Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα pc που να το κρατήσω τα επόμενα 5, 10 χρόνια. Ας πούμε και στα 1000€  Καλύτερα το πάρω σε δυο εβδομάδες να μαζέψω λίγα ακόμα. Απλά αξίζει ρε Τάκη στο 1000αρικο για το Raijintek, τι λες;Παίζω κανένα game που και που αλλά χαλαρά, Forza 4, GTA V.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, VisinoPlomari said:

Θέλω να πάρω ένα pc που να το κρατήσω τα επόμενα 5, 10 χρόνια. Ας πούμε και στα 1000€  Καλύτερα το πάρω σε δυο εβδομάδες να μαζέψω λίγα ακόμα. Απλά αξίζει ρε Τάκη στο 1000αρικο για το Raijintek, τι λες;Παίζω κανένα game που και που αλλά χαλαρά, Forza 4, GTA V.

Δεν ξέρεις τι θες μου φαίνεται. Πρώτα μας λες όχι Gaming μετά gtav. Νομίζω στα έχουμε πει όλα αν δεν καταλαβαίνεις μάλλον φταίει η γλώσσα και σου πρωτεινω να πας σε άλλο φόρουμ να τρολαρεις. 

Δημοσ.

Συγνώμη ρε φίλε, απλά δεν παίζω παιχνίδια. Απλά θα θέλω να έχω την δυνατότητα άμα θελήσω να μπορεί να το σηκώσει.. για αυτό είπα ελαφριά games. 

Με τις επιλογές που με δώσατε έχω αποκλείσει πολλά πράγματα που ημουν έτοιμος να αγοράσω!

Δημοσ.
16 minutes ago, VisinoPlomari said:

Συγνώμη ρε φίλε, απλά δεν παίζω παιχνίδια. Απλά θα θέλω να έχω την δυνατότητα άμα θελήσω να μπορεί να το σηκώσει.. για αυτό είπα ελαφριά games. 

Με τις επιλογές που με δώσατε έχω αποκλείσει πολλά πράγματα που ημουν έτοιμος να αγοράσω!

ΣΤΑ έχει πει όλα το παιδί πιο πάνω. Το θέμα πρέπει να κλείσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VisinoPlomari είπε

Καλη σας μέρα κύριοι. Έτοιμο είναι:

IMG_0396.PNG

Η XFX στα 135€ είναι καλύτερη της MSI  570 .

Το τροφοδοτικό που σου έδωσα είναι SFX για να μπορούν να μπαίνουν οι ΑΤΧ κάρτες . Αν βάλεις αυτό δεν μπαίνει η κάρτα .

Δες εδώ, επειδή είναι πιο κοντό και πιο λεπτό  δίνει το δικαίωμα να τοποθετηθεί μεγάλη κάρτα.

maxresdefault.jpg

Αν βάλεις το ATX τροφοδοτικό τότε δεν σε παίρνει να βάζεις μεγάλες κάρτες. ... Μπορείς να βάλεις μόνο ITX μέχρι 17cm

Δες εδώ .

Vz16S82.jpg

Οι μνήμες είναι χειρότερες από τις Patriot .

O NVME που βάζεις είναι περίπου όσο ο ADATA 8200 PRO αλλά πληρώνεις  παραπάνω χρήματα.

Με αυτά και με αυτά ,  έχεις χάσει όλο το VFM ...

Η ψύκτρα από την άλλη που πήγε ?

Άλλο σκληρό δίσκο για αποθήκη έχεις ?

Όχι δεν είναι σωστή επιλογή.

Έχεις διαλέξει λάθος parts, έχει αφαιρέσεις parts κ.λ.π.

Σου έδωσα σύνθεση με ψύκτρα που θα τα κάνει όλα αθόρυβα και νομίζω πως είναι ότι καλύτερο.

Ορίστε και άλλο ένα, με καλύτερη μητρική, καλύτερη ψύκτρα .

Screenshot_20200424_084902.png

img_6053.jpg

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Έχω εξωτερικό σκληρό 1ΤB όποτε δεν είναι τόσο θέμα ο χορός. Τροφοδοτικό θέλω να βάλω καλώ.. να μην το αλλάξω σε 5 χρόνια. Για κάρτα γραφικών μίνι; μόνο 1660 super?

Αναγκαστικά δηλαδή σε μίνι άμα πάμε υπάρχουν επιλογές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, VisinoPlomari είπε

Έχω εξωτερικό σκληρό 1ΤB όποτε δεν είναι τόσο θέμα ο χορός. Τροφοδοτικό θέλω να βάλω καλώ.. να μην το αλλάξω σε 5 χρόνια. Για κάρτα γραφικών μίνι; μόνο 1660 super?

Αναγκαστικά δηλαδή σε μίνι άμα πάμε υπάρχουν επιλογές;

Καταλαβαίνεις τι λέμε ή με δουλεύεις ?

Καλό τροφοδοτικό σου έχω βάλει . Είναι 80 PLUS GOLD και FULL MODULAR !!!  Το ότι είναι SXF δεν σημαίνει πως δεν είναι καλό ... Έλεος ...

Κάρτα γραφικών σου έχω βάλει μεγάλη ... ATX με 8GB DDR5 μνήμη . Είναι η XFX που έχει καλύτερο σύστημα ψύξης από την MSI  ... Το καταλαβαίνεις ?

Κουμούτσα ολόκληρη είναι όχι itx ...

Screenshot_20200424_095104.png.bceb491fb2d77744f521171efa80a6c6.png

Αν θες μετά από χρόνια να αναβαθμίσεις σε άλλη μεγάλη θα μπορείς !

Στην τελευταία σύνθεση σου έδωσα και κορυφαία μητρική με 6 + 2 VRM κύκλωμα τροφοδοσίας, ψύκρες για NVME κ.λ.π. Η καλύτερη ITX B450 ...

Σου έβαλα και κορυφαία ψύκτρα  την GT...

Σου έβαλα και πολύ καλές μνήμες

και τον best seller NVME της αγοράς .

Ατόφιο όπως είναι ... λέμε ..

Screenshot_20200424_084902.png

Που έχεις μπερδευτεί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ...

To παίρνεις έτοιμο στημένο,  πληρέστατο,  αθόρυβο, ταχύτατο ... ποιοτικότατο ..  Δεν καταλαβαίνω ... πραγματικά.

Θες πιο μεγάλο τροφοδοτικό  και να μπαίνει και μεγάλη κάρτα γραφικών ?

Ορίστε ... 650άρι ... SFX , GOLD, MODULAR .... που δεν χρειάζεται ... όμως τόσα watt.

https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/650 Watt|Enermax Revolution 650W SFX- PC Power Supply (ERV650SWT)/SearchFor/sfx

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, VisinoPlomari είπε

γαν.png

Μια χαρά είσαι.

Προχώρα.

Αν θες μετά από καιρό να βάλεις κανένα 12-πυρηνο επάνω,  απλά βάλε για μητρική την ASUS που έβαλα στο τελευταίο. Εχει πιο δυνατό κύκλωμα τροφοδοσίας για τα CPU .

Αν θες να είναι αθόρυβο βάλε και την ψύκτρα.

Καλές αγορές. 😀

Υ.Γ. Περιμένουμε φωτογραφίες !!! Τούμπανο θα είναι.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, VisinoPlomari είπε

Βασικά το Enerman revolution sfx 650w θα μπει!

Δεν ισχύει ότι πρέπει να αλλάζεις και μητρική εάν αλλάξεις επεξεργαστή;;; Έτσι ξέρω. 

Όχι !

Οι AM4 RYZEN 1000, 2000, 3000 και 4000 μπαίνουν και θα μπαίνουν στις ίδιες μητρικές.

Δηλαδή εσύ σήμερα παίρνεις τον 3600 που είναι ZEN 2 πυρήνας RYZEN 3ης σειράς.  Θα μπορούσες μελλοντικά να βάλεις έναν RYZEN 9 3900 / 3950X αλλά έχει κι άλλο.

Θα βγουν και οι τέταρτης γενιάς ZEN3 core , Ryzen 4000 και αν χρειαστείς μελλοντικά περισσότερους πυρήνες και νεότερη τεχνολογία, αγοράζεις έναν 4950X  με 16 πυρήνες και 32 Threads και τον βάζεις επάνω !

Αρκεί η μητρική να έχει το κατάλληλο κύκλωμα τροφοδοσίας για να το τροφοδοτήσει .

Να ξέεις επίσης πως το σύστημα που αγοράζεις ΟΛΟ μαζί δεν καταναλώνει πάνω από 270 -340watt  σε πλήρες φορτίο ... ενω αν είχες βάλει το μεγαλύτερο 3950X ( 700€ μόνο ο επεξεργαστής) θα ήθελες περιπου στα 450watt ..😀

Δεν χρειάζεται δηλαδή μεγαλύτερο τροφοδοτικό από 500άρι.

Αλλά αν για ψυχαλογικούς λόγους ή λόγους επεκτασιμότητας θες 650άρι, πάρτο.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Η εξωτερική ψύξη μπαίνει εκεί που είναι η ψύξη του 3600 για την CPU? Εννοώ ότι εάν πάρω εξωτερική ψύξη θα βγάλουν τον μανισιο ή θα την βάλουν άλλου και θα έχω δυο ψηκτρες;

Ναι.. τον 650w!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, VisinoPlomari είπε

Η εξωτερική ψύξη μπαίνει εκεί που είναι η ψύξη του 3600 για την CPU? Εννοώ ότι εάν πάρω εξωτερική ψύξη θα βγάλουν τον μανισιο ή θα την βάλουν άλλου και θα έχω δυο ψηκτρες;

Ναι.. τον 650w!

Δεν τοποθετείται η μαμά μπαίνει η aftermarket.

Τι κάνει η aftermarket?

Επειδή ο ανεμιστήρας της είναι 120mm  και όχι 80  τρέχει σε χαμηλότερες στροφές και παράγει λιγότερο θόρυβο.

Έχει και παραπάνω μέταλλο οπότε έχεις και χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Επεξ/σία από adtakhs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...