Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2020 στις 12:48 ΜΜ, Dukw1384 είπε

Ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι οι θερμοκρασίεςπου ανεβάζει ο επεξεργαστής (από κριτικές που διαβάζω). Στον επεξεργαστή που έχω τώρα (Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz) έβαλα ψύκτρα scythe ninja mini, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στον Ryzen 5 3600 τι προτείνετε για ψύκτρα;

Στις 5/5/2020 στις 12:51 ΜΜ, Dragonlordcv2002 είπε

Αν δεν κανεις OC και η μαμα ψυχτρα μια χαρα είναι. Προσωπικά προτιμώ λύσεις υδρόψυξης AIO

Τις θερμοκρασίες τις κρατάει σε κομπλέ αριθμούς αλλά από θόρυβο άσ' τα. Στον δικό μου σε idle κατάσταση 40-50 temp, 1300-1500 rpm με 3 case fans και καλό airflow ακούγεται πιο πολύ η στοκ του 3600.

Επεξ/σία από Liakos10
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Σήμερα έστησα τον υπολογιστή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα! Όλα λειτούργησαν άψογα, οι RAM με ενεργοποίηση XMP χρόνισαν στα 3200 MHz, η ψύκτρα κρατάει την θερμοκρασία του επεξεργαστή στους 32-35 βαθμους idle και είναι απίστευτα ήσυχη. Σε συνδυασμό με το κουτί Be Quiet Pure Base 600, δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα, ακόμα και όταν βγάζω το πλαϊνό κάλυμμα! Επόμενες αγορές για την ολοκλήρωση του υπολογιστή μια gpu 1650 super και psu Seasonic Focus GX 550W.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...