lactate Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Έχω τα airpods 2 αλλά το ένα ακουτικό χάλασε. Νομίζω δεν πωλείται ξεχωριστά στην Ελλάδα. Είναι τα airpods 2. Ποια είναι τα πιο vfm τώρα; Αυτά που λένε airpods 2019 είναι τα airpods 2? Είμαι πολύ ευχαριτημένος με μοναδικό μειονέκτημα ότι με το μικρόφωνο τους δεν με άκουγε κανείς. Για κάποιον που έχει μακ και iphone αξίζουν μη apple ασύρματα;
paolo.catti Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, lactate είπε Έχω τα airpods 2 αλλά το ένα ακουτικό χάλασε. Νομίζω δεν πωλείται ξεχωριστά στην Ελλάδα. Είναι τα airpods 2. Ποια είναι τα πιο vfm τώρα; Αυτά που λένε airpods 2019 είναι τα airpods 2? Είμαι πολύ ευχαριτημένος με μοναδικό μειονέκτημα ότι με το μικρόφωνο τους δεν με άκουγε κανείς. Για κάποιον που έχει μακ και iphone αξίζουν μη apple ασύρματα; Επειδή αγόρασα πολύ πρόσφατα τα AirPods 2019 (τα οποία είναι τα 2 όντως!) προτείνω να αγοράσεις αυτά και να δώσεις τα παλιά προκειμένου να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα κιόλας έτσι απλά προτείνω τα AirPods 2 γιατί εμένα με βόλεψαν παρά πολύ και αν σε κάλυπταν πλήρως μέχρι να χαλάσουν δεν νομίζω να χρειάζεται να πας στα πολύ πιο ακριβά pro.
lactate Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 46 λεπτά πριν, paolo.catti είπε Επειδή αγόρασα πολύ πρόσφατα τα AirPods 2019 (τα οποία είναι τα 2 όντως!) προτείνω να αγοράσεις αυτά και να δώσεις τα παλιά προκειμένου να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα κιόλας έτσι απλά προτείνω τα AirPods 2 γιατί εμένα με βόλεψαν παρά πολύ και αν σε κάλυπταν πλήρως μέχρι να χαλάσουν δεν νομίζω να χρειάζεται να πας στα πολύ πιο ακριβά pro. όταν λες να δώσω τα παλιά; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντικατάστασης;
paolo.catti Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Όχι εννοώ ότι μπορείς να τα πουλήσεις εδώ στο insomnia περιγράφοντας της κατάσταση τους αναλυτικά
lactate Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, paolo.catti είπε Όχι εννοώ ότι μπορείς να τα πουλήσεις εδώ στο insomnia περιγράφοντας της κατάσταση τους αναλυτικά Α κατάλαβα. Δεν ξέρω αν το ψήνω τόσο, ίσως είχε νόημα να τα κρατήσω ως καβάντζα.
paolo.catti Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Ναι εννοείται! Απλά σαν επιλογή πιστεύω τα AirPods 2 θα ήταν μια χαρά από την στιγμή που σε έχουν καλύψει τα προηγούμενα!
bahamut_zero Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μπορεις να παρεις και κατι αλλο δεν χρειαζεται να τα ξανασκασεις. επισης μιλα με καμια isquare/document/isystem μηπως μπορεσεις να παρεις μονο το ενα
d4mage Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ανάμεσα στα AirPods (2019) με ή χωρίς wireless charging case και με μια μικρή διαφορά τιμής... λέτε να μου κοστίσει τόσο εάν διαλέξω αυτά χωρίς την ασύρματη φόρτιση; Θέλω να πω θα ξενερώσω κάπου; Είτε καλώδιο, είτε θήκη γρήγορα φορτίζουν θεωρώ... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από d4mage
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Αν σε βολευει/χρειαζεσαι την ασυρματη φορτιση,αγοραζεις αυτα. Αν οχι,τοτε αγοραζεις τα αλλα. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα,δεν καταλαβαινω που ακριβως κολλάς.
d4mage Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν σε βολευει/χρειαζεσαι την ασυρματη φορτιση,αγοραζεις αυτα. Αν οχι,τοτε αγοραζεις τα αλλα. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα,δεν καταλαβαινω που ακριβως κολλάς. Αν ας πούμε χωρίς ασύρματη φόρτιση χρειάζεσαι κάθε λίγο καλώδιο για να τα γεμίζεις... τότε ίσως και με μια φόρτιση από την θήκη να ήσουν κομπλέ σε ένα ταξίδι ας πούμε ή μια παραλία. Αυτό. Κατά τ άλλα όχι τι θέμα να έχω με το καλώδιο.
marmagia Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Σίγουρα είναι εκτός εγγυησης τα δικά σου ακουστικά; Τα AirPods 2 βγήκαν τον Μάρτιο του 2019 αν δε κάνω λάθος όποτε σίγουρα είναι αν όχι στον πρώτο χρόνο, στον δεύτερο.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, d4mage είπε Αν ας πούμε χωρίς ασύρματη φόρτιση χρειάζεσαι κάθε λίγο καλώδιο για να τα γεμίζεις... τότε ίσως και με μια φόρτιση από την θήκη να ήσουν κομπλέ σε ένα ταξίδι ας πούμε ή μια παραλία. Αυτό. Κατά τ άλλα όχι τι θέμα να έχω με το καλώδιο. Τα ακουστικα οπως φανταζομαι γνωριζεις εχουν αυτονομια συνολικα μαζι με την θηκη φορτισης γυρω στις 20 με 24ωρες,4-5ωρες τα ακουστικα και καμποσες φορες που φορτιζουν απο την θηκη. Σε τι καλωδια καθε λιγο και λιγακι αναφερεσαι και που κολλανε αυτα με την ασυρματη φορτιση? Το ξαναλεω (γιατι εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ακριβως ρωτας).Εαν εχεις σκοπο να φορτιζεις τα ακουστικα συχνα μεσω ασυρματης φορτισης(που τοτε φανταζομαι δεν θα ρωταγες καν)αγοραζεις αυτα. Αν δεν σε ενδιαφερει η ασυρματη φορτιση,αγοραζεις τα φθηνοτερα. 1
polaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, d4mage είπε Ανάμεσα στα AirPods (2019) με ή χωρίς wireless charging case και με μια μικρή διαφορά τιμής... λέτε να μου κοστίσει τόσο εάν διαλέξω αυτά χωρίς την ασύρματη φόρτιση; Θέλω να πω θα ξενερώσω κάπου; Είτε καλώδιο, είτε θήκη γρήγορα φορτίζουν θεωρώ... Πάρε τα "απλά" χωρίς την ασύρματη φόρτιση.. Μεγαλύτερη γελοιότητα από την "so called" ασύρματη φόρτιση δεν υπάρχει. Τί ασύρματη γαμώ το φελέκι αφού πάλι το ίδιο κωλοκαλώδιο θέλουμε αλλά αντί να το βάλουμε στο τηλέφωνο/ακουστικά το βάζουμε στο ρημαδοpad.. είναι γελοίο πραγματικά... μακάρι να υποστήριζε και το apple watch κανονική φόρτιση... Κάποτε είχε πει αυτή η κακόμοιρη EE ότι θα επιβάλει ΕΝΑ είδος καλωδίου για φόρτιση σε όλους.. παπάρια μάντολες... πας ένα 2ήμερο κάπου και γίνεσαι χταπόδι απ'τους 37 διαφορετικούς φορτιστές.... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2020 από polaki 1 2
lactate Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Update: εψαχνα λυσεις γιατι το δεξι μου ακουστικο παιζει πιο χαμηλα απο το αριστερο. Ηταν κατι που το παθαινα κι στα ενσυρματα και ελεγα φταιει ο ιδρωτας. Τελικα διαβασα κποιον που τπ εγραψε το εκανα κι εφτιαξε τελειως. Το κερι απο τα αυτια το χαλαει το οποιο κατεβαινει κατω απο το πλεγμα (γιατι απο πανω το καθαριζα). Τα περασα λιγο οινοπνευμα κι μετα ρουφιξα μεχρι να καταφερω να περασει αερας απο το αλλο σημειο που ειχε πλεγμα στο ιδιο ακουστικο. Εφτιαξε η διαφορα του ηχου και βελτιωθηκε και η ποιοτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα