Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostas56784 είπε

γεια σας έχω ένα κινητό από πολώνια και πάει μεσώ Γερμανίας θα ηθελα να μαθω αν θα πληρωσω τελωνειο

Όχι, ΕΕ και οι δυο χωρες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα!!Θα ήθελα να ρωτησω παιχνιδια για PS2 απο Αμερικη μεταχειρισμένα δώρο απο συγκενικό πρόσωπο με δηλωση αξίας απο εκεί 10 δολαρια και αναφορά εκεί ως δώρο και ενω στην Αμερική πληρωσαν περιπου 70 δολαρια μου ζητάνε εδω στο ταχυδρομειο να πληρωσω τελωνειο 31 ευρώ.ισχυει αυτό??Πληρώνουν καο οι δυο χωρές??

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georgia6575 είπε

Καλησπέρα!!Θα ήθελα να ρωτησω παιχνιδια για PS2 απο Αμερικη μεταχειρισμένα δώρο απο συγκενικό πρόσωπο με δηλωση αξίας απο εκεί 10 δολαρια και αναφορά εκεί ως δώρο και ενω στην Αμερική πληρωσαν περιπου 70 δολαρια μου ζητάνε εδω στο ταχυδρομειο να πληρωσω τελωνειο 31 ευρώ.ισχυει αυτό??Πληρώνουν καο οι δυο χωρές??

Ευχαριστώ.

Θα πρέπει να πληρώσεις, αν θες να παραλάβεις το δέμα σου.

Δημοσ.

Μαλιστά δεν το ηξερα δηλ ενα μεταχειρεισμένο παιχνίδι ps2 gta 2002 που εχει αξία λιγοτερη απο 10 ευρώ το χρησοπληρωσα 50 στην Αμερική και 30 εδώ τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ρωτησώ αν ξερετε πως βγαινει αυτή η τιμή γιατι εγω διαβαζα οτι αν η εμπορική αξία είναι μεχρι 22 ευρώ και είναι απο ιδιώτη σε ιδίωτη και για προσωπική χρήση δεν πληρώνω τελενείο.

Είναι έτσι η οχι??

Και αυτο το ποσό πως βγαινει?? Απο το τοπικό ταχυδρομείο η απο την υπηρεσία του τελωνείου στην Αθήνα??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgia6575 είπε

Μαλιστά δεν το ηξερα δηλ ενα μεταχειρεισμένο παιχνίδι ps2 gta 2002 που εχει αξία λιγοτερη απο 10 ευρώ το χρησοπληρωσα 50 στην Αμερική και 30 εδώ τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ρωτησώ αν ξερετε πως βγαινει αυτή η τιμή γιατι εγω διαβαζα οτι αν η εμπορική αξία είναι μεχρι 22 ευρώ και είναι απο ιδιώτη σε ιδίωτη και για προσωπική χρήση δεν πληρώνω τελενείο.

Είναι έτσι η οχι??

Και αυτο το ποσό πως βγαινει?? Απο το τοπικό ταχυδρομείο η απο την υπηρεσία του τελωνείου στην Αθήνα??

Το τελωνείο βγάζει το ποσό. ΦΠΑ 24% επι της αξίας και επιπλέον 15 ευρω τελη ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Το τελωνείο βγάζει το ποσό. ΦΠΑ 24% επι της αξίας και επιπλέον 15 ευρω τελη ΕΛΤΑ.

Της αξίας που δηλώνετε απο εκει??

Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgia6575 είπε

Της αξίας που δηλώνετε απο εκει??

Σιγά μην πλήρωσαν οι "συγγενείς" 70 δολλάρια για να στείλουν 1 δεματάκι απο Αμερική. Με τι το έστειλαν?

Εφόσον σου ήρθε 31€ κουστούμι, σου υπολόγισαν αξία 67€. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με την αξία που δηλώνεται απο εκεί ή σε περίπτωση που κάνει μπαμ οτι είναι λάθος η αξία, σου ζητούν απόδειξη αγοράς. Τώρα σε φάση δώρο, μάλλον googlaρουν.

Δημοσ.

Με ταχυδρομειο το εστειλαν.

Πληρωσαν εχουμε την αποδειξη απλα δεν καταλαβαινω ενα δεμα που δηλωνετε 10 δολάρια εκει πως βγαινει εδω το τελωνειο 31 ευρω μαλλον δεν πηραν υποψην τους την αξια που δηλωσαν εκει.

Αγορές που εχω κανει απο Κινα δεν αντιμετωπισα προβλημα με το τελωνειο.Τελοςπαντων θα ξερω με την επομενη για την Αμερική.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Αν πλήρωσαν 70 τότε πώς δήλωσαν 10; Αν δεν κάνω λάθος το πόσο θα πληρώσεις εδώ υπολογίζεται με βάση το συνολικό κόστος και όχι μόνο την αξία του αντικειμένου. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας ουτε ξερω τι εγινε τελοσπάντων πληρώσαμε τα 31 ευρώ το πηραμε αυτο δεν ειναι το χειροτερο το δεμα ειχε παιχνιδια ps2 που δεν εβρισκα στην Ελλάδα λογω οτι είναι παλιά η κονσολα ωραια ήρθανε και τα χρησοπληρωσα ελα όμως που πανω στην βιασύνη μου δεν είδα εγω οτι ειναι πλατιφόρμα NTSC και οχι PAL πριν μου τα στείλουν και ο μικρός τώρα οπως ειναι λογικό κλαίει και ορύεται λογικό τα περίμενε πολυ καιρό για να παίξει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει μετατροπή για να παίξουν?η καποια συσκευη?

Συγνώμη που ρωτάω αλλα ειμαι ασχετη μαμά.

Σας ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...