charispats Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, πολλές φορές σας έχω συμβουλευτεί, τώρα είναι η ώρα να σας γράψω. Έχω διαγράψει το λογαριασμό instagram αντί να τον απανεργοποιήσω προσωρινά. Έχω τεράστιο πρόβλημα! Πρέπει οπωσδήποτε να αναιρέσω τη διαδικασία γιατί χρειάζομαι το username για την επιχείρησή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Έχω στείλει και μήνυμα αναφοράς αλλά εννοείται πως δεν έχω καμία απάντηση. Υπάρχει κάποια διαδικασία αναίρεσης κινήσεων στο chrome;;; κάποιο πρόγραμμα;;;; please!!!!! βοηθήστεεεε
user2163 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, charispats είπε Καλησπέρα, πολλές φορές σας έχω συμβουλευτεί, τώρα είναι η ώρα να σας γράψω. Έχω διαγράψει το λογαριασμό instagram αντί να τον απανεργοποιήσω προσωρινά. Έχω τεράστιο πρόβλημα! Πρέπει οπωσδήποτε να αναιρέσω τη διαδικασία γιατί χρειάζομαι το username για την επιχείρησή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Έχω στείλει και μήνυμα αναφοράς αλλά εννοείται πως δεν έχω καμία απάντηση. Υπάρχει κάποια διαδικασία αναίρεσης κινήσεων στο chrome;;; κάποιο πρόγραμμα;;;; please!!!!! βοηθήστεεεε Όχι δεν γίνεται φαίνεται και από εδώ Quote: After you delete your account, you can't sign up again with the same username or add that username to another account. We can't reactivate deleted accounts. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από user2163
whereistp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Θέλω πίσω εναν λογαριασμό που έχω διαγράψει
kormos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Στις 22/1/2021 στις 8:28 ΜΜ, whereistp είπε Θέλω πίσω εναν λογαριασμό που έχω διαγράψει Αν και ανοίγεις ένα θέμα σχεδόν 1 έτος πριν... Τις απαντήσεις που έχουν δώσει τις διάβασες ήθελα να ήξερα ή απλά είπες να γράψεις κάτι? 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις