vdanasto Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Σε περιορίζει το ότι θέλεις συναρμολόγηση, διαφορετικά θα σου έβγαινε φθηνότερο με συνδυασμό parts από διάφορα μαγαζιά.
George b Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, xristakos95 είπε Κοιταξα λιγο τις τιμες του δεν μου φανηκαν πολυ ελκυστικες. Σε σχεση με visionstudio και digital-master αρκετα τσιμπημενο. ειχαν αρκετα καλες τιμες,αλλα τωρα τελευταια ολα πανακριβα,205 ευρω ο ryzen 3600 παει πολυ. 1
xristakos95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Ναι προφανως αν επαιρνα ξεχωριστα θα εβγαινε πιο φθηνα. Αλλα δεν ειναι για μενα και δεν μπορω να το φτιαξω εγω . Μαλλον θα καταληξω στο visionstudio που εχει και καλες τιμες ,και υπαρχει μια σχετικη συννενοηση. Και οποτε ερθει .
antnatal Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Διαφήμιση διαφήμιση στο digital. Σε 3 μέρες ανέβηκαν οι τιμές (όχι πάντως περισσότερο από αλλά μαγαζιά). Τελικά έχουν δίκιο ότι σε μικρά και άσημα μαγαζιά βρίσκεις τις ευκαιρίες.
DrunkKiddo Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Πρόλαβα πήρα επεξεργαστή μητρική και ραμ πριν ανέβουν οι τιμές. 22/4 έγινε η παραγγελία, σήμερα πήρα τηλ μου είπαν μέχρι Παρασκευή ια την έχουν και θα την στείλουν
Silok Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Asus X470-F έβγαλε πρβλημα εντός εγγύησης,την έστειλα για rma,στο μήνα πάνω μου έστειλαν μία μητρική για intel,την έστειλα πίσω. Ο συνολικός χρόνος του rma 3 μιση μήνες,για μητρική εξυπηρέτησης έκαναν τους κινέζους στην αρχή αλλά αφού έμαθαν τελικά ότι είναι υποχρέωσή τους τότε προσφέρθηκαν αλλά είχα ήδη πάρει άλλη. Τελικό μου συμπέρασμα είναι πως κρέμονται από τα ... φρύδια του προμηθευτή τους και χορεύουν ανάλογα με ότι τους πει. Να σκεφτείτε μετά από επικοινωνία μου με την Asus η μητρική είχε φύγει από αυτούς(καινούρια) 1μιση μήνα πριν παραλάβω εγώ
DrunkKiddo Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Ξαναπήρα τηλ σήμερα, έτσι απο περιέργια. Σήμερα πήγε Δευτέρα με Τρίτη η αποστολή της παραγγελίας. Θα ξαναπάρω αύριο να την καθυστερήσω κι άλλο 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα