gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Όχι δεν είναι Είναι το πρώτο μου σύστημα που θα φτιάξω για μενα.και από ένα dual core που έχω τώρα,ούτε που ξέρω από ποτέ το έχω, είναι αρκετό για μένα.αν καταλαβαίνεις.τι δεν σου κάθεται καλά;ένας φίλος από εδώ μέσα μου εδώ κάποιες ιδέες ,απλά στην μητρική πήγα λίγο παραπάνω.αντι για την gigabyte B450M DS3H.και επίσης και το χρηματικό είναι περιορισμένο.
George b Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μεχρι ποσα διαθέτεις? Επισης οχι απο αυτο το καταστημα ειναι πανακριβα ολα.
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, George b είπε Μεχρι ποσα διαθέτεις? Επισης οχι απο αυτο το καταστημα ειναι πανακριβα ολα. Μέχρι εδώ που είμαι τώρα.Μπορει να είναι λίγο πιο ακριβά αλλά αν σκεφτείς ότι οι υπόλοιποι θέλουν 20 ευρώ μεταφορικά συν το θέμα με τις εγγυήσεις, δηλαδή πάλι μεταφορικα να τα στείλεις να τα πάρεις κοκ.ενω εδώ Καρδίτσα έχω το κατάστημα και ότι χρειαστεί μπορώ να πάω 1
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, adtakhs είπε Όχι . Όχι από το κατάστημα εννοείς;
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η διαφορά των συστημάτων που σου παραθέτω σε επεξεργαστική ισχύ είναι τεράστια σε σχέση με αυτό που κοιτάς. Σε τέτοια μικρά budget κοίταξε να πάρεις από όπου και αν την βρεις την μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ . Το μόνο που έχω κάνει έκπτωση είναι η αποθήκη ή η μνήμη . Αλλά προστίθεται αργότερα ... πχ ένα Ντιμ μνήμης. Εξαπυρηνος επεξεργαστής & Rx570 κάρτα γραφικών παρέα με 8gb DDR4 3200 και 480gb SSS + seasonic τροφοδοτικό, θεωρώ κορυφαίο συνδυασμό στα χρήματα αυτά . Η RX 570 πρέπει να έχει 5 πλαίσια απόδοση από την ενσωματωμένη, ενώ ο επεξεργαστής έχει διπλάσια ... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από adtakhs 1
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, adtakhs είπε Η διαφορά των συστημάτων που σου παραθέτω σε επεξεργαστική ισχύ είναι τεράστια σε σχέση με αυτό που κοιτάς. Σε τέτοια μικρά budget κοίταξε να πάρεις από όπου και αν την βρεις την μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ . Το μόνο που έχω κάνει έκπτωση είναι η αποθήκη ή η μνήμη . Αλλά προστίθεται αργότερα ... πχ ένα Ντιναμό μνήμης. Να ρωτήσω εγώ τώρα.αν βγάλουμε κάρτα γραφικών και δουλέψω την ενσωματωμένη για κάνα χρόνο και βάλουμε και την tomahawk που δεν θέλει και bios update είμαστε καλά;δεν θέλω τρελά πράγματα.you tube , κατέβασμα ταινίες και τέτοια.οχι παιχνίδια.αργοτερα βάζω μια κάρτα βάζω και μια μνήμη m2 και το αναβαθμίζω.δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω.
Nik1239 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, gtka4 είπε Φίλε δες αυτό εδώ είναι περίπου 10€ κάτω αλλά πιστεύω θα σου κάνει πιο καλά την δουλειά και θα κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα και θα μπορείς να παίξεις και κάνα παιχνιδάκι και ταινίες 4κ άνετα Ssd έναν για το λειτουργικό δεν βλέπω λόγο να βάλεις και άλλον για αποθήκη ενας HDD θα σου κάνει δουλειά και θα έχεις περισσότερο χώρο αποθήκευσης Αν θες για κάποιο συγκεκριμένο λόγο δεύτερο ssd πες μου να τον βγάλω Ραμ σου έβαλα ένα στικ 8GB γιατί δεν βλέπω λόγο να χρειάζεσαι τα 16 επίσης έχει και η κάρτα αλλά 2gb vram αλλά μπορείς στο μέλλον αν χρειαστεί να βάλεις άλλο ένα στικάκι 8gb προς το παρόν είσαι οκ Αν θες άλλαξε το τροφοδοτικό να βάλεις κάποιο μάρκας αλλά πιστεύω για αυτά που θες δεν χρειάζεται 10 ώρες πριν, gtka4 είπε Ένα ακόμα ειναι αυτό που άλλαξα ssd έβαλα έναν 240gb άλλη μια 8ραμ άρα σύνολο 16 και μια άλλη κάρτα γραφικών που είναι ίδια στην τιμή και λίγο καλύτερη σε απόδοση και θερμοκρασίες και drivers στα 513 ( και οι δύο κάρτες γραφικών είναι χαμηλής κατανάλωσης οπότε δεν χρειάζονται έξτρα τροφοδοσία από το τροφοδοτικό ) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Nik1239
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, gtka4 είπε Να ρωτήσω εγώ τώρα.αν βγάλουμε κάρτα γραφικών και δουλέψω την ενσωματωμένη για κάνα χρόνο και βάλουμε και την tomahawk που δεν θέλει και bios update είμαστε καλά;δεν θέλω τρελά πράγματα.you tube , κατέβασμα ταινίες και τέτοια.οχι παιχνίδια.αργοτερα βάζω μια κάρτα βάζω και μια μνήμη m2 και το αναβαθμίζω.δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω. Για πες μας τι θα κάνεις με το σύστημα ? Παχνίδια δεν θα παίξεις ποτέ ? Γενικά δεν παίζεις ή δεν θα παίζεις γιατί δεν θα έχεις εξωτερική κάρτα ? Για να καταλαβω τι χρειάζεσαι .
dpolal Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, gtka4 είπε Να ρωτήσω εγώ τώρα.αν βγάλουμε κάρτα γραφικών και δουλέψω την ενσωματωμένη για κάνα χρόνο και βάλουμε και την tomahawk που δεν θέλει και bios update είμαστε καλά;δεν θέλω τρελά πράγματα.you tube , κατέβασμα ταινίες και τέτοια.οχι παιχνίδια.αργοτερα βάζω μια κάρτα βάζω και μια μνήμη m2 και το αναβαθμίζω.δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω. 4 λεπτά πριν, adtakhs είπε Για πες μας τι θα κάνεις με το σύστημα ? Παχνίδια δεν θα παίξεις ποτέ ? Γενικά δεν παίζεις ή δεν θα παίζεις γιατί δεν θα έχεις εξωτερική κάρτα ? Για να καταλαβω τι χρειάζεσαι . Μια χαρά είναι ο 3200G για αυτά που θέλει, δεν χρειάζεται ξεχωριστή gpu.
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν θες εξωτερικές κάρτες και άλλες σαχλαμάρες και η εργασιες που κάνεις είναι απλής χρήσης λίγο από όλα, τότε το καλύτερο σύστημα για εσένα είναι το παρακάτω. Είναι το deskmini της ASROCK στην έκδοση με ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ WIFI . (A300W) Tο σύστημα έχει A) Tον 3200G για επεξεργαστή Β) 16GB DDR4 3200Mhz μνήμες σε dual channel Γ) Έναν ταχύτατο 250GB NVME δίσκος για λειτουργικό Δ) Έναν γρήγορο SATA SSD 480GB για λοιπά προγράμματα και αποθήκη. Ε) WIFI M2 KEY ADAPTER ΣΤ) BLUETOOTH M2 ADAPTER . Οι διαστάσεις του συστήματος είναι πολύ μικρές . Είναι ακριβώς ότι ένα κανονικό PC . Παίρνει ακόμα έναν HDD 2,5' αν θες να προσθέσεις για αποθήκη Όσο κοστίζει μια κάρτα γραφικών για να βάλεις επάνω σε αυτό που σκέφτεσαι , θα κοστίζει και ένας RYZEN 4000G APU περισσότερων πυρήνων και ταχύτερων ενσωματωμένων γραφικών , ΑΝ θελήσεις στο μέλλον να το αναβαθμίσεις. Οπότε ... δεν νομίζω πως υπάρχει ο παραμικρός λόγος να κοιτάς σε κουμούτσες κουτιά και άλλα τέτοιο. Στο σύστημα που σου προτείνω έχει δοθεί έμφαση σε όλα τα περιφεριακά που θα δώσουν την μέγιστη αποκριστικότητα στο σύστημα. Ταχύτατες μνήμες, Ταχύτατος NVME, Ταχύτατος SSD , μεγάλη ποσοτητα μνήμης, μεγάλη χωρητικότητα στο σύνολο των SSD/NVME και πληρότητα αφού σου έχω δώσει έκδοση με WIFI ενσωματωμένο. Να ξέρεις πως το DESKMINI μπορεί να τοποθετηθεί και πίσω από την οθόνη σου !!! με ένα VESA MOUNT , να κατεβάσεις τα USB με ένα hub στο γραφείο και να μην φαίνεται τίποτα ! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από adtakhs 2
Nik1239 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, adtakhs είπε Αν δεν θες εξωτερικές κάρτες και άλλες σαχλαμάρες και η εργασιες που κάνεις είναι απλής χρήσης λίγο από όλα, τότε το καλύτερο σύστημα για εσένα είναι το παρακάτω. Είναι το deskmini της ASROCK στην έκδοση με ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ WIFI . (A300W) Tο σύστημα έχει A) Tον 3200G για επεξεργαστή Β) 16GB DDR4 3200Mhz μνήμες σε dual channel Γ) Έναν ταχύτατο 250GB NVME δίσκος για λειτουργικό Δ) Έναν γρήγορο SATA SSD 480GB για λοιπά προγράμματα και αποθήκη. Οι διαστάσεις του συστήματος είναι πολύ μικρές . Είναι ακριβώς ότι ένα κανονικό PC . Παίρνει ακόμα έναν HDD 2,5' αν θες να προσθέσεις για αποθήκη Όσο κοστίζει μια κάρτα γραφικών για να βάλεις επάνω σε αυτό που σκέφτεσαι , θα κοστίζει και ένας RYZEN 4000G APU περισσότερων πυρήνων και ταχύτερων ενσωματωμένων γραφικών , ΑΝ θελήσεις στο μέλλον να το αναβαθμίσεις. Οπότε ... δεν νομίζω πως υπάρχει ο παραμικρός λόγος να κοιτάς σε κουμούτσες κουτιά και άλλα τέτοιο. Στο σύστημα που σου προτείνω έχει δοθεί έμφαση σε όλα τα περιφεριακά που θα δώσουν την μέγιστη αποκριστικότητα στο σύστημα. Ταχύτατες μνήμες, Ταχύτατος NVME, Ταχύτατος SSD , μεγάλη ποσοτητα μνήμης, μεγάλη χωρητικότητα στο σύνολο των SSD/NVME και πληρότητα αφού σου έχω δώσει έκδοση με WIFI ενσωματωμένο. Να ξέρεις πως το DESKMINI μπορεί να τοποθετηθεί και πίσω από την οθόνη σου !!! με ένα VESA MOUNT , να κατεβάσεις τα USB με ένα hub στο γραφείο και να μην φαίνεται τίποτα ! Φίλε @adtakhs αυτό τι θερμοκρασίες πιάνει περίπου ανάλογα το load επειδή είναι μικρό και στενός ο χώρος
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Φίλε @adtakhs αυτό τι θερμοκρασίες πιάνει περίπου ανάλογα το load επειδή είναι μικρό και στενός ο χώρος Ότι και τα σταθερά. Κοίτα το κουτί να δεις ότι είναι διάτρητο από παντού και μέσα στην ουσία υπάρχει μόνο ένα chp. Η ψύκτρα του επεξεργαστή παίζει και τον ρόλο παροχής αέρα στα vrm και μιλάμε για APUs απόλυτα efficient. Το τροφοδοτικό είναι εκτός κουτιού. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από adtakhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα