Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ρε παιδιά, η κατάσταση έχει ως εξής : χρησιμοποιούσα στο κινητό μου τον google authenticator έχοντας ενεργοποιήσει το 2 step verification στο paypal για έξτρα ασφάλεια στις αγορές μου. Ως πειραχτήρι στο τηλέφωνο λόγω custom rom κλπ, ξέχασα να το απενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις του PAYPAL αυτό και έσβησα τον authenticator. Αποτέλεσμα να έχω κλειδωθεί εκτός λογαριασμού. Κανω είσοδο, ζητάει κωδικό. Κάνω επαναφορά, το ίδιο. ¨Οπως επίσης και όταν βάζω τις ερωτήσεις ασφαλείας η κάνω επαναφορά με την κάρτα. Το θέμα είναι ότι έχω στείλει mail στην paypal εδώ και αρκετές ημέρες και απάντηση δεν πήρα, στο chat του tweeter μίλησα με εκπρόσωπο τους και μου λέει ορθά να επικοινωνήσω μέσω τηλεφώνου για επιβεβαίωση, παίρνω και εκεί σε ένα τηλέφωνο της Αθήνας που έχου στην σελίδα του και μου απαντάνε ότι λόγω κορωνοιού δεν μπορούν να με εξυποηρετήσουν. 

Είχε ποτε κανείς παρόμοιο θέμα και εν τέλει γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει άλλος τρόπος να επικοινωνήσω κάπως που μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...