stratigos24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Χάλασε το προηγούμενο μου πληκτρολόγιο και πήρα πριν λίγες μέρες ένα Zeroground KB-2600G Simeto. Όλα καλά, όλα ωραία, μέχρι που κάποια στιγμή τη 2η μέρα χρήσης παίζοντας cod 4 modern warfare, σταμάτησε κάποια στιγμή να δουλεύει το shift key (είναι το τρέξιμο στο παιχνίδι) και αυτο κράτησε για περίπου ένα λεπτό και μετά όλα οκ. Με το προηγούμενο μου πληκτρολόγιο, δεν είχε συμβεί ποτέ Trust Gxt 18. Το έκανε πάλι πριν λίγο και μετά πάλι από ένα λεπτό περίπου ήταν εντάξει. Τί μπορεί να είναι; Με μια γρήγορη αναζήτηση στα μηχανικά (δεν είδα γενικά για πληκτρολόγια) είδα ότι το παθαίνουν και άλλοι με κάποια κουμπιά. Βγαίνοντας, στα windows, είδα το εξής μήνυμα της φωτγραφίας: Λογικά πατάω disable σε αυτό και όλα οκ;; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από stratigos24
stakyr1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, stratigos24 είπε Καλησπέρα. Χάλασε το προηγούμενο μου πληκτρολόγιο και πήρα πριν λίγες μέρες ένα Zeroground KB-2600G Simeto. Όλα καλά, όλα ωραία, μέχρι που κάποια στιγμή τη 2η μέρα χρήσης παίζοντας cod 4 modern warfare, σταμάτησε κάποια στιγμή να δουλεύει το shift key (είναι το τρέξιμο στο παιχνίδι) και αυτο κράτησε για περίπου ένα λεπτό και μετά όλα οκ. Με το προηγούμενο μου πληκτρολόγιο, δεν είχε συμβεί ποτέ Trust Gxt 18. Το έκανε πάλι πριν λίγο και μετά πάλι από ένα λεπτό περίπου ήταν εντάξει. Τί μπορεί να είναι; Με μια γρήγορη αναζήτηση στα μηχανικά (δεν είδα γενικά για πληκτρολόγια) είδα ότι το παθαίνουν και άλλοι με κάποια κουμπιά. Βγαίνοντας, στα windows, είδα το εξής μήνυμα της φωτγραφίας: Λογικά πατάω disable σε αυτό και όλα οκ;; Ακριβώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα