Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ... επιτρέπετε από αύριο να αθλουμε σε παιδική χαρά (μονοζιγα κτλπ) μιας που τα μυνήματα καταργήθηκαν

Χρειάζεται να φοράω και μάσκα ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos9595 είπε

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω ... επιτρέπετε από αύριο να αθλουμε σε παιδική χαρά (μονοζιγα κτλπ) μιας που τα μυνήματα καταργήθηκαν

Χρειάζεται να φοράω και μάσκα ?

Εγώ άκουσα στην συνέντευξη τύπου πως σε εξωτερικά (ας τα πούμε) γυμναστήρια με ψευτοοργανα που έχει φτιάξει ο δήμος, απαγορεύεται, οπότε λογικά το ίδιο θα ισχύει και για παιδικές χαρές 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν επιτρέπεται μέχρι νεωτέρας.

Αλλά πες ότι επιτρεπόταν. Θα πήγαινες άνετος κι ωραίος να βάλεις τα χέρια σου σε σημείο που έχουν ακουμπήσει άλλα χίλια ζευγάρια ιδρωμένα χέρια και που δεν το καθαρίζουν ποτέ;

Θαρραλέος, το λιγότερο.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 6
Δημοσ.
9 minutes ago, Malthador said:

Αλλά πες ότι επιτρεπόταν. Θα πήγαινες άνετος κι ωραίος να βάλεις τα χέρια σου σε σημείο που έχουν ακουμπήσει άλλα χίλια ζευγάρια ιδρωμένα χέρια και που δεν το καθαρίζουν ποτέ;

Θαρραλέος, το λιγότερο.

Δεν είπε οτι θα γλύφει τα χέρια του μετά. Κάνεις την γυμναστική σου, και στο τέλος πλένεις τα χέρια σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Malthador είπε

Θαρραλέος, το λιγότερο.

χρήματα δεν πιάνεις πλέον; ή οτιδήποτε πιάνει ένας ταμίας που φοράει τα ίδια γάντια όλη μέρα; 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι.

Και;

νομίζω ότι ένα όργανο γυμναστικής είναι καλύτερο , τουλάχιστον έχεις το νού σου 

πάντως μερικά που είτε τα έχουν ξεχάσει και δεν τους έχουν κορδέλες ή τα έχουν αφήσει τελοσπάντων έχω δει κόσμο να τα χρησιμοποεί 

εφόσον δεν τρίβεις τη μούρη σου με τα χέρια σου ή δεν γλείφεις τα μέταλλα (ξέρω γω τι ψυχολογικά κουβαλάει ο καθένας) από ένα όργανο σε έναν ανοικτό χώρο τι να πάθεις; 

περισσότερο για να μη μαζεύεται κόσμος ίσως έγινε παρά για να μην πιάνεις τα "βρώμικα" πράγματα 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, logistoulis είπε

χρήματα δεν πιάνεις πλέον; ή οτιδήποτε πιάνει ένας ταμίας που φοράει τα ίδια γάντια όλη μέρα; 

Εγω εχω να πιασω χρηματα απο αρχες Μαρτιου. Μονο POS / revolut / IRIS

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alan2 είπε

Τα δημοτικά γήπεδα/στάδια παραμένουν κλειστά?

γιαυτην την εβδομαδα ανοικτα μονο για αθλητες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ManFromEarth είπε

Εγω εχω να πιασω χρηματα απο αρχες Μαρτιου. Μονο POS / revolut / IRIS

Λαϊκή δεν πας; 1 ευρώ λεμόνια ξέρω εγώ μόνο μετρητά.

Εκτός αν πας μόνο σούπερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, esertas είπε

όποιος γενικά σιχαίνεται και ανησυχεί δεν πάει λαϊκή, αν και προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να αποφεύγεις τη λαϊκή σε σχέση με το σούπερ είναι καλύτερη περίπτωση επειδή εισαι έξω

απλά πρέπει να παίζει κάνα γαντάκι με τόσα μετρητά που αλλάζουν τόσα χέρια , δηλαδή εκεί θα βάλω πάντα γάντι 

βέβαια τώρα αν πιάσουμε περιπτώσεις δοκίμασε μια ελίτσα ή να σου κόψουν κάνα πεπόνι να δοκιμάσεις , είναι κάπως προβληματική φάση 

επίσης εγώ που έχω χέρια μανταλάκια ώρες ώρες μπορεί να μου πέσουν πράγματα μέσα σε μη τυποποιημένα τρόφιμα από κέρματα μέχρι και ολόκληρο κύπελο παγωτού μου έπεσε πρόσφατα μέσα σε σοκολάτα (αυτή που παγώνει και τη βάζουν πάνω στο παγωτό) , τελείως χαζός 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, esertas είπε

οχι δεν παω λαική, ποτέ δεν μου ταιριαξε. για μαναβικη παω σε καταστημα μαναβικης, οπου πληρωνω οπως εκανα παντα με καρτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λαϊκή πήγαινα παλιότερα, τη σταμάτησα λόγω δουλειάς και ξαναπήγα μετά από μήνες το περασμένο Σάββατο.

Έφριξα. Πρώτη και τελευταία φορά, για το ορατό μέλλον.

Κατ' αρχάς, αποστάσεις δεν υπήρχαν. Συνωστισμός στους δημοφιλείς πάγκους, κλασικά σουλάτσο στο δρόμο δύο-δύο παρέα με καρότσια, να λένε τα δικά τους, για να τους περάσεις να πρέπει να πας εξωτερικά από τους πάγκους.

Ένας δύσμοιρος νεαρός με φωσφορίζον πορτοκαλί γιλέκο να ανεβοκατεβαίνει κάθε τόσο με ντουντούκα και να μας "θυμίζει να κρατάμε τις αποστάσεις", τι αποστάσεις, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Και στα σ/μ είναι δύσκολο να κρατήσεις αποστάσεις, αλλά στη λαϊκή πραγματικά ήταν τραγέλαφος.

Κι εννοείται το πασπάτεμα της ντομάτας συνεχίζεται κανονικά, γιατί "φοράμε γάντια". Είναι μαγικά τα γάντια, δεν μένει πάνω τους τίποτε, οπότε όλα εντάξει.

Έπειτα, οι τιμές δεν συμφέρουν. Βρίσκω τα πάντα στα σ/μ (εκτός από μικρό κολοκυθάκι, γι' αυτό κι έκανα το λάθος να πάω την τελευταία φορά) και σε καλύτερες τιμές. Καρότα 1,10 όταν τα βρίσκω συστηματικά στο σ/μ 70 λεπτά; Γιατί; Και να πω ότι ήταν δικά τους, άντε κομμάτια να γίνει, να "στηρίξω το μικρό παραγωγό". Από τους καροτάδες τα έχουν αγορασμένα.

Κι ένας που είχε δικά του, τα πούλαγε με τη φούντα, την οποία σου τη ζύγιζε στην ήδη ακριβότερη τιμή και μετά -χωρίς να σε ρωτήσει- την έκοβε. Πλήρωνες 1,5 για 800 γραμμάρια καρότο, τελικά.

Τίποτε, καλύτερα στο σ/μ που θα πάω νωρίς, θα έχει σχετικά λίγο κόσμο και κρατάνε και μια στοιχειώδη απόσταση στα ταμεία. Συν του ότι έχω γλιτώσει τελείως το βραχνά των μετρητών, που ούτως ή άλλως (πέρα από κάθε κορωνοΐό, δηλαδή) είναι μπίχλα, ειδικά κάτι λιωμένα τάληρα.

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Snoob είπε

Καρότα 1,10 όταν τα βρίσκω συστηματικά στο σ/μ 70 λεπτά; Γιατί; Και να πω ότι ήταν δικά τους, άντε κομμάτια να γίνει, να "στηρίξω το μικρό παραγωγό". Από τους καροτάδες τα έχουν αγορασμένα.

Το ιδιο πολιτισμικο σοκ επαθα και γω, οταν μια μερα ετυχε να δω το φορτηγο που ξεφορτωνει τα φρουτα και λαχανικα στο μαναβικο της γειτονιας. Ολα ηταν συσκευασμενα/τυποποιημενα, τα περισσοτερα μαρκα Φρεσκουλης, και ο μαναβης απλα τα αποσυσκευαζε και τα εβαζε σε τελαρα...Αντε να πεις ειναι δικα σου ή τοπικου συνεταιρισμου, να πεις να τα πληρωσω διπλασια τιμη να σας στηριξω. Αντε να πεις μπανανες ας ειναι Chiquita και οχι απο το μποστανι. Αλλα ολα τυποποιημενα? Επισης ποτε δε μου αρεσε το τζερτζελο στις λαικες, οποτε δεν ψωνιζω απο κει. Σουπερμαρκετ και μονο. Ουτε χρονο χανεις, ουτε χρημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...