Bakxos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλησπέρα όπως μπορείτε να δείτε και στη φώτο στη συρομενη αλουμινοπορτα ανάμεσα στα δύο φύλλα υπάρχουν αυτά τα μαύρα στοπ με τα σφουγγαρακια. Θα ήθελα αν ξερει κανείς πως τα λέμε αυτά και που βρίσκω να αγοράσω ώστε να αντικαταστήσω ένα από αυτά. Επίσης γνωρίζει κανεις πως μπαίνουν και βγαίνουν Ευχαριστώ
Bakxos Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Απλά για ενημέρωση μην την πατήσει κανείς σαν και εμένα. Λέγονται stop αλουμινίου και δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν. Ή μάλλον να το πω διαφορετικά για να βγουν θα πρέπει να βγάλεις παντζούρια σιτες και πόρτες και αν πάλι και δεν είναι σίγουρο.
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2020 στις 2:17 ΜΜ, Bakxos είπε Καλησπέρα όπως μπορείτε να δείτε και στη φώτο στη συρομενη αλουμινοπορτα ανάμεσα στα δύο φύλλα υπάρχουν αυτά τα μαύρα στοπ με τα σφουγγαρακια. Θα ήθελα αν ξερει κανείς πως τα λέμε αυτά και που βρίσκω να αγοράσω ώστε να αντικαταστήσω ένα από αυτά. Επίσης γνωρίζει κανεις πως μπαίνουν και βγαίνουν Ευχαριστώ Ξεβιδώνοντας τις βίδες με σταυροκατσάβιδο δε βγαίνουν;;;;;;;; Οι δικές μου έχουν διαφορετικά stop και φυσικά αφαιρούνται βγάζοντας τις βίδες. Αν το βγάλεις θα ψάξεις να βρεις καταστήματα εξαρτημάτων αλουμινίου (όπως το λέω ακριβώς στο google) και πηγαίνοντας με αυτό μαζί θα του ζητήσεις καινούργια.Στην περιοχή μου έχει ένα Αγία Παρασκευή που έχω βρει ότι και αν έχω ζητήσει από εξαρτήματα. 7 ώρες πριν, Bakxos είπε Απλά για ενημέρωση μην την πατήσει κανείς σαν και εμένα. Λέγονται stop αλουμινίου και δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν. Ή μάλλον να το πω διαφορετικά για να βγουν θα πρέπει να βγάλεις παντζούρια σιτες και πόρτες και αν πάλι και δεν είναι σίγουρο. Μήπως μπερδεύεσαι με τα ροδάκια στα συρόμενα αλουμινίου;;;;; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από papoys1
xsterg Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 στοπ ειναι και βγαινουν ευκολα. το θεμα ειναι μην ειναι μεσα στην ραγα και δεν μπορει να τα τραβηξει καποιος. με μια φωτο στον αλουμινα της περιοχης σου θα τα βρεις σιγουρα.
Bakxos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Παιδιά είναι μέσα στη ραγα και ναι δεν βγαίνουν εύκολα. Από τη ραγα να τα τραβήξεις δεν παίζει. Αυτά είναι σίγουρα συρταροτα. Επομένως για να βγουν αν βγαίνουν θα πρέπει προς κάποια κατεύθυνση το κουφομα να είναι ανοιχτό. Αν είναι κλειστό δεν βγαίνει με καμία παναγία. Αλλά για να βγει λοιπόν είτε από δεξιά είτε από αριστερά θα πρέπει να βγει και το παντζουρι και η σιτα και μπαλκονόπορτα ώστε να δω που είναι ανοιχτό το κουφομα να το συρω μέχρι να βγει Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
SPYRER_007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Συμφωνο με τον παπου Και εγω τα δικα μου αν και διαφορετο σχεδιο ξεβιδωσα τις βίδες και βγηκαν τραβηχτα.Δεν γινεται να ειναι συρταρωτά με τιποτα.
Bakxos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Την πατουρα τη βλέπετε στη φωτογραφία ή μήπως δεν φαίνεται? Κι εγώ έλεγα αποκλείεται να είναι συρταρωτα. Αμ δε. Είναι και με το νόμο.
SPYRER_007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεβιδωσες τι βιδες και το τράβηξες με μια πενσα. ΔΕΝ βλεπω καμια πατουρα αλλα θα ηταν και παραλογο να ειχε.............. https://www.bestprice.gr/cat/6879/aksesouar-parathirou-mpalkonoporta.html?q=στοπ stop-etem-e-52-aloymetem.webp Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από SPYRER_007
Mpiftekis Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Αν είναι συρταρωτά πάρε ένα dremel και κόψ'τα στη μέση. Τράβηξε τα σε αντίθετη κατεύθυνση και λογικά θα βγουν. Προσοχή μην κόψεις τίποτα άλλο
Bakxos Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Στις 12/5/2020 στις 4:27 ΜΜ, SPYRER_007 είπε Ξεβιδωσες τι βιδες και το τράβηξες με μια πενσα. ΔΕΝ βλεπω καμια πατουρα αλλα θα ηταν και παραλογο να ειχε.............. https://www.bestprice.gr/cat/6879/aksesouar-parathirou-mpalkonoporta.html?q=στοπ stop-etem-e-52-aloymetem.webp 8 kB · 0 downloads Θα προσπαθήσω να την δείξω με τη παρακάτω φωτογραφία ελπίζω να την διακρίνετε. Και εμένα μου φαίνεται τόσο γελοίο αλλά συμβαίνει δυστυχώς.
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Bakxos είπε Θα προσπαθήσω να την δείξω με τη παρακάτω φωτογραφία ελπίζω να την διακρίνετε. Και εμένα μου φαίνεται τόσο γελοίο αλλά συμβαίνει δυστυχώς. Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ακόμα, έβγαλες τη βίδα/βίδες και δεν έβγαινε? Αν όντως έχει κάποια πατούρα και βγαίνει μόνο συρτατωτό (πολύ απίθανο, αλλά λέμε), μπορείς να μετακινήσεις τα στοπ πχ αριστερά, να φέρεις το δεξί συρόμενο στο κέντρο, να το σηκώσεις λίγο ώστε να μπορέσεις να το βγάλεις τελείως, και μετά να βγάλεις το στοπ προς τα δεξιά.
Bakxos Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ακόμα, έβγαλες τη βίδα/βίδες και δεν έβγαινε? Αν όντως έχει κάποια πατούρα και βγαίνει μόνο συρτατωτό (πολύ απίθανο, αλλά λέμε), μπορείς να μετακινήσεις τα στοπ πχ αριστερά, να φέρεις το δεξί συρόμενο στο κέντρο, να το σηκώσεις λίγο ώστε να μπορέσεις να το βγάλεις τελείως, και μετά να βγάλεις το στοπ προς τα δεξιά. Αυτό είπα πιο πάνω μόνο αν βγουν τα συρωμενα θα βγει. Παιδιά πάντως έχει πατουρα δεν ξερω πως αλλιώς να σας το δείξω. Στην αρχή έχει αυτές τις γραμμές και πηγαίνοντας προς τα μέσα κάνει μια πατουρα και από τις δύο πλευρές. Έχω τραβήξει με πενσα αλλά τπτ γδερνει αλουμίνιο και δεν μπορεί να βγει από την πατουρα με τπτ . Οι λύσεις είναι από δεξιά η αριστερά Αφού φύγουν τα συρωμενα ή κόψιμο. Αλλιώς δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Πάντως μεγάλη βλακεία και είναι etem .
hp8 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Bakxos είπε Spoiler Αυτό είπα πιο πάνω μόνο αν βγουν τα συρωμενα θα βγει. Παιδιά πάντως έχει πατουρα δεν ξερω πως αλλιώς να σας το δείξω. Στην αρχή έχει αυτές τις γραμμές και πηγαίνοντας προς τα μέσα κάνει μια πατουρα και από τις δύο πλευρές. Έχω τραβήξει με πενσα αλλά τπτ γδερνει αλουμίνιο και δεν μπορεί να βγει από την πατουρα με τπτ . Οι λύσεις είναι από δεξιά η αριστερά Αφού φύγουν τα συρωμενα ή κόψιμο. Αλλιώς δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Πάντως μεγάλη βλακεία και είναι etem . βάλε φωτο του χαλασμένου Θα βρουμε πατέντα Το σπίτι είναι δικό σου?
Bakxos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Με αφορμή κάποιο άλλο γεγονός σήμερα ήρθε μάστορας στο σπίτι για κάποια ζημιά σε ρόλο. Του έδειξα το παραπάνω και από μακρυά μου λέει Ναι βγαίνει. Μόλις πλησίασε και το είδε μου λέει φίλε αυτό δεν βγαίνει έχει πατουρα και είναι συρταρωτο. Θα πρέπει να τα βγάλεις όλα και αν είσαι τυχερός και το κουφωμα είναι ανοιχτό από κάποια πλευρά τότε ίσως. Διαφορετικά θέλει κόψιμο και μετά να βάλεις ένα μικρότερο. Μου λέει τραγική επιλογή αυτού που έβαλε τα κουφώματα 1
Taxkos22 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Μου τοποθέτησαν ανοιγόμενη τζάμια και συρόμενα πατζούρια και σίτες. Στη φωτό είναι τα στοπ στο κέντρο της ράγας. Γνωρίζει κάποιος αν τα ίδια μπαίνουν και στο τέλος της ράγας για να τα σταματούν στο άνοιγμα. Υποψιάζομαι ότι ξέχασε να μου βάλει τα μέσα με αποτέλεσμα όταν τα ανοίγω να πέφτουν μέσα στη σύριγγα και να τρώω τα χέρια μου να τα βγάλω. Τώρα μου λέει ότι ο μόνος τρόπος για στοπ είναι μια μεταλική ράβδος που θα τρυπήσει τον τοίχο μέσα-έξω. Νομίζω ότι με αυτή την πρόχειρη λύση με την οποία θα μου τρυπήσει και τη εξωτερική θερμομόνωση προσπαθεί να μπαλώσει τη βλακεία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα