστή....απο αύριο θα εποικηνωνήσω με το κατάστημα που το πήρα ή για αντικατάσταση ή για επιδιόρθωση μέσω εγγύησης..... δεν ξέρω όμως αν αξίζει....σκέφτομαι να πάρω το Huawei P40 Lite 4G 128GB (6GB Ram)......με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα λόγω της δουλειάς μου καθώς επίσης και η μπαταρία.... θα ήθελα τη γνώμη σας σας παρακαλώ γιατί πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται με την google και με το νέο huawei app store και αν αξιζει... επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάτι μέχρι τα 350 ευρώ θα ήταν πολύ ευχάριστο να τα δω. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Κοίτα προς huawei Nova 5t και δεν θα χασεις. Οσοι το έχουν μόνο καλά λόγια λένε 😁😉
G.makrihairis Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, Fragi_mel38 είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολυ θα το τσεκάρω Το είχα αγοράσει πέρυσι τον ιούλιο απο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο skroutz.... απο τις πρώτες μέρες δεν μου χτύπαγαν οι ειδοποιήσεις ούτε απο social media ουτε απο email ουτε απο τπτ .....το μόνι που χτυπούσε ήταν το μέσετζερ και τα sms.... η αλήθεια είναι ότι το αμέλησα γιατι δεν με ενοχλούσε κιόλας.... Το ίδιο θέμα με τις ειδοποιήσεις έχω και εγώ δηλαδή μόνο μεσεντζερ και μηνύματα όχι viber,mail....πρέπει να τα ανοίξω και μετά έχω τις ειδοποιήσεις.Αυτο συμβαίνει στο Redmi note 8 που έχω 4 μήνες αλλά το ίδιο πρόβλημα το είχα και με το προηγούμενο τηλέφωνο μου ένα leeco X520.Δεν νομίζω ότι είναι θέμα επεξεργαστή αλλά κάτι που έχουμε σκαλίσει,πειράξει εμείς και δεν μπορούμε να το επαναφέρουμε....οποίος γνωρίζει ας ενημερώσει.
vargas Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 https://techblog.gr/mobile/huawei-piastike-na-koroidevei-ksana/ μακρια από huawei Την μια κλέβει σε benchmarks τώρα κλέβει κ στις φωτο κ χωρίς Google 1
tasos-e Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Κλέβει ξεκλεβει βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες καλύτερες από όλα το p40 pro. Όσο για το άρθρο που έβαλες λέει και για άλλες μάρκες, αν το ψάξεις όλες η μεγάλες εταιρίες το έχουν κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα