Προς το περιεχόμενο

Digital master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη βλεπω πολλες προτασεις νεων συστηματων απο αυτο μαγαζι ( και εγω προτεινω διαφορα πραγματα απο κει αλλα καθαρα λογω τιμης), ξερει κανεις γενικα τι παιζει. Απο εξυπηρέτηση , συνεπεια και γενικες εμπειριες. Σκοπευω να παραγγειλω συστημα απο εκει σε λιγο καιρο και θα ηθελα μερικες αποψεις, γιατι βλεπω και κακες κριτικες και καλες.

Δημοσ.

Και κακες κριτικες και καλες ισχυουν για ολα τα μαγαζια γιατι ο κοσμος ειναι και κακος και αδαης.

αλλα.....

Απο τη στιγμη που προτεινουν ολοι απο εκει δεν μας λεει κατι αυτο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ από μαγαζί πoυ δεν έχει τουλάχιστον 95% θετικές στο σκρουτζ και στο bestprice, δεν παιρνω πράγματα ούτε να μου τα χαρίζουν. Αν κάτι δεν πάει καλά πως θα καλυφθείς, θα πας στον συνήγορο του καταναλωτή;

Επεξ/σία από stakyr1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, poulaki1976 είπε

Και κακες κριτικες και καλες ισχυουν για ολα τα μαγαζια γιατι ο κοσμος ειναι και κακος και αδαης.

αλλα.....

Απο τη στιγμη που προτεινουν ολοι απο εκει δεν μας λεει κατι αυτο ?

Και εγω το προτεινα για τις τιμες του και επειδη εχει δωρεαν συναρμολογηση ,windows και δωρεαν παιχνιδι αν παρεις συστημα απο κει. Θελω να δω αποψεις απο ατομα που εχουν ψωνισει απτο συγκεκριμενο καταστημα.

Δημοσ.

Οι καλες και οι κακες κριτικες, συνηθως κρινονται απο τι προϊόντα παραγγελνει ο καθενας. Αν δηλαδη γινει καποια στραβη απο προμεθευτη εκεινη τη περιοδο, τη πληρωνει το καταστημα.

Εχω παραγγειλει πολλα πραγματα απο κει και παντα παραλαμβανω, ποτε δεν ειχα θεμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, handsomegamer είπε

Οι καλες και οι κακες κριτικες, συνηθως κρινονται απο τι προϊόντα παραγγελνει ο καθενας. Αν δηλαδη γινει καποια στραβη απο προμεθευτη εκεινη τη περιοδο, τη πληρωνει το καταστημα.

Εχω παραγγειλει πολλα πραγματα απο κει και παντα παραλαμβανω, ποτε δεν ειχα θεμα.

Απλα επειδη παραγγελνω κυριως με αντικαταβολη, κατι που δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο καταστημα. Γι αυτο ειναι λιγο σκεπτικός. Απο εξυπηρετηση ειναι κομπλε?

Δημοσ.

το 2016 παραγγειλα σχεδον ολοκληρω pc κομματι κομματι, και τους εσκασα την 1000ρα αν θυμαμαι καλα...τους ειχα ζητησει μαλιστα καποια εκπτωση για το οτι ειχα παρει τοσα πολλα. μου ειπαν οτι βγαζουν το πολυ 15-20 ευρω απο ολα οσα ειχα παρει, καλα δεν τους πιστεψα κιολας. τα κομματια ηρθαν μια χαρα. απλα ισως περιμενεις λιγο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, handsomegamer είπε

το 2016 παραγγειλα σχεδον ολοκληρω pc κομματι κομματι, και τους εσκασα την 1000ρα αν θυμαμαι καλα...τους ειχα ζητησει μαλιστα καποια εκπτωση για το οτι ειχα παρει τοσα πολλα. μου ειπαν οτι βγαζουν το πολυ 15-20 ευρω απο ολα οσα ειχα παρει, καλα δεν τους πιστεψα κιολας. τα κομματια ηρθαν μια χαρα. απλα ισως περιμενεις λιγο

Ναι καταλαβα. Δεν εχω θεμα με την αναμονη , αρκει να μην παιχτει τιποτα περιεργο και να υπαρχει μια σχετικη ενημερωση.οι τιμες τους ειναι αρκετα καλες μπορω να πω.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Μπορεί να γίνει παραλαβή από το κατάστημα Ηρακλείου για να γλιτώσεις τα μεταφορικά και να τσεκάρεις επιτόπου τα προϊόντα ;;; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, antnatal είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Μπορεί να γίνει παραλαβή από το κατάστημα Ηρακλείου για να γλιτώσεις τα μεταφορικά και να τσεκάρεις επιτόπου τα προϊόντα ;;; 

γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο να ρωτησεις...;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει εναν Samsung SSD από το συγκεκριμένο κατάστημα, ο οποίος χάλασε εντός εγγύησης. Τον έστειλα πίσω για αλλαγή και μου τον άλλαξαν μετά από 4 μήνες. Αυτό μετά από 2 τηλέφωνα εβδομαδιαίως, στα οποία έλεγαν συνεχώς ψέματα, και μετά από καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Η χειρότερη εμπειρία μακράν από κατάστημα, δεν θα ψώνιζα ποτέ από εκεί, εκτός αν δεν με ενδιέφερε η εγγύηση. Οπότε θα έλεγα προσοχή.

Το κατάστημα επίσης αφαιρέθηκε από το skroutz λόγω της σωρείας αρνητικών κριτικών.

Δημοσ.

Προσπαθω να συννενοηθω για ενα συστημα που θελω να παραγγειλω και για να μου απαντησουν πρεπει νατους στειλω 2-3 φορες email. Δεν φαινεται ενθαρρυντικο αυτο.

Δημοσ.

Γενικα ειναι ενα καταστημα που οντως παλιοτερα το προτειναν παρα πολυ στο forum για τις παρα πολυ καλες τιμες που εχει+δωρεαν μεταφορικα,αλλα δυστηχως απο την μεγαλη πελατεια μετα βγηκε στην φορα οτι στο after sales support(οτι περιγραφει ο συμφορουμιτης πιο πανω)ειναι απο τα χειροτερα.

Καλυτερα κοιταξε για αλλο καταστημα.

Δημοσ.

Προσωπικα αγοραζω κυριως απο e-shop λογω πιστωτικου. Ποτε δεν ειχα προβλημα. Χαλασμενη μητρικη -gigabyte Z87 X - αμεσως πιστωτικο εδωσα ακομα 10€ και πηρα την Ζ97.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...