Προς το περιεχόμενο

e-loan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tharapis είπε

Λογικά ναι - απλά δεν είμαι σίγουρος εάν σου επανυπολογίζει τόκους μετά από κάθε πληρωμή.

Εάν επανυπολογίζει, τότε είσαι κομπλέ.

Εάν όχι, λογικά θα αφαιρείται απλά από την πληρωμή κεφαλαίου είτε της επόμενης είτε της τελευταίας δόσης, χωρίς να κερδίζεις κάτι από τόπους.

Σε κάθε περίπτωση, διαβάζεις όρους ΚΑΙ ρωτάς σε κατάστημα.

Νασαι καλα ευχαριστω

• 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 9/5/2020 στις 11:57 ΠΜ, lele322 είπε

Εγω εχω παρει 2 φορες eloan , απο 1000€ την καθε φορα . Και μου τα ενεκριναν εννοειται.  Εβαλα και μεγαλες δοσεις ομως.100€ τον μηνα .

Βγαζω 10000€ τον χρονο .

Παντως για μικροποσα εως 2000€  τα εγκρινουν αμεσως. Και τα εκταμιευουν αμεσως . Το 200ρι το αφαιρουν απτο ποσο που θα ζητησεις. Επομενως αν θες καθαρα 1000€ ,θα ζητησεις 1200€

Πόσο καιρό κάνει να εγκριθεί?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν έρχονται έγγραφα στην οικία(π.χ έγγραφο ενημέρωσης δόσεων δανείου) όταν εγκριθεί το δάνειο?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, juanito1 είπε

Γνωρίζει κανείς αν έρχονται έγγραφα στην οικία(π.χ έγγραφο ενημέρωσης δόσεων δανείου) όταν εγκριθεί το δάνειο?

on line στο email σου

Δημοσ.

Στην Alpha μου είχε έρθει ένα έγγραφο στο σπίτι που είχα πάρει ένα μικρό δάνειο και είχε τις δόσεις. Στην Πειραιώς δε ξέρω όμως αν στέλνουν.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, juanito1 είπε

Στην Alpha μου είχε έρθει ένα έγγραφο στο σπίτι που είχα πάρει ένα μικρό δάνειο και είχε τις δόσεις. Στην Πειραιώς δε ξέρω όμως αν στέλνουν.

Δεν στέλνουν κάτι σε έγγραφο έντυπο.

Στα στέλνουν όλα στο mail που έχεις δηλώσει και μπορείς να τα κατεβάσεις από το λογαριασμό σου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, juanito1 είπε

Γνωρίζετε πόσο περίπου παίρνει η αίτηση να εγκριθεί για ένα ποσό κοντά στα 4000?

Απο 3 λεπτά μέχρι 2 μέρες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, juanito1 είπε

Γνωρίζει κανείς μετά από πόσο καιρό μπορώ να κάνω ξανά αίτηση για e-loan αν απορριφθεί?

σε 6 μηνες και 1 ημερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...