VisinoPlomari Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Πάει παιδιά.. μας το φάγανε το κουτί..Raijintek τέλος, καθόλου διαθέσιμα από digital master.. Kάποιο άλλο έχουμε να πρωτείνουμε; Έλεγα για coolermaster Η100 αλλά πολύ μεγαλύτερο είναι.Το Raijintek ήταν ιδανικό για εμένα.. + να μπορεί να πάει κάρτα γραφικών.
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, VisinoPlomari είπε Πάει παιδιά.. μας το φάγανε το κουτί..Raijintek τέλος, καθόλου διαθέσιμα από digital master.. Kάποιο άλλο έχουμε να πρωτείνουμε; Έλεγα για coolermaster Η100 αλλά πολύ μεγαλύτερο είναι.Το Raijintek ήταν ιδανικό για εμένα.. + να μπορεί να πάει κάρτα γραφικών. Πάρ'τους αύριο τηλέφωνο και κάνε ερώτηση για διαθεσιμότητα. Γράψε μας τι σου απάντησαν και μετά βλέπουμε πως την αλλάζουμε την σύνθεση.
VisinoPlomari Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Φίλε, κατέληξα να βάλω τον 3200g, και να κρατήσω τα λεφτά για μεγάλο update μετά από καιρό. Τσέκαρε Τάκη.. Έβαλα και την καλύτερη μητρική όπως με είπες, για να κάνω αύριο μεθάυριο ένα update σε 3900-3950 με μια καλή κάρτα. Γι αυτό πήρα τα άλλα περιφεριακά πολύ τούμπανο. να με κρατήσουν. Τι λες; Μήπως να πάω σε coolermaster h100?
adtakhs Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) To χειρότερο σύστημα έκανες. Τι να πω, απλά σταματώ ... Αν πάντως θες κάτι με αυτό το κουτι, το έχει το visionstudio.gr Καλές αγορές. Πραγματικά έχω γράψει τόσες σελίδες και δεν .... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από adtakhs
VisinoPlomari Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Για το cooler master H100? Λεει πιστευεις;
mp44christos Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Λέω ότι φταίει ο @adtakhs και εγώ που καθόμαστε και ασχολούμαστε. Κάνε ότι θες στα έχουμε πει όλα. 1
peiraiask Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2020 στις 1:35 ΠΜ, VisinoPlomari είπε Θέλω να ένα pc που να το κρατήσω τα 5, 10 χρόνια. ο,τι κ να παρεις να το χαρεις! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από peiraiask
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα