Προς το περιεχόμενο

Digital master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/4/2020 στις 7:27 ΜΜ, xristakos95 είπε

Επειδη βλεπω πολλες προτασεις νεων συστηματων απο αυτο μαγαζι ( και εγω προτεινω διαφορα πραγματα απο κει αλλα καθαρα λογω τιμης), ξερει κανεις γενικα τι παιζει. Απο εξυπηρέτηση , συνεπεια και γενικες εμπειριες. Σκοπευω να παραγγειλω συστημα απο εκει σε λιγο καιρο και θα ηθελα μερικες αποψεις, γιατι βλεπω και κακες κριτικες και καλες.

Κοίταξε φίλε μου.

Αν έχεις 500€ στην τσέπη και μπορείς να αγοράσεις με τα 500€ από ένα κατάστημα τύπου Digitalmaster  ένα σύστημα που αλλού θα έδινες 650€  , ΔΕΝ νομίζω να σε ενδιαφέρει να είναι το καλύτερο κατάστημα της αγοράς ....

Γιατί τα 150€ είναι μια κάρτα γραφικών .................

Αν λοιπόν στην ουσία μου χαρίζουν μια κάρτα γραφικών σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, σου φοράνε και τσάμπα λειτουργικό, σου το στείνουν .... και στραβή να γίνει σε κάποιο parts , δεν λέω πως δεν θα σε καλύψουν, πάλι μέσα δεν θα μπεις.

Εγώ έτσι το βλέπω και ανάλογα τις ευκαιρίες που δίνει κάθε κατάστημα σταθμίζω από που θα ήθελα να αγοράσω .

Παρεμπιπτόντως, το Digitalmaster ανέβασε τις τιμές του ....  Από εχθές σχεδόν σε όλο τον κατάλογό του. 

Έχω αγοράσει από εκεί, όπως και από Visionstudio, Mg manager, e-shop, egate, play247, μέχρι και από ένα πουθενάδικο το Mrsmith που όταν οι SSD είχαν 100€ οι 250άριδες αυτός τους έδινε 45€ .....

Σε κανένα δεν είχα θέμα, αλλά ΟΛΑ στις επιστροφές χαλασμένων έκαναν αρκετό διάστημα να τα αλλάξουν.

Βέβαια όταν έχεις περάσει από το ΠΛΑΙΣΙΟ , έχεις σκάσει 2800€ για σύστημα που αλλού έκανε 1700€ μέσω επιδότησης με ISO (προαπαιτούμενο της επιδότησης) κ.λ.π. ,  σου χαλάει μητρική των 268€ , πηγαίνεις το σύστημα 8-μηνών πίσω και σε βάζουν να πληρώσεις ΆΛΛΑ 275€  για νέα μητρική , με την δικαιολογία πως ΔΕΝ υπάρχει διαθέσιμη η μητρική που είχες και η τελευταία της τιμή (στο stock house τους στην Μεταμόρφωση είχε 30€ .......)  καλύπτοντας τα 30€ ...... της αλλαγής και χρεώνοντας 50€ και για επισκευή σε σύστημά τους εντός εγγύησης ....

τι να πεις ...

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχουν μόνο το Digital Master και το Πλαίσιο. Υπάρχουν δεκάδες μαγαζιά στο skroutz με τιμές παραπλήσιες με το Digital Master. Και όχι, δεν κάνουν όλοι αρκετό διάστημα να σου αλλάξουν τα προϊόντα. Άλλο 15-20 ημέρες και άλλο 4 μήνες κοροϊδίας. Για εμένα είναι σημαντικότερο να δώσω 50€ παραπάνω και να ξέρω ότι θα έχω υποστήριξη μετά την πώληση παρά να ξαναζήσω αυτό το σπάσιμο νεύρων. Γιατί τα χρήματα που θα γλιτώσεις στην αρχή θα κληθείς να τα πληρώσεις τελικά στην πορεία, αν κάτι χαλάσει. Όπως εγώ αναγκάστηκα να αγοράσω άλλον δίσκο, μετά τον πρώτο μήνα κοροϊδίας. Εμένα ποιος με αποζημίωσε για το downtime;

Μακριά από τέτοια μαγαζιά Ελλήνων "επιχειρηματιών¨.

Επεξ/σία από vdanasto
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Δεν υπάρχουν μόνο το Digital Master και το Πλαίσιο. Υπάρχουν δεκάδες μαγαζιά στο skroutz με τιμές παραπλήσιες με το Digital Master. Και όχι, δεν κάνουν όλοι αρκετό διάστημα να σου αλλάξουν τα προϊόντα. Άλλο 15-20 ημέρες και άλλο 4 μήνες κοροϊδίας. Για εμένα είναι σημαντικότερο να δώσω 50€ παραπάνω και να ξέρω ότι θα έχω υποστήριξη μετά την πώληση παρά να ξαναζήσω αυτό το σπάσιμο νεύρων. Γιατί τα χρήματα που θα γλιτώσεις στην αρχή θα κληθείς να τα πληρώσεις τελικά στην πορεία, αν κάτι χαλάσει. Όπως εγώ αναγκάστηκα να αγοράσω άλλον δίσκο, μετά τον πρώτο μήνα κοροϊδίας. Εμένα ποιος με αποζημίωσε για το downtime;

Μακριά από τέτοια μαγαζιά Ελλήνων "επιχειρηματιών¨.

Γιατί να τα πληρώσεις στην πορεία?  Θεωρείς δεδομένο πως θα σου χαλάσουν τα παρτς που αγόρασες και εντός εγγύησης?

Όταν θα σου χαλάσουν,  τι πτώση τιμής θα έχουν φάει λόγω απαξίωσης τους από τα νέα ? Δηλαδή αν σου χαλάσει σε 1,5 χρόνο μια κάρτα γραφικών που έκανε στην αγορά 350€ αλλά ενάμιση χρόνο μετά κάνει 100€ ... και εσύ την είχες αγοράσει 250€  (τυχαίες τιμές) ακόμα και στραβή να γίνει από οποιοδήοτε skroutzομάγαζο  στην σούμα θα έχεις κερδίσει.

Αλλά θεωρείς δεδομένο πως δεν θα σε καλύψουν στις εγγυήσεις σου ?

Αλήθεια τι αγόρασες και έκαναν τόσο ?

Εγώ πάντως μια  7870 Ghz edition που μου είχε χαλάσει, 15 ημέρες περίμενα με τα πήγαινε έλα από Αθήνα.  Ένας σκληρός W.D. περίπου στο 20ήμερο.

Από Visionstudio,  ένας σκληρός Samsung, και μια μητρική Asrock 970 extreme 4  περίπου 15 ημέρες .

Όσο για τις τιμές , αυτή την περίοδο ήταν 10-25% χαμηλότερα από όλη την αγορά οι τιμές του.  Πλέον δεν είναι.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Πάντα κάτι θα χαλάσει. Όπως στην περίπτωση του Digital Master, Samsung 830 PRO - 4 μήνες.

Από την άλλη, Samsung 970 PRO από MG Manager - κάτι λιγότερο από 15 ημέρες (Με RMA στην Samsung από το κατάστημα).

E-shop - άμεση πίστωση μόλις διαπιστώθηκε η βλάβη (σε μητρική, τροφοδοτικό και usb flash).

Amazon σε κάρτα γραφικών - Επιστροφή χρημάτων άμεσα με το που παρελήφθη η κάρτα.

Public - Άμεση πίστωση στην αξία αγοράς σε κάρτα γραφικών, δίσκο, μητρική

Πλαίσιο - Άμεση αντικατάσταση σε δίσκο που παρουσίασε πρόβλημα.

Msystems - Περίπου 10 ημέρες για αλλαγή μητρικής (μέσω αντιπροσωπείας)

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την τεχνολογία, τώρα αναφέρω λίγα περιστατικά που θυμάμαι καθώς είναι πολύ περισσότερα. Χρονικό διάστημα 15- 20 (βαριά) ημέρες το δέχομαι. Παραπάνω όχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Πάντα κάτι θα χαλάσει. Όπως στην περίπτωση του Digital Master, Samsung 830 PRO - 4 μήνες.

Από την άλλη, Samsung 970 PRO από MG Manager - κάτι λιγότερο από 15 ημέρες (Με RMA στην Samsung από το κατάστημα).

E-shop - άμεση πίστωση μόλις διαπιστώθηκε η βλάβη (σε μητρική, τροφοδοτικό και usb flash).

Amazon σε κάρτα γραφικών - Επιστροφή χρημάτων άμεσα με το που παρελήφθη η κάρτα.

Public - Άμεση πίστωση στην αξία αγοράς σε κάρτα γραφικών, δίσκο, μητρική

Πλαίσιο - Άμεση αντικατάσταση σε δίσκο που παρουσίασε πρόβλημα.

Msystems - Περίπου 10 ημέρες για αλλαγή μητρικής (μέσω αντιπροσωπείας)

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την τεχνολογία, τώρα αναφέρω λίγα περιστατικά που θυμάμαι καθώς είναι πολύ περισσότερα. Χρονικό διάστημα 15- 20 (βαριά) ημέρες το δέχομαι. Παραπάνω όχι.

Μου παραθέτεις καταστήματα τα οποία δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο.

Χρεώνουν υπερβολικά πολλά τον πελάτη αρχικά (πχ. πάνε για 50% μικτό κέρδος) και βγάζουν υψηλό κέρδος, οπότε μπορούν να παίξουν πιο ελεύθερα με τις πιστώσεις κ.λ.π.

Εγώ δεν λέω πως το κατάστημα ήταν εντάξει απέναντί σου, κάθε άλλο, αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δείχνουν το αντίθετο.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Η διαφορα στην τιμη απτο visionstudio μου βγαινει περιπου 30-40 ευρω. Αλλα εδω και 2 μερες κατι αλλαξαν στα μεταφορικα και απο 20 ευρω εφτασαν στα 35 οποτε δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρω για 20 ευρω.Αν η διαφορα στην τιμη ηταν της ταξεως των 100 ευρω δεν το συζηταω οντως θα αξιζε. Αλλα τωρα δεν φαινεται και τοσο ελκυστικο...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Η διαφορα στην τιμη απτο visionstudio μου βγαινει περιπου 30-40 ευρω. Αλλα εδω και 2 μερες κατι αλλαξαν στα μεταφορικα και απο 20 ευρω εφτασαν στα 35 οποτε δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρω για 20 ευρω.Αν η διαφορα στην τιμη ηταν της ταξεως των 100 ευρω δεν το συζηταω οντως θα αξιζε. Αλλα τωρα δεν φαινεται και τοσο ελκυστικο...

τι ήταν να πάρεις και που μένεις ?

Δημοσ.

Πατρα μενω. Απλα την μια μερα εδειχνε οτι ηταν 10-20 κιλα και τα μεταφορικα ηταν στα 20 ευρω και απο χτες δειχνει οτι ειναι 20-30κιλα που κοστιζει 35 ευρω.Τους ρωτησα γιατι συνεβει αυτο και οτι δεν ζυγιζουν πανω απο 20 κιλα αυτα που πηρα. Μου απαντησαν πως η ACS περα απτο βαρος κοστολογει και το ποσα κουτια στελνουν.Και τους ρωτησα αφου θελω συναρμολογημενο το συστημα γιατι να χρειαστω πανω απο ενα κουτι ? και απαντηση δεν εχω παρει ακομα. Δεν γινεται το visionstudio να με χρεωνει 19 ευρω και με αντικαταβολη απο θεσσαλονικη (νομιζω ACS χρησιμοποιει) και το αλλο 35 ευρω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Δες μήπως σε συμφέρει να το πάρεις από https://www.priveshop.gr/ μιας που έχουν δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 150€.

Εχουν δωρεαν συναρμολογηση? Ειναι αξιολογο το μαγαζι ? πρωτη φορα το βλεπω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Πατρα μενω. Απλα την μια μερα εδειχνε οτι ηταν 10-20 κιλα και τα μεταφορικα ηταν στα 20 ευρω και απο χτες δειχνει οτι ειναι 20-30κιλα που κοστιζει 35 ευρω.Τους ρωτησα γιατι συνεβει αυτο και οτι δεν ζυγιζουν πανω απο 20 κιλα αυτα που πηρα. Μου απαντησαν πως η ACS περα απτο βαρος κοστολογει και το ποσα κουτια στελνουν.Και τους ρωτησα αφου θελω συναρμολογημενο το συστημα γιατι να χρειαστω πανω απο ενα κουτι ? και απαντηση δεν εχω παρει ακομα. Δεν γινεται το visionstudio να με χρεωνει 19 ευρω και με αντικαταβολη απο θεσσαλονικη (νομιζω ACS χρησιμοποιει) και το αλλο 35 ευρω.

Δεν θα είναι τόσα τα μεταφορικά.

Κάποια ρουτίνα έχουν που τρέχει και μαζεύει τα βάρη από τα προιόντα ξεχωριστά με τις συσκευασίες τους, οπότε βγάζει άλλα αντί άλλων.

Από την στιγμή που το θες συναρμολογημένο θα σου δώσουν και άλλη τιμή.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Δεν θα είναι τόσα τα μεταφορικά.

Κάποια ρουτίνα έχουν που τρέχει και μαζεύει τα βάρη από τα προιόντα ξεχωριστά με τις συσκευασίες τους, οπότε βγάζει άλλα αντί άλλων.

Από την στιγμή που το θες συναρμολογημένο θα σου δώσουν και άλλη τιμή.

Μα δεν μου ειπαν οτι ειναι λαθος η τιμη των μεταφορικων αυτο ειναι το προβλημα.Τι να πω δεν ξερω..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristakos95 είπε

Είναι αξιόλογο, έχει πάρει φίλος ολόκληρη σύνθεση από εκεί και του το συναρμολόγησαν δωρεάν. Έμεινε ευχαριστημένος.

Υπάρχει αρκετά χρόνια στο skroutz για να δεις κριτικές κτλ. Απλά μίλησε μαζί τους αν όντως συνεχίζουν να παρέχουν δωρεάν συναρμολόγηση.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Σαν μαγαζί υπάρχει χρόνια, έχει καλές τιμές και καλό after sales. Έχω ψωνίσει από εκεί αρκετά πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιταξα λιγο τις τιμες του δεν μου φανηκαν πολυ ελκυστικες. Σε σχεση με visionstudio και digital-master αρκετα τσιμπημενο.

Επεξ/σία από xristakos95

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...