chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Για πείτε καμία ιδέα για ακουστικά για gaming αλλά και μουσική στο pc μέχρι τα 150 ευρώ γιατί τα παλιά τα Razer έχουν αρχίσει να διαλύονται από την πολύ χρήση. Έχω δει μερικά όπως ας πούμε τα seinnheiser gsp-500 η τα logitech gpro αλλά θέλω να μου πείτε και εσεις την γνώμη σας.
handsomegamer Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουν περάσει μερικά ακουστικά από τα χέρια μου όπως τα logitech g433, τα corsair hs70, τα steelseries arctis 7, logitech g533 (αυτά έχω τώρα). Τα καλύτερα είναι τα τελευταία για μένα! Πολύ άνετα και καλή διάρκεια μπαταρίας σε ασύρματη χρήση. Αλλά αν έδινα μονοκοπανιά 150ευρω θα πήγαινα στα hyper x cloud. https://www.skroutz.gr/s/17335811/HyperX-Cloud-MIX.html Η hyperx είναι γνωστή για τη ποιότητα και τον ήχο που προσφέρει. Και τα συγκεκριμένα είναι πολύ καλή all around επιλογή. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από handsomegamer
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chek2fire είπε Για πείτε καμία ιδέα για ακουστικά για gaming αλλά και μουσική στο pc μέχρι τα 150 ευρώ γιατί τα παλιά τα Razer έχουν αρχίσει να διαλύονται από την πολύ χρήση. Έχω δει μερικά όπως ας πούμε τα seinnheiser gsp-500 η τα logitech gpro αλλά θέλω να μου πείτε και εσεις την γνώμη σας. θα πας σε αυτα. και ειναι δοκιμασμενα απο εμενα. τα εχω και για gaming και για μουσικη.. https://www.skroutz.gr/s/3703523/BeyerDynamic-DT-990-Edition-250-Ohms.html και ειναι studio ακουστικα.. στο gaming κανουν παπαδες Πηγαινε και στο redit και θα δεις οτι ολοι λενε οτι τα BeyerDynamic-DT-990-Edition-250-Ohms οτι ειναι ο βασιλιας στο gaming, κατι που στην αρχη δεν το πιστευα... γενικως να ξερεις οτι τα gaming ακουστικα ειναι καθαρα μαρκετing για να πουλανε οι εταιριες με ενα ψευτο μπασο κτλ. δεν θα πας ουτε σε logitech g433, τα corsair hs70, τα steelseries arctis 7, logitech g533 , hyper x cloud ολά αυτα ειναι για σκουπιδια.. φιλε καρτα ηχου εχεις φιλε; αν δεν εχεις θα πας σε αυτην' https://www.skroutz.gr/s/12654488/Creative-Sound-BlasterX-AE-5.html Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 να σου πω από τα beyer είχα δεί αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/6635826/BeyerDynamic-Custom-One-Pro-Plus-Black.html?from=sku_color_variations τώρα για τα gaming που λέμε με ενδιαφέρουν περισσότερο από τα studio και μουσικά ακουστικά καθώς αυτά είναι για να αποδώσουν καλά την μουσική και όχι τόσο τα game που απαιτούν ποιο δυναμικά μπάσα κτλ.
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, chek2fire είπε να σου πω από τα beyer είχα δεί αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/6635826/BeyerDynamic-Custom-One-Pro-Plus-Black.html?from=sku_color_variations τώρα για τα gaming που λέμε με ενδιαφέρουν περισσότερο από τα studio και μουσικά ακουστικά καθώς αυτά είναι για να αποδώσουν καλά την μουσική και όχι τόσο τα game που απαιτούν ποιο δυναμικά μπάσα κτλ. λάθος κανεις φιλε μου το θεμα δεν το εχεις ψαξει καλα μαλλον. file οταν θα στηριζεις κατι να εχεις και τις καταλληλες απαντησεις .. λες σε μια φαση τα studio και μουσικά ακουστικά καθώς αυτά είναι για να αποδώσουν καλά την μουσική και όχι τόσο τα game που απαιτούν ποιο δυναμικά μπάσα κτλ. αυτα ποιος στα ειπε;; τα dt990 pro τα εχεις δοκιμασει σε gaming; Sells for around $180-$200 for the Pros, and $250-379 for the Premiums, though prices vary wildly depending on ohm version, and day by day price changes. Spoiler: Review These are GREAT for gaming. Probably easier on the ears than they are for music, as the treble's edge isn't as pronounced in Dolby Headphone mode. There is a greater soundstage, more fantastic bass impact than the 880s (super quick and tight, and unobtrusive still, but more lively), and the detail retrieval is on par, if not better than the 880s due to the more emphasized treble, and just as detailed mids (though the mids aren't as forward as the bass and treble). If you want a more fun oriented sound than the 880s have for gaming, the 990s are it. The bass isn't boomy, but more omni-present, which adds to the immersion. They also work very well for the hardcore gamers out there who wanna nitpick the finer details in games like Call of Duty. Imaging is excellent, and overall positioning is better than the 880s. The hole between 5 and 7 is no longer there, though it's still not as good at judging front and rear sounds as my other faves. However it does it well enough for me that I happily sold the killer K701s as I saw no need to own anything for gaming after the 990s at the time. The treble WILL be too much for some people, though I believe that is more of an issue with it's use in regular stereo. For gaming, I didn't ever feel it got up there... Comfort-wise, they can be truly great a hit or a miss for some. One, the padding is pretty much one of the best I've felt on any headphone. I love velour, especially ones as soft as these. The DT990 is very lightweight, and it will feel like pillows caressing the side of your head. The miss part is that the space for your ears to fit in isn't big and your ears may press against the padding protecting the drivers. update: My original review was for the 600ohm. I have also used the 32ohm, 250ohm, and more 600ohm versions, and I must say, they're too much alike to consider them different headphones. There may be slight differences, but unless you have them side by side, they're very much the same headphone with different amping requirements. Comparisons of the 32 vs 250 (Premium and Pro) vs 600 ohm: The 32ohm is a lot easier to drive in terms of volume, though they scale quite a bit with amping, to the point that I thought they were just shy of the 600ohm. The 32ohm I feel is recommended for those who just want an amazing headphone to pair up with something like the Mixamp and possibly a portable amp. As for differences between the higher ohm DT990, the 32ohm is slightly less refined, and the soundstage is slightly smaller in stereo mode. It also has a dryness to the sound compared to the 250 ohm Premium. One that wouldn't change my thoughts on it. The 600ohm is slightly better overall to the 32ohm, but to make it better than the 32ohm, you need a pretty good amp to bring out that potential. For most of us, the differences don't justify the hassle. Don't overlook the 32ohm, especially if you're not getting an ideal amp for 600ohm headphones. The 32ohm gets you 95% of the way there, with the benefit of being able to sound very good unamped, and better driven than the 600ohm on all but really good gear. You will still want an amp to bring out their sound quality, like the other Beyers on this guide. The 250ohm Premium is also just like the 320hm and 600ohm, but it has a darker tone, fuller bass, and less mids than the 32ohm and 600ohm. The differences again, are very negligible, especially if you don't have all 3 to compare. The 250ohm is also more refined than the 32ohm, with a bigger soundstage, and the sound as a whole has more body/weight, but again, the mids aren't as forward as the 32ohm or 600ohm. The difference yet again, are slight. The 250ohm is harder to drive than the 32ohm in terms of VOLUME, and only on certain sources will a portable amp be enough. To be safe, you'll want a desktop amp for the 250ohm. The Pro 250ohm model sounds just like the Premium 250ohm model, but it has a bit more clamp so the bass is raised slightly, and soundstage is slightly lessened, (though still very similar to the Premium 250ohm, and still bigger than the 32ohm DT990). Because the Pro model is the cheapest, if you're looking to save some money and don't mind the retro look and stronger clamp, the DT990 Pro 250ohm gets you 99.9% the same sound as the Premium 250ohm. The 600ohm is the most refined, and shares more in common with the 32ohm than the 250ohm, but just barely. The bass is tighter with very slightly less impact than the 250ohm. Like the 32ohm, the mids are ever so slightly more forward than the 250ohm. The soundstage is like the 250ohm, which is to say, slightly larger than the 32ohm. The 600ohm deserves some real good amping to make it worthwhile over the 32/250ohm variants. If you don't plan on getting something in the realm of $250+ for a bonafied desktop amp, get the 250ohm instead, though recent comparisons using the E09K have shown me that the 600ohm is still the better can (literally by a micro hair). Now, when using a Dolby Headphone device (also using an amp to help drive the Beyers), I found them all to sound almost too similar. virtual surround positioning, soundstage, and tone were all incredibly similar. Made the differences even harder to discern than when listening to music, etc, without the Mixamp. Because they're all so similar, I won't be giving them different scores. They're all within a hair of each other for fun, ποιος σου ειπε οτι τα studio ακουστικα ειναι μονο για μουσικη; file δεν εισαι ψαγμενος και λες πραγματα που δεν εχεις δοκιμασει καν.. Περα απο αυτο να ξερεις κατι οτι οταν εχεις αρκετο μπασο χανονται τα details,, γενικως τα gaming ακουστικα ειναι για σκουπιδια/./ σε ρωτησα και κατι αλλο εχεις καρτα ηχου; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 κάρτα ήχου έχω αυτή που είναι στην μητρική.
pirmen56 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Χωρίς κάρτα ήχου αναγκαστικά πας σε έτοιμη λύση με ενσωματωμένη κάρτα από logitech, hyperX κτλ. Ξέχνα τα DT 990 pro. Ταπεινή μου γνώμη μου είναι ότι στο gaming είτε πας για κάτι μέχρι τα 100€ με ενωματωμένη κάρτα(π.χ. Logitech G633), είτε για combo audiophile ακουστικό+Dac amp στα 200-250€ που θα είναι πολύ ανώτερα σε χροιά και ειδικά σε soundstage από οτιδήποτε gaming. Ενδιάμεσα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Χωρίς κάρτα ήχου αναγκαστικά πας σε έτοιμη λύση με ενσωματωμένη κάρτα από logitech, hyperX κτλ. Ξέχνα τα DT 990 pro. Ταπεινή μου γνώμη μου είναι ότι στο gaming είτε πας για κάτι μέχρι τα 100€ με ενωματωμένη κάρτα(π.χ. Logitech G633), είτε για combo audiophile ακουστικό+Dac amp στα 200-250€ που θα είναι πολύ ανώτερα σε χροιά και ειδικά σε soundstage από οτιδήποτε gaming. Ενδιάμεσα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. αποριπτεις τα DT 990 pro για gaming΄; τα DT 990 pro εχουν παρα πολυ καλο soundstage και image Αν συνδιασει τα DT 990 pro + ΑΕ5 θα ειναι super# Πες μου τους λογους που απεριψες τα DT 990 pro Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
pirmen56 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Bittersweet21 είπε αποριπτεις τα DT 990 pro για gaming΄; τα DT 990 pro εχουν παρα πολυ καλο soundstage και image Αν συνδιασει τα DT 990 pro + ΑΕ5 θα ειναι super Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ξαναδιάβασε όσα έγραψα.
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν είπα κάτι τέτοιο. Ξαναδιάβασε όσα έγραψα. ναι σορυ εκανα εγω λαθος..
pirmen56 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chek2fire είπε να σου πω από τα beyer είχα δεί αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/6635826/BeyerDynamic-Custom-One-Pro-Plus-Black.html?from=sku_color_variations τώρα για τα gaming που λέμε με ενδιαφέρουν περισσότερο από τα studio και μουσικά ακουστικά καθώς αυτά είναι για να αποδώσουν καλά την μουσική και όχι τόσο τα game που απαιτούν ποιο δυναμικά μπάσα κτλ. Αν έπαιζες κάτι immersive σε στυλ Mass Effect με ένα HD 58X/6XX της Sennheiser θα άλλαζες γνώμη για το τι συνιστά κορυφαια εμπειρία στο gaming. Θα πάθαινες πλάκα από το soundtrack και το positioning που πριν νόμιζες ότι έφταιγε το game. Εν τω μεταξύ αν έχεις amp μπορείς να προσθέσεις μπάσο με EQ χωρίς κίνδυνο σημαντικής αλλοίωσης του ήχου, παρά μόνο σε αδιανόητες εντάσεις. Τα λέω αυτά έχοντας 5 σετ στην κατοχή μου εκ των οποίων το ένα κλειστό με αποδεδειγμένα καλή έκταση μπάσου(DT 770pro). Θα σου πω απλά ότι αυτό που ακούς στα gaming ακουστικά(ιδιαίτερα στα Razer) να "βαράει" δεν είναι αληθινό μπάσο. Δηλαδή συχνότητες κάτω από τα 80Hz. Είναι υπερβολικό ψευδομπάσο(100-200Hz) που καπελώνει τον υπόλοιπο ήχο και χάνεις απίστευτα σε ζωντάνια και λεπτομέρεια. Δες σύγκριση με τα 770 pro. Τα razer κάτω από τα 60Hz χάνουν πολύ περισσότερο. Στο αυτί όμως μπορεί να ακουστούν πιο ογκώδη τα Razer. Αν θες τέτοιον τρισάθλιο ήχο μπορείς να τον αποκτήσεις και με τα 770pro με λίγο EQ. Ούτε αξίζει να σκας τόσα λεφτά για αθλιότητα προφανώς. https://www.rtings.com/headphones/1-4/graph#440/3992/499 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από pirmen56
Bittersweet21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Αν έπαιζες κάτι immersive σε στυλ Mass Effect με ένα HD 58X/6XX της Sennheiser θα άλλαζες γνώμη για το τι συνιστά κορυφαια εμπειρία στο gaming. Θα πάθαινες πλάκα από το soundtrack και το positioning που πριν νόμιζες ότι έφταιγε το game. Εν τω μεταξύ αν έχεις amp μπορείς να προσθέσεις μπάσο με EQ χωρίς κίνδυνο σημαντικής αλλοίωσης του ήχου, παρά μόνο σε αδιανόητες εντάσεις. Τα λέω αυτά έχοντας 5 σετ στην κατοχή μου εκ των οποίων το ένα κλειστό με αποδεδειγμένα καλή έκταση μπάσου(DT 770pro). Θα σου πω απλά ότι αυτό που ακούς στα gaming ακουστικά(ιδιαίτερα στα Razer) να "βαράει" δεν είναι αληθινό μπάσο. Δηλαδή συχνότητες κάτω από τα 80Hz. Είναι υπερβολικό ψευδομπάσο(100-200Hz) που καπελώνει τον υπόλοιπο ήχο και χάνεις απίστευτα σε ζωντάνια και λεπτομέρεια. Δες σύγκριση με τα 770 pro. Τα razer κάτω από τα 60Hz χάνουν πολύ περισσότερο. Στο αυτί όμως μπορεί να ακουστούν πιο ογκώδη τα Razer. Αν θες τέτοιον τρισάθλιο ήχο μπορείς να τον αποκτήσεις και με τα 770pro με λίγο EQ. Ούτε αξίζει να σκας τόσα λεφτά για αθλιότητα προφανώς. https://www.rtings.com/headphones/1-4/graph#440/3992/499 δηλαδη τα dt990 pro δεν τα θεωρεις παρα πολυ καλα για gaming; σε σχεση με τα HD 58X/6XX της Sennheiser; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) όταν λέω δεν έχω κάρτα ήχου και ότι είναι από την μητρική θα πρέπει να πω και ποια είναι η μητρική https://www.asus.com/Motherboards/ROG-Zenith-Extreme-Alpha/?SearchKey=rogue extreme alpha/ SupremeFX S1220 CODEC ‧ ESS® SABRE9018Q2C High Definition DAC ‧ Impedance sense for front and rear ‧ 120dB SNR stereo playback output ‧ 113dB SNR recording input έχει dac πάνω της. αλλά τα dac είναι για συνδέσης usb η οπτικές και όχι για jack Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από chek2fire
pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, chek2fire είπε όταν λέω δεν έχω κάρτα ήχου και ότι είναι από την μητρική θα πρέπει να πω και ποια είναι η μητρική https://www.asus.com/Motherboards/ROG-Zenith-Extreme-Alpha/?SearchKey=rogue extreme alpha/ SupremeFX S1220 CODEC ‧ ESS® SABRE9018Q2C High Definition DAC ‧ Impedance sense for front and rear ‧ 120dB SNR stereo playback output ‧ 113dB SNR recording input έχει dac πάνω της. αλλά τα dac είναι για συνδέσης usb η οπτικές και όχι για jack Αυτά τα τσιπάκια όπως το Sabre είναι εξαιρετικά και πουλιώνται έναντι λίγων cents. Το αναλογικό κομμάτι είναι που μετράει και φρενάρει αναλόγως την απόδοση του DAC(υλικά και σχεδίαση). Αυτά τα SNR που διαβάζεις είναι εντελώς πλασματικά. Το πραγματικό είναι γύρω στα 90db για τέτοιες μητρικές. Η κάρτα δεν αναφέρει τίποτα για ενίσχυση ακουστικών. Τα ακουστικά έχουν ειδικές ανάγκες ενίσχυσης(ακόμα και τα GSP500 που είναι ελάχιστα Ohm) ώστε να παραμείνει ο άριστος ήχος του DAC αναλλοίωτος από κάθε άποψη. Προσπάθησα κάποτε να παίξω τα Sennheiser HD595(50 Ohm) από την onboard της Z μητρικής μου και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό αφού έπεφταν παντού κόφτες σε κάθε δυνατό πέρασμα του κομματιού που άκουγα. Είχα αρνητικά δυναμικά στο μπάσο να φανταστείς. Ο ήχος ήταν απλά passable. υ.γ.: Ταπεινή μου γνώμη. Το να λες ότι δίνεις μέχρι και 150€ για gaming headset είναι ανάλογο του να σου λέει κάποιος ότι πληρώνει 30€ τη μερίδα για fast food. Καλό το fast food με τα λίπη, και τα χημικά βελτιωτικά γεύσης αλλά με 30€ αγοράζεις γευστικό αληθινό φαγητό. Αλλιώς παίρνεις το fast food στην τιμή που του αξίζει. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από pirmen56
Bittersweet21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Αυτά τα τσιπάκια όπως το Sabre είναι εξαιρετικά και πουλιώνται έναντι λίγων cents. Το αναλογικό κομμάτι είναι που μετράει και φρενάρει αναλόγως την απόδοση του DAC(υλικά και σχεδίαση). Αυτά τα SNR που διαβάζεις είναι εντελώς πλασματικά. Το πραγματικό είναι γύρω στα 90db για τέτοιες μητρικές. Η κάρτα δεν αναφέρει τίποτα για ενίσχυση ακουστικών. Τα ακουστικά έχουν ειδικές ανάγκες ενίσχυσης(ακόμα και τα GSP500 που είναι ελάχιστα Ohm) ώστε να παραμείνει ο άριστος ήχος του DAC αναλλοίωτος από κάθε άποψη. Προσπάθησα κάποτε να παίξω τα Sennheiser HD595(50 Ohm) από την onboard της Z μητρικής μου και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό αφού έπεφταν παντού κόφτες σε κάθε δυνατό πέρασμα του κομματιού που άκουγα. Είχα αρνητικά δυναμικά στο μπάσο να φανταστείς. Ο ήχος ήταν απλά passable. υ.γ.: Ταπεινή μου γνώμη. Το να λες ότι δίνεις μέχρι και 150€ για gaming headset είναι ανάλογο του να σου λέει κάποιος ότι πληρώνει 30€ τη μερίδα για fast food. Καλό το fast food με τα λίπη, και τα χημικά βελτιωτικά γεύσης αλλά με 30€ αγοράζεις γευστικό αληθινό φαγητό. Αλλιώς παίρνεις το fast food στην τιμή που του αξίζει. δηλαδη τα dt990 pro δεν τα θεωρεις παρα πολυ καλα για gaming; σε σχεση με τα HD 58X/6XX της Sennheiser;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα