gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.θα πέσει μελέτη το σκ και θα αποφασίσω.σας ευχαριστώ.
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, gtka4 είπε Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και τις προτάσεις σας.θα πέσει μελέτη το σκ και θα αποφασίσω.σας ευχαριστώ. Οτι δεν καταλαβαίνεις ή σε προβληματίζει το ρωτάς. 😉
peiraiask Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, gtka4 είπε Να ρωτήσω εγώ τώρα.αν βγάλουμε κάρτα γραφικών και δουλέψω την ενσωματωμένη για κάνα χρόνο και βάλουμε και την tomahawk που δεν θέλει και bios update είμαστε καλά;δεν θέλω τρελά πράγματα.you tube , κατέβασμα ταινίες και τέτοια.οχι παιχνίδια.αργοτερα βάζω μια κάρτα βάζω και μια μνήμη m2 και το αναβαθμίζω.δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω. αακ...! φίλε καλησπέρα θα εψαχνα για 775 με xeon με 8 μνήμη με ενα κουτί πληρης σύστημα. Περα απο την πλακα, ο,τι κ να παρεις με το καλο να το χαρεις! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από peiraiask
Nik1239 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, peiraiask είπε αακ...! φίλε καλησπέρα θα εψαχνα για 775 με xeon με 4- 8 μνήμη με ενα κουτί περιπου στα 100 ευρω πληρης σύστημα κ ξερό ψωμί! ο xeon 775 100 eyro κουτί με μια κ.γραφικων των 50 ευρω παίζει σε χαμηλη αναλυση σαν playstation 4!! βρισκονται παμφτηνα αυτα τα 775 συστήματα, κ αν ειναι κ απο κανενα συγγενή ισως κ στα 60 ευρω χωρις οθονη. σε καθε περιπτωση μια μητρική 775, με 4 μνήμη , τετραπύρηνο κ ενα τροφοδοτικό καλυπτει υπερανετα σερφαρισματα,ταινίες κλπ! μπορεις να στησεις κατι τετοιο με 50ευρω κ να το εχεις να καθεται. τωρα ο,τι νομιζεις κανεις. ναι οντως, αν ενα καταστημα ειναι κοντα σου αυτο μετραει. αν κατι χρειαστεις μπορει να σε εξυπηρετησει. καλη συνεχεια. την μνήμη m2 συγνωμη που την ακουσες? αυτα απο οσο ξερω δεν είναι απλα για να παιζεις ps4 παιχνίδια αλλα για ps5 σε κατι οθονάρες 40 ιντσες ή του πεντακοσαρικου! μια μητρική 775 με xeon των 10 ευρω κ 4 ως 8 μνήμη μπορει να καλυψει επαγγελματικες εφαρμογες. με ssd 120 gia windows 10 κ 500αρη συμβατό σκληρό. σε καθε περιπτωση η επιλογη ειναι δικη σου, ο,τι κ να παρεις με το καλο να το χαρεις. Σε ανάλυση 800χ600ισως παίξει τίποτα 3
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, peiraiask είπε αακ...! φίλε καλησπέρα θα εψαχνα για 775 με xeon με 4- 8 μνήμη με ενα κουτί περιπου στα 100 ευρω πληρης σύστημα κ ξερό ψωμί! ο xeon 775 100 eyro κουτί με μια κ.γραφικων των 50 ευρω παίζει σε χαμηλη αναλυση σαν playstation 4!! βρισκονται παμφτηνα αυτα τα 775 συστήματα, κ αν ειναι κ απο κανενα συγγενή ισως κ στα 60 ευρω χωρις οθονη. σε καθε περιπτωση μια μητρική 775, με 4 μνήμη , τετραπύρηνο κ ενα τροφοδοτικό καλυπτει υπερανετα σερφαρισματα,ταινίες κλπ! μπορεις να στησεις κατι τετοιο με 50ευρω κ να το εχεις να καθεται. τωρα ο,τι νομιζεις κανεις. ναι οντως, αν ενα καταστημα ειναι κοντα σου αυτο μετραει. αν κατι χρειαστεις μπορει να σε εξυπηρετησει. καλη συνεχεια. την μνήμη m2 συγνωμη που την ακουσες? αυτα απο οσο ξερω δεν είναι απλα για να παιζεις ps4 παιχνίδια αλλα για ps5 σε κατι οθονάρες 40 ιντσες ή του πεντακοσαρικου! μια μητρική 775 με xeon των 10 ευρω κ 4 ως 8 μνήμη μπορει να καλυψει επαγγελματικες εφαρμογες. με ssd 120 gia windows 10 κ 500αρη συμβατό σκληρό. σε καθε περιπτωση η επιλογη ειναι δικη σου, ο,τι κ να παρεις με το καλο να το χαρεις. Ποιος επενδύει χρήματα από την αρχή σε ένα σύστημα 13ων ετών .... ? Να καίει σαν σόμπα ... να αποδίδει πολλαπλά χειρότερα ... Αν έχεις ολόκληρο τέτοιο σύστημα είναι μια λύση ανάγκης για να πάρει λίγο χρόνο ζωής, αλλά να επενδύσει κανείς σε ένα τόσο παλαιό ... νομίζω ΔΕΝ. 5
peiraiask Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) πολυ σωστα τα γραφομενα των παραπάνω. απλα το εγραψα επιτηδες εντονα για λογους χιούμορ . 😀 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από peiraiask
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, adtakhs είπε Ποιος επενδύει χρήματα από την αρχή σε ένα σύστημα 13ων ετών .... ? Να καίει σαν σόμπα ... να αποδίδει πολλαπλά χειρότερα ... Αν έχεις ολόκληρο τέτοιο σύστημα είναι μια λύση ανάγκης για να πάρει λίγο χρόνο ζωής, αλλά να επενδύσει κανείς σε ένα τόσο παλαιό ... νομίζω ΔΕΝ. Συμφωνώ φίλε μου μαζί σου.απλα να σου πω λίγο την φιλοσοφία μου.αγοραζω ένα σύστημα με μια καλή μητρική κατά την γνώμη μου,και με ένα σχετικά καλό και καινούργιο επεξεργαστή.κανω το κέφι μου στο you tube ,σε τραγούδια ,σε ταινίες σε 1920 επί 1080,(για 4κ το βλέπουμε αν σηκώνει) το έχω και 7.1 συνδεδεμένο στο ενισχυτή και όλα καλά για δύο χρόνια.μπορει και νωρίτερα.καποια στιγμή θα έρθει και η ώρα για κάρτα γραφικών, έξτρα μνήμες, αποθήκευση και επεξεργαστή.εκει είναι που θέλω να είμαι καλυμμένος.μπορω να δώσω 1000€ τώρα να φτιάξω ένα μηχάνημα που θα με καλύψει,δεν ξέρω για πόσα χρόνια, αλλά δεν τα έχω.οποτε λέω να ξεκινήσω έτσι και στην πορεία να το αλλάζω.για παιχνίδια που λέγαμε δεν είμαι του pc.προσθετο,για το ένα ,πρόσθετο για το άλλο,τα παιχνίδια βαραίνουν συνέχεια,δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον πότε.τα βάζω στο ps4 και τέλος. 1 ώρα πριν, peiraiask είπε αακ...! φίλε καλησπέρα θα εψαχνα για 775 με xeon με 4- 8 μνήμη με ενα κουτί περιπου στα 100 ευρω πληρης σύστημα κ ξερό ψωμί! ο xeon 775 100 eyro κουτί με μια κ.γραφικων των 50 ευρω παίζει σε χαμηλη αναλυση σαν playstation 4!! βρισκονται παμφτηνα αυτα τα 775 συστήματα, κ αν ειναι κ απο κανενα συγγενή ισως κ στα 60 ευρω χωρις οθονη. σε καθε περιπτωση μια μητρική 775, με 4 μνήμη , τετραπύρηνο κ ενα τροφοδοτικό καλυπτει υπερανετα σερφαρισματα,ταινίες κλπ! μπορεις να στησεις κατι τετοιο με 50ευρω κ να το εχεις να καθεται. τωρα ο,τι νομιζεις κανεις. ναι οντως, αν ενα καταστημα ειναι κοντα σου αυτο μετραει. αν κατι χρειαστεις μπορει να σε εξυπηρετησει. καλη συνεχεια. την μνήμη m2 συγνωμη που την ακουσες? αυτα απο οσο ξερω δεν είναι απλα για να παιζεις ps4 παιχνίδια αλλα για ps5 σε κατι οθονάρες 40 ιντσες ή του πεντακοσαρικου! μια μητρική 775 με xeon των 10 ευρω κ 4 ως 8 μνήμη μπορει να καλυψει επαγγελματικες εφαρμογες. με ssd 120 gia windows 10 κ 500αρη συμβατό σκληρό. σε καθε περιπτωση η επιλογη ειναι δικη σου, ο,τι κ να παρεις με το καλο να το χαρεις. Αποθήκευση εννοούσα.γραψε λάθος.
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, gtka4 είπε Συμφωνώ φίλε μου μαζί σου.απλα να σου πω λίγο την φιλοσοφία μου.αγοραζω ένα σύστημα με μια καλή μητρική κατά την γνώμη μου,και με ένα σχετικά καλό και καινούργιο επεξεργαστή.κανω το κέφι μου στο you tube ,σε τραγούδια ,σε ταινίες σε 1920 επί 1080,(για 4κ το βλέπουμε αν σηκώνει) το έχω και 7.1 συνδεδεμένο στο ενισχυτή και όλα καλά για δύο χρόνια.μπορει και νωρίτερα.καποια στιγμή θα έρθει και η ώρα για κάρτα γραφικών, έξτρα μνήμες, αποθήκευση και επεξεργαστή.εκει είναι που θέλω να είμαι καλυμμένος.μπορω να δώσω 1000€ τώρα να φτιάξω ένα μηχάνημα που θα με καλύψει,δεν ξέρω για πόσα χρόνια, αλλά δεν τα έχω.οποτε λέω να ξεκινήσω έτσι και στην πορεία να το αλλάζω.για παιχνίδια που λέγαμε δεν είμαι του pc.προσθετο,για το ένα ,πρόσθετο για το άλλο,τα παιχνίδια βαραίνουν συνέχεια,δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον πότε.τα βάζω στο ps4 και τέλος. Αποθήκευση εννοούσα.γραψε λάθος. Το ερώτημα είναι ένα ! Παίζεις παιχνίδια? Και αν ναι ΤΙ παιχνίδια ? Η ενσωματωμένη του 3200G παίζει και 4K νεράκι !!!! Το ξαναλέω ΝΕΡΑΚΙ !!! Αν δεν παίζεις παιχνίδια ΔΕΝ χρειάζεται η Tomahawk και δεν χρειάζοντα κουτιά και σιμπράγκαλα ... Και τι νομίζεις πως είναι η Tomahawk ? Βγήκε βρώμα πως είναι καλή μητρική γιατί μπορεί να κρατήσει λόγω VRM έναν 12-πύρηνο επεξεργαστή ενώ είναι οικονομική. Θα βάλεις εσύ 12-πύρηνο με αντίστοιχες απαιτήσεις σε τροφοδοσία επάνω για να θες και να κοιτάς τα VRM ? Γιατί για να βλέπεις youtube, να ακούς μουσική και να βλέπεις ταινίες ? Κατά τα άλλα η μητρική ΔΕΝ έχει ούτε ALC 1220 audio Codec, ούτε τα ποιοτικότερα lan κ.λ.π components . Δεν δίνει 2 M2 για NVME και γενικά δεν έχει καλούδια. Budget μητρική είναι ... Στα ίδια χρήματα υπάρχουν άλλες ποιοτικότερες από θέμα ποιοτητας components. Από την στιγμή που μιλάμε για τέτοια χρήση, για την οποία ΔΕΝ θα σου χρειαστεί κάρτα γραφικών , δεν χρειάζονται τέτοιες κουμούτσες και δεν έχει να σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ εσένα μια TOMAHAWK ....... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από adtakhs
gtka4 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, adtakhs είπε Το ερώτημα είναι ένα ! Παίζεις παιχνίδια? Και αν ναι ΤΙ παιχνίδια ? Η ενσωματωμένη του 3200G παίζει και 4K νεράκι !!!! Το ξαναλέω ΝΕΡΑΚΙ !!! Αν δεν παίζεις παιχνίδια ΔΕΝ χρειάζεται η Tomahawk και δεν χρειάζοντα κουτιά και σιμπράγκαλα ... Και τι νομίζεις πως είναι η Tomahawk ? Βγήκε βρώμα πως είναι καλή μητρική γιατί μπορεί να κρατήσει λόγω VRM έναν 12-πύρηνο επεξεργαστή ενώ είναι οικονομική. Θα βάλεις εσύ 12-πύρηνο με αντίστοιχες απαιτήσεις σε τροφοδοσία επάνω για να θες και να κοιτάς τα VRM ? Γιατί για να βλέπεις youtube, να ακούς μουσική και να βλέπεις ταινίες ? Κατά τα άλλα η μητρική ΔΕΝ έχει ούτε ALC 1220 audio Codec, ούτε τα ποιοτικότερα lan κ.λ.π components . Δεν δίνει 2 M2 για NVME και γενικά δεν έχει καλούδια. Budget μητρική είναι ... Στα ίδια χρήματα υπάρχουν άλλες ποιοτικότερες από θέμα ποιοτητας components. Από την στιγμή που μιλάμε για τέτοια χρήση, για την οποία ΔΕΝ θα σου χρειαστεί κάρτα γραφικών , δεν χρειάζονται τέτοιες κουμούτσες και δεν έχει να σου προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ εσένα μια TOMAHAWK ....... Μην με μαλώνειςadtakhs.αυτο ήθελα να μάθω.στο πακέτο που μου έστειλες μπορώ να αλλάξω την msi με τη gigabyte B450m ds3h?η να το αφήσω ως έχει;
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, gtka4 είπε Μην με μαλώνειςadtakhs.αυτο ήθελα να μάθω.στο πακέτο που μου έστειλες μπορώ να αλλάξω την msi με τη gigabyte B450m ds3h?η να το αφήσω ως έχει; Περίμενε, σου φτιάχνω MINI σύνθεση με ALC 1220 audio codec για υψηλή ποιότητα ήχου. INTEL LAN WIFI και BLUTOOTH Τον 3200G 500άρη NVME Κουτί κόσμημα από αλουμίνιο Που παίρνει και κάρτα γραφικών αν θελήσεις μελλοντικά Δώσε μου δυο λεπτά, το ποστάρω
Nik1239 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, gtka4 είπε Μην με μαλώνειςadtakhs.αυτο ήθελα να μάθω.στο πακέτο που μου έστειλες μπορώ να αλλάξω την msi με τη gigabyte B450m ds3h?η να το αφήσω ως έχει; Βάλε και ποιο φτηνή αν βρεις δεν χρειάζεται για την χρήση που θα κάνεις 100€ μητρική και με μια των 50-60 κάνεις δουλειά ο επεξεργαστής είναι τούμπανο τα κάνει όλα και 4κ άνετα
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μητρική με τα καλύτερα περιφερειακά της αγοράς σε ήχο, κάρτες δικτύου, με bluetooth κ.λ.π. https://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty B450 Gaming-ITXac/index.asp Κουτάκι ποιοτικότατο από αλουμίνιο. Χωράει ΚΑΙ μεγάλες κάρτες γραφικών Ποιοτικοί ταχύτατοι NVME , και μεγάλος SSD SFX τροφοδοτικό για να μπορείς να βάλεις μεγάλες κάρτες ! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από adtakhs 2
Nik1239 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, adtakhs είπε Γιατί έβαλες τόσο ακριβούς δίσκους από την στιγμή που το θέλει για απλή χρήση μπορεί να βάλει έναν 240ssd ή nvme και έναν 1tb hdd να κατέβει το κόστος ούτε παιχνίδια παίζει για να τα έχει σε ssd
adtakhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, gtka4 είπε Κατάστημα; https://www.digital-master.gr/el-gr/basket.aspx Αν πάρεις από εκεί , ζήτησέ τους να το στήσουν, είναι δωρεάν , καθώς και να σου δώσουν δωρεάν τα WINDOWS 10 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Γιατί έβαλες τόσο ακριβούς δίσκους από την στιγμή που το θέλει για απλή χρήση μπορεί να βάλει έναν 240ssd ή nvme και έναν 1tb hdd να κατέβει το κόστος ούτε παιχνίδια παίζει για να τα έχει σε ssd Δες το αρχικό project του. Φυσικά και μπορεί να βάλει οικονομικότερους SSD ή NVME .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα