Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sozz είπε

αστα να πανε εβλεπα την 1660 super κανενα μηνα μεχρι να δω πως θα το φερω στην γυναικα για να την παρω και απο 220 που την εβλεπα εφτασε 260 σε 30 μερες... ε μετα απο την ξενερα μου κοιταζα και για 1650 super γτ δεν ηθελα να δωσω κερατιατικα απο την βλακεια μου να μην την παραγγειλω πριν τον κορονοιο

μετα κοιταζα καμια βδομαδα απο πλαισιο τις τιμες και γελουσα μεχρι που εβαλε την rx 5700xt στα 420 ηταν το μονο που αξιζε σε τιμες πριν τον κορονοιο...(απλα πηρα και ενα κινητο στην γυναικα για να την γλυκανω ^^ )

Χαχαχαχα. Η μουρμούρα κοντά στα 200 αντέχεται, αλλά στα 260+ ξεφεύγει. :P

Έχω κουραστεί τόσες μέρες να αιωρούμαι σαν γύπας μπας και πετύχω ένα καλό deal, και μπορεί να πάρω μία 1650 super να ησυχάσω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, afragorn είπε

Χαχαχαχα. Η μουρμούρα κοντά στα 200 αντέχεται, αλλά στα 260+ ξεφεύγει. :P

Έχω κουραστεί τόσες μέρες να αιωρούμαι σαν γύπας μπας και πετύχω ένα καλό deal, και μπορεί να πάρω μία 1650 super να ησυχάσω.

τι καρτα εχεις τωρα? εγω ειχα την 960 2gb οποτε δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να κλαυτω λιγο και μην νομιζεις 2 μερες τωρα παιζω Railway Empire  χαχα

Δημοσ.
Στις 12/5/2020 στις 3:52 ΜΜ, sozz είπε

τι καρτα εχεις τωρα? εγω ειχα την 960 2gb οποτε δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να κλαυτω λιγο και μην νομιζεις 2 μερες τωρα παιζω Railway Empire  χαχα

Την 750 ti...

Τελικά αγόρασα μία 1650 super για τους προαναφερθέντες λόγους 😅

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, afragorn είπε

Την 750 ti...

Τελικά αγόρασα μία 1650 super για τους προαναφερθέντες λόγους 😅

ποσο πηγε? αν επιτρεπετε

και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα και θα ειχα στοχο για επομενη γενια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sozz είπε

ποσο πηγε? αν επιτρεπετε

και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα και θα ειχα στοχο για επομενη γενια

185 την πήρα γιατί έψαχνα μαγαζί που να την έχει σε στοκ. Επειδή είναι μεταβατική περίοδος με νέες τεχνικές (ray tracing) και τις κονσόλες, καλύτερα είχα να πάρω μία φθηνή μέχρι 200 και να την αλλάξω σε 2,3 χρόνια, παρά να πάρω μία πιο τούμπανη και να αμφιβάλλω για το μέλλον. Την είχα πατήσει μια φορά την εποχή που φάγαμε το σανό με το DX10 και από τότε είπα ποτέ ξανά μια περιουσία για κάρτα! Είχα πάρει μια 8800 θυμάμαι 400€. Είχε χάσει το 1/3 της αξίας της σε λιγότερο από 1 χρόνο και στα 4 είχε γεράσει...

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, afragorn είπε

185 την πήρα γιατί έψαχνα μαγαζί που να την έχει σε στοκ. Επειδή είναι μεταβατική περίοδος με νέες τεχνικές (tray racing) και τις κονσόλες, καλύτερα είχα να πάρω μία φθηνή μέχρι 200 και να την αλλάξω σε 2,3 χρόνια, παρά να πάρω μία πιο τούμπανη και να αμφιβάλλω για το μέλλον. Την είχα πατήσει μια φορά την εποχή που φάγαμε το σανό με το DX10 και από τότε είπα ποτέ ξανά μια περιουσία για κάρτα! Είχα πάρει μια 8800 θυμάμαι 400€. Είχε χάσει το 1/3 της αξίας της σε λιγότερο από 1 χρόνο και στα 4 είχε γεράσει...

συμφωνω 100% μαζι σου και εγω ετσι σκεφτομαι αλλα μας την εκανε η αναλυση στα 2560χ1080 και η 1650 super θα τα εβρισκε σκουρα... και για 1660 super δεν θα εδινα τοσα λεφτα οταν για ενα μηνα θα πληρωνα 220

τι μου θυμησες τωρα dx10... θυμαμαι που πουλησα την 8800gts 512 220 ευρω εβαλα λιγα ακομα και πηγα σε gtx 260(216)... εβαζα crysis στο φουλ και ελεγα τι γραφικαρες θεε μου...

στα 25 fps μπορει και λιγοτερο ουτε που με απασχολουσε τοτε (παιζει να το ειχα τερματιση 150 φορες ) χαχαχα

επενδυση ποτε δεν θα ειναι μια καρτα γραφικων ισως το χειροτερο part σε ενα pc οταν ειναι για games οταν πηρα την 960 ειπα ουαου μετα απο ενα χρονο βγηκε η 1060 🤣

μακαρι παντως να με βγαλει η 5700xt 5 χρονια αν και χλωμο το βλεπω απο τωρα θα βαζω 10 ευρω καθε μηνα να μην μου κακοφανει...

ΥΓ καλοριζικη και να την χαρεις 👊

Επεξ/σία από sozz
  • Like 2
Δημοσ.

Nα είσαι καλά! Τουμπανόκαρτα η δικιά σου. Θα έχεις σίγουρα μια τριετία απροβλημάτιστα. Τώρα για παραπάνω, δεν ορκίζομαι με όλα αυτά που βλέπω, αλλά με μερικές παραχωρήσεις θα κάνεις τη δουλειά σου.  :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...