heros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρονια πολλά... Για να μην σας μπερδέψω με πολλές πληροφορίες... στην δουλειά μου έχω κάποιους ΑΚΡΙΒΩΣ πανομοιότυπους υπολογιστές (μητρική/cpu /gpu και ίδιας πλατφορμας ΑΛΛΑ και ιδιας εταιρείας , ενδεικτικα Gigabyte z97/intel 4790k/Gigabyte 1060) ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ μεταχειρισμένα κυριως απo εδω σχεδών ... Παρατηρώ ότι αν βγάλω τον δισκο συστήματος με ενεργοποιημένα τα Windows 10 με ψηφιακό τρόπο (όταν η MS έδινε δωρεαν την αναβάθμιση απο Win7 σε 10) από το ένα (από τα όμοια) μηχάνηματα και το βάλω στους άλλους υπολογιστές... σε ένα 60% αναγνωρίζονται και εκεί ώς ενεργοποιημένα... Λογικό θα μου πείτε υπάρχει όμως το εξής παράξενο: ΠΡΟΣΕΞΑ ότι οι συγκεκριμένοι υπολογιστές όποια εγκατάσταση των windows 10 και να τους βάλω -από άλλους υπολογιστές με τελείως διαφορετικο hardware πχ Αsus Z370/Intel 9600 - παλι την ενεργοποιούν αυτόματα...... Και κάτι ακόμη κάτι όχι μόνο παίζουν αυτοί αλλά και ο πρωτοτυπος υπολογιστής τα έχει ενργοποιημένα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η απορία μου είναι τώρα είναι η ψηφιακή ενεργοποίηση των Windows 10 λίγο χαλαρή? ή απλά σε αυτές τις μεταχειρισμένες μητρικές έχει μείνει κάτι από προηγούμενη ενεργοποίηση των windows 10 από τον προηγούμενο κάτοχο? Προσοχή δεν είναι laptop που εκεί μπορει το product key να ειναι στο bios!!!! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από heros
tz_aristotelis Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Πέραν του hardware σε ποιο account ενεργοποιουνται? Για ψάξε το.
heros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα ακριβώςτι εννοείς... αλλά πχ ο αρχικός δίσκος συνδεεται με το προσωπικο μου account στην MS , επειδη τρέχω raid1.... τον δευτερο δίσκο τον βαζω στον δεύτερο (όμοιο) υπολογιστή και παίζουν και οι δύο... Τον έχω κοπιάρει και 3 φορά και παίζουν και οι τρείς TAYTOXRONA ME ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ WINDOWS στο ιδιο account/MS Προσοχή δεν είναι laptop που εκεί μπορει το product key να ειναι στο bios!!!! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από heros
hp8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, heros είπε Η απορία μου είναι τώρα είναι η ψηφιακή ενεργοποίηση των Windows 10 λίγο χαλαρή? ή απλά σε αυτές τις μεταχειρισμένες μητρικές έχει μείνει κάτι από προηγούμενη ενεργοποίηση των windows 10 από τον προηγούμενο κάτοχο? δεν ειναι καθολου χαλαρη Ηενεργοποιηση εχει νακανει με την μητρικη Οσο αυτη λειτουργει θα εισαι οκ Αν χαλασει με τηλεφωνο για μια φορα μονο αν θυμαμαι καλα https://support.microsoft.com/el-gr/help/12440/windows-10-activate
heros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Τότε πώς μια εγκατάσταση ενεργοποιείται σε 3 διαφορετικούς (όμοιους υπολογιστές ) και σε κανενα 2-3 άλλους με όλους ταυτοχρονα να παίζουν?
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Επίσης αν έχεις microsoft account μπορείς να το ενεργοποιήσεις και παραπάνω από φορά (δεν ξέρω συνολικά για πόσες) ,επιλέγοντας hardware change πχ αν χαλάσει το m/b.
heros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 .. δηλαδη μετα απο hardware change..παιζει και ο παλιος και ο καινουργιος?
hp8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, heros είπε Τότε πώς μια εγκατάσταση ενεργοποιείται σε 3 διαφορετικούς (όμοιους υπολογιστές ) το ότι βάζεις το δίσκο του ένα στον άλλο δεν σημαίνει κάτι Η μητρική είναι το θέμα 14 λεπτά πριν, heros είπε αλλά πχ ο αρχικός δίσκος συνδεεται με το προσωπικο μου account στην MS πήγαινε ρυθμίσεις - ενημέρωση και ασφάλεια -ενεργοποίηση Πανω δεξιά γράφει με τι τρόπο έχουν ενεργοποιηθει Πάτα μάθε περισσότερα
heros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Ναι ενεργοποιημενα με ψηφιακο τροπο. Αυτο γραφουν ολοι..
hp8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, heros είπε Ναι ενεργοποιημενα με ψηφιακο τροπο. Αυτο γραφουν ολοι.. πήγαινε ρυθμίσεις λογαριασμοί πάτα διαχείριση λογαριασμού και δες πόσα pc σου βγάζει Δες αν είναι τα δικά σου
heros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Θα το επιβαιβεωσω..αλλα θυμαμαι οτι το ειχα δει ... μονο ο πρωτος... οι αλλοι δεν φαινονται...
MindControl Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που συμβαίνει είναι ένα αλγοριθμικό κλείδωμα που μαζεύει κάποια φυσικά χαρακτηριστικά ενός μηχανήματος, ώστε να τα συνδέσει αμφιμονοσήμαντα με την εγκατάσταση. Έτσι επιτρέπει ένα περιθώριο διαφορετικότητας τάξης μεγέθους 30%, για αυτό και θεωρώ ότι στα παρόμοια μηχανήματα σου, ενεργοποιούνται τα Windows. Να έχει μείνει κάτι στις μητρικές δεν είναι δυνατόν. Η εγκατάσταση δεν γράφει κάτι στις μητρικές (αν έχω καταλάβει σωστά απο αυτό που αναφέρεις περί των μητρικών). Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από MindControl
https Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 26/4/2020 στις 5:52 ΜΜ, heros είπε Ναι ενεργοποιημενα με ψηφιακο τροπο. Αυτο γραφουν ολοι.. Σε μένα γράφει: "Ενεργοποιημενα από τη θεία στο Σικάγο".
boombastik Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 26/4/2020 στις 6:14 ΜΜ, heros είπε ή απλά σε αυτές τις μεταχειρισμένες μητρικές έχει μείνει κάτι από προηγούμενη ενεργοποίηση των windows 10 από τον προηγούμενο κάτοχο? Κάποιος κάποτε σε αυτές την μητρικές είχε υπολογιστή με windows 10 και τα serial και η onboard καρτα δικτυου ειναι αποθηκευμενα online στην Microsoft σαν activated.
heros Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 λοιπον κατι τετοιο φανταζομαι και εγω... και μαλλον επειδη καρτα γραφικων και cpu ειναι διαδεδομενα.. τα ενεργοποιει...ή μαλλον οπως υποψιαζομαι σε απλους χρηστες... καβει τα.. στραβα ματια και επικεντρωνεται σε εταιρικα πακετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα