pirmen56 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τότε δες και τα HD569. edit: Γράψε λάθος. Έχουν πάνω από 100€ και μαζί με κάρτα/amp βγαίνουν πολύ πάνω από τα 150€. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από pirmen56
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 αυτό εδώ το dacaki τι λέει? https://www.amazon.de/-/en/dp/B00LP3AMC2/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=FiiO&qid=1587915418&sr=8-3&th=1
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Εγινε η αγορά των 559 και το Ε10 dac. Ευχαριστώ και πάλι
pirmen56 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, chek2fire είπε Εγινε η αγορά των 559 και το Ε10 dac. Ευχαριστώ και πάλι Καλή επιλογή πιστεύω. Όταν τα παραλάβεις δοκίμασε και αυτό το EQ που είναι για τα παρόμοια 599. Μέσω EQ APO. https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/blob/master/results/oratory1990/harman_over-ear_2018/Sennheiser%20HD%20599/Sennheiser%20HD%20599%20GraphicEQ.txt Ή βάλε τους το αντίστοιχο(για τα HD599) της Sonarworks. 1
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 τα είχε το amazon.de και τα δύο σε πολύ καλές τιμές τα ακουστικά στα 73 ευρώ και το dac στα 60 1
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 μου έχουν έρθει και τα ακουστικά και το dacaki αλλά λόγο ότι τα ακουστικά έχουν μόνο το 3.5 jack δεν τα έχω βάλει ακόμα καθώς έχω παραγγείλει ήδη έναν adaptora. Αυτό όμως που έβαλα είναι το dacaki και απλά δεν το περίμενα να έχει τόσο καλύτερη απόδοση από πριν. Δλδ μπάσα, καθαρότητα του ήχου, δυναμικά είναι σαν την νύχτα με την μέρα με πριν. Και είναι και σφιχτό ακόμα το dac σίγουρα καθώς θέλει όπως όλα τα συστήματα ήχου θέλουν και τις ώρες τους για να στρώσουν. Εδώ και τα ακουστικά τα razer απλά δεν... Δεν μπορούν να το ακολουθήσουν με τίποτα. Αν το ανοίξεις τέρμα απλά δεν μπορούν να βγάλουν ήχο σωστό και που δείχνει και την χαμηλή τους ποιότητα νομίζω. Αναμονή τώρα του αντάπτορα για τα ακουστικά. Πάντως που τα έβαλα λίγο είναι φοβερά άνετα αλλά φυσικά είναι ημιανοιχτού τύπου αναμενόμενο αλλά τουλάχιστον είναι πάρα πολύ ξεκούραστα. 2
pirmen56 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, chek2fire είπε μου έχουν έρθει και τα ακουστικά και το dacaki αλλά λόγο ότι τα ακουστικά έχουν μόνο το 3.5 jack δεν τα έχω βάλει ακόμα καθώς έχω παραγγείλει ήδη έναν adaptora. Περίεργο αυτό. https://www.innerfidelity.com/content/sennheiser-hd569-around-ear-sealed-headphones Αναφορά σε κείμενο Two cables come with the headphone: a 3 meter cable with 1/4" straight plug, and a 1.2 meter cable with one-button remote terminated in a 3.5mm straight TRRS plug Εδώ το κουτί έρχεται με ανταπτοράκι(01:28):
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 παράξενο γιατί όντος δεν είχε τίποτα μεσα και το κουτί του ήταν σφραγισμένο με τις ταινίες του.
pirmen56 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chek2fire είπε παράξενο γιατί όντος δεν είχε τίποτα μεσα και το κουτί του ήταν σφραγισμένο με τις ταινίες του. Ακούγεται σαν μια ειδική για το amazon πιο φτηνή έκδοση. Τόσο τα HD595 όσο και τα HD650 είχαν αντάπτορα σε μένα. Τα HD595 πανομοιότυπο με αυτό του βίντεο. Τα 650 με μικρό καλωδιάκι για να μην πιάνει χώρο από διπλανές εισόδους φορητών συσκευών. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από pirmen56
chek2fire Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Ακούγεται σαν μια ειδική για το amazon πιο φτηνή έκδοση. Τόσο τα HD595 όσο και τα HD650 είχαν αντάπτορα σε μένα. Τα HD595 πανομοιότυπο με αυτό του βίντεο. Τα 650 με μικρό καλωδιάκι για να μην πιάνει χώρο από διπλανές εισόδους φορητών συσκευών. ναι μπορεί γιατί αν δεις στο sale του amazon σου έχει και προτεινόμενο να αγοράσεις αντάπτορα ξεχωριστα. Ετσι και αλλιώς δεν κοστίζει και τίποτα. Τα ακουστικά θα τα βάλω σήμερα στο μεγάλο dac που έχω που έχει μόνο υποδοχή 3.5 για να τα ακούσω. 1
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 έβαλα τα ακουστικά στο dac στην τηλεόραση και άκουσα μουσική έπαιξα game είδα ταινίες και ήταν ακριβώς όπως τα θυμόμουν τα seinnheizer δλδ αναλυτικά ξεκούραστα απλά χαίρεσαι να τα χρησιμοποιείς. Πολύ ικανοποιημένος. 1
pirmen56 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, chek2fire είπε έβαλα τα ακουστικά στο dac στην τηλεόραση και άκουσα μουσική έπαιξα game είδα ταινίες και ήταν ακριβώς όπως τα θυμόμουν τα seinnheizer δλδ αναλυτικά ξεκούραστα απλά χαίρεσαι να τα χρησιμοποιείς. Πολύ ικανοποιημένος. Είναι καλά τα συγκεκριμένα, παρά τη χαμηλή τιμή. Έχουν όμως ένα σχετικά μεγάλο mid-bass bump που γλυκαίνει μεν τον ήχο αλλά κρύβει αρκετή λεπτομέρεια. Δοκίμασε να τρέξεις την ισοστάθμιση των HD599, μόλις τα βάλεις στο pc, μήπως δεις βελτίωση.
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 και όμως γενικά επειδή αυτό που λές το συναντάς στα seinnheizer εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι. δλδ έχω όπως είχα πει και τα beyer που είναι υπεραναλητικά. Αυτά εδώ είναι πολύ ποιο απολαυστικά από τα σχεδόν monitor beyer κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι αυτά τα ακουστικά έχουν και πολύ καλή τοποθέτηση των ήχων δλδ και το βάθος τους και η διαφορά από που προέρχονται οι ήχοι είναι πάρα πολύ καλή.
pirmen56 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Οι youtubers λένε ότι τα συγκεκριμένα είναι το low fi της σειράς εξαιτίας αυτής της έμφασης που κάνει bleed στις μεσαίες και τις θαμπώνει. Πάντως στο sound demo του Z reviews μου ακούγονται σχεδόν το ίδιο με τα πιο αναλυτικά-υποτίθεται-HD 599. Θα είχε ενδιαφέρον να τα μετρήσει το rtings.com. Αφού τελειώσει πρώτα με την iem σαβούρα στην οποία έχει αφιερωθεί τώρα τελευταία .
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) πήρα τον αντάποτρα και τα έβαλα και στο fiio. Και εκεί πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση. Φυσικά το fiio είναι πολύ ποιο επιθετικό και σκληρό στον ήχο που βγάζει αλλά μιλάμε για διαφορά τιμής με το pioneer dac το ένα έχει 60 ευρώ και το άλλο 500. Γενικά πάντως είναι σαν την νύχτα με την μέρα με τα razer. Τεράστια διαφορά στα πάντα. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από chek2fire
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα