Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει την Soundblaster X G6, άλλα έχει ένα bug που αποσυνδέεται συχνά μέσα στα παιχνίδια. Η μόνη λύση είναν βγάλε-βάλε το usb, άλλα και αυτό μπορεί να πιάσει μετά από 3-4 φορές. Τώρα φανταστείτε να είστε σε multiplayer, πχ cod warzone, και να πρέπει να βγάλεις-βάλεις το usb 4-5 φορές... Το technical support δεν έχει δώσει κάποια λύση ακόμη, αν και το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και μήνες.

Οπότε κοιτάω σε παρόμοια λύση, 150-200 ευρώ. Τα headphone που έχω είναι τα Beyerdynamic DT 990 PRO (240 Ohm). 

Επεξ/σία από Athanasios2104
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Athanasios2104

Η αντίστοιχη εσωτερική της G6 είναι η AE5. Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι πάντως. Φαίνεται να εμπλέκονται άσχετα πράγματα από τα λίγα που διάβασα.

υ.γ.: Εξωτερικό δεν σου πρότεινα γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την υποδεέστερη G5(που μπορεί και να έχει παρόμοια θέματα) και τα εξωτερικά audiophile DAC/amps δεν έχουν 7.1 είσοδο για να λειτουργήσουν με hesuvi αυτόνομα. Σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις την onboard ως DAC.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

Έχω πάρει την Soundblaster X G6, άλλα έχει ένα bug που αποσυνδέεται συχνά μέσα στα παιχνίδια. Η μόνη λύση είναν βγάλε-βάλε το usb, άλλα και αυτό μπορεί να πιάσει μετά από 3-4 φορές. Τώρα φανταστείτε να είστε σε multiplayer, πχ cod warzone, και να πρέπει να βγάλεις-βάλεις το usb 4-5 φορές... Το technical support δεν έχει δώσει κάποια λύση ακόμη, αν και το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και μήνες.

Οπότε κοιτάω σε παρόμοια λύση, 150-200 ευρώ. Τα headphone που έχω είναι τα Beyerdynamic DT 990 PRO (240 Ohm). 

Ωρε φίλε τι λες τωρα?Την έχω παραγγειλει και την αναμένω.Σε υπολογιστή μιλάς ή ps4?Ρε φίλε ειλικρινά έχω πανικοβληθεί :P ΟταΟταν έψαχνα review s δε διάβασα πουθενά για το συγκεκριμένο θέμα.Και υπάρχει ολόκληρο reddit post.FML .Ελπίζω να μην μου τύχει.Γιατι για τα 125 ευρώ που έδωσα θα είναι μεγάλη βλακεία.Δοκιμασε να κάνεις αυτό με το chrome που λέει τον πρώτο σχόλιο.Eπισης 2 χρήστες αναφέρουν στο reddit πως το πρόβλημα λύθηκα αφού κάνανε αυτό.Δοκιμασε το φίλε .https://www.windowscentral.com/how-prevent-windows-10-turning-usb-devices 

Κατι τελευταιο,μπορείς να μου πείς απο πιο κατάστημα αγόρασες τη g6?Ευχαριστω.

2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

@Athanasios2104

Η αντίστοιχη εσωτερική της G6 είναι η AE5. Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι πάντως. Φαίνεται να εμπλέκονται άσχετα πράγματα από τα λίγα που διάβασα.

υ.γ.: Εξωτερικό δεν σου πρότεινα γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την υποδεέστερη G5(που μπορεί και να έχει παρόμοια θέματα) και τα εξωτερικά audiophile DAC/amps δεν έχουν 7.1 είσοδο για να λειτουργήσουν με hesuvi αυτόνομα. Σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις την onboard ως DAC.

Απλώς η εξωτερική βοηθάει πχ εάν μετακομίσεις συχνά ,εάν τη θες για το ps4.Εαν  κάποιος μένει εξωτερικό και έχει κυρίως λάπτοπ .Κλπ.Αλλα ναι εάν κάποιος δεν θέλει άλλες συσκευές η εσωτερική είναι καλή επιλογή.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

@pirmen56 θα προτιμούσα εξωτερικό dac/amp, γιατί υποτίθεται το όλο ζήτημα είναι να αποφύγεις το θόρυβο εντός του pc case. Έως 200 λες δεν υπάρχει τπτ;

@jerry banana σε pc την έχω. Και εγώ δεν είχα διαβάσει τπτ, και δεν είναι μικρό πραμα, καταντάει το προϊόν άχρηστο. Τα έχω δοκιμάσει όλα, οπως επίσης και με παλιό και με beta firmware, δεν δουλεύει τπτ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Athanasios2104 είπε

@pirmen56 θα προτιμούσα εξωτερικό dac/amp, γιατί υποτίθεται το όλο ζήτημα είναι να αποφύγεις το θόρυβο εντός του pc case. Έως 200 λες δεν υπάρχει τπτ;

@jerry banana σε pc την έχω. Και εγώ δεν είχα διαβάσει τπτ, και δεν είναι μικρό πραμα, καταντάει το προϊόν άχρηστο. Τα έχω δοκιμάσει όλα, οπως επίσης και με παλιό και με beta firmware, δεν δουλεύει τπτ.

Σε ρώτησα από πιο μαγαζί την πήρες μήπως οφείλεται αυτό .Αλλά δεν νομίζω.Μηπως ξεκινούσε το όνομα του από Μ και τελείωνε σε ms?

Δημοσ.

Όχι, από εξωτερικό την πήρα. Αλλά προφανώς δεν έχει σχέση, το πρόβλημα έχει να κάνει με το προϊόν.

Με λίγο googling, βλέπω ότι το Audiengine D1 είναι στα ίδια λεφτά και το προτείνουν αρκετοί. Όπως και το FiiO E10K, που είναι βέβαια φθηνότερο. Αρχικά είχα δει για το Sennheiser GSX1000, αλλά δεν μπορεί να οδηγήσει τα headphones που έχω (240 Ω).

Κάποια γνώμη για αυτά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Athanasios2104 είπε

Αυτά που διαβάζεις για τα εξωτερικά DACs θα είχαν υπόσταση αν μετρούσαμε ασυνήθιστα υψηλό θόρυβο, jitter και παραμόρφωση στις εσωτερικές κάρτες. Πράγμα που δεν ισχύει γενικώς. Οι audiophiles κλασικά θα σου πουν βλακείες με βάση το θαυματουργό αυτί τους που τα ακούει όλα(εκτός double blind testing φυσικά). Η AE-5 στέκεται καλά απέναντι σε εξωτερικά DACs με πραγματικό SINAD -105db. Που δεν είναι άριστο, αλλά είναι από τα πολύ καλά.

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-sound-blasterx-ae-5.9114/

Το audioengine δεν έχει καθόλου specs για τον head amp πράγμα αρκετά ύποπτο. Πιθανόν να είναι κάτι αδύναμο. Το Fiio E10 είναι ποιοτικά χειρότερο από AE-5. Το GSX1000 σίγουρα δεν μπορεί να οδηγήσει 250 Ohm και το surround που τρέχει υπάρχει μέσω hesuvi.

• Like 1
Δημοσ.

Βέβαια βλέπω μόνο η ΑΕ-7 έχει το εξωτερικό χειριστήριο (ACM), το οποίο δεν με ενδιαφέρει σαν χειριστήριο, αλλά θέλω να συνδέω τα ακουστικά. Που είναι 200+ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγινε φίλε για εμένα επειδή είναι καλή κάρτα εαν πάλι δεν δουλέψει πούλησε τη σε αγγελία.Πάντως οταν έρθει και η δική μου θα σου πω εαν μου παρουσιάζει τίποτα.

9 ώρες πριν, pirmen56 είπε

@Athanasios2104

Λογικά θα το φτιάξει η creative.Αν και το θέμα που λέει ο φίλος σε 2 χρηστες που διάβασα στο reddit φτιάχτηκε με το να πάνε σστις ρυθμίσεις του pc και να απενεργοποιήσουν μια ρύθμιση που έχει το pc σαν default στα windows 10 που μετα απο καποια ωρα για εξοικονομηση ενεργειας βάζει σε μια ημιαναμονή τις usb συσκευες.Οταν τα 2 ατομα το εκαναν αυτο και το απενεργοποιησαν φτιάχτηκε το θέμα που λέει ο φίλος.Τώρα επειδη το κάθε σύσστημα του καθενος ειναι διαφορετικό παίζουν και θέματα πίσω απο την αυλαία.Στο λινκ που έχω αναφέρει πιο πάνω δίχνει τη λύση.Ελπίζω να μην έχω κάποιο θέμα γιατί το hype μου έχει φτάσει στο Θεό και γιατί είναι απο τις καλύτερες εξωτερικές στην αγορά(στη τιμη αυτη) για τη χρήση που το θέλω.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε

Έχουμε τα ίδια ακουστικά. Διευκρινίζω πως δεν είμαι ειδικός ούτε γνωρίζω πολλά πράγματα από audiophile setup, μεταφέρω, απλά, την εμπειρία μου μέχρι τώρα με το fiio e10k.

Έψαχνα κι εγώ ένα compact dac/amp, το οποίο θα μπορούσε να "οδηγήσει" τα dt pro.

Το fiio είναι σαν σπιρτόκουτο, δεν καταλαμβάνει χώρο στο γραφείο (ξεχνάς ότι υπάρχει), η συσκευασία του είναι προσεγμένη, με μόνο αρνητικό τη δυσκολία να διαβάσεις τον κωδικό για να κάνεις register το προϊόν στο site τους (πρέπει να κάνεις scratch τον κωδικό, θέλει προσοχή).

Στα του ήχου τώρα: χρησιμοποιούσα τη soundblaster z πρωτύτερα, μόλις έβαλα το fiio  έπαθα σοκ. Αναγκάστηκα να χαμηλώσω τον ήχο από το desktop στο 30 (από 100), δεν νομίζω δε ότι ανεβάζω την ένταση στο e10k παραπάνω από το 4-5. Με λίγα λόγια, ο ήχος είναι εξαιρετικός, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, και δεν έχω κανένα παράπονο.

Βέβαια, το budget σου είναι πιο υψηλό, οπότε θα μπορούσες να κοιτάξεις και κάτι καλύτερο, αν και στα 100-200 ευρώ θεωρώ ότι -λίγο-πολύ- οι διαθέσιμες επιλογές έχουν μικρές διαφορές.

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Έχουμε τα ίδια ακουστικά. Διευκρινίζω πως δεν είμαι ειδικός ούτε γνωρίζω πολλά πράγματα από audiophile setup, μεταφέρω, απλά, την εμπειρία μου μέχρι τώρα με το fiio e10k.

Έψαχνα κι εγώ ένα compact dac/amp, το οποίο θα μπορούσε να "οδηγήσει" τα dt pro.

Το fiio είναι σαν σπιρτόκουτο, δεν καταλαμβάνει χώρο στο γραφείο (ξεχνάς ότι υπάρχει), η συσκευασία του είναι προσεγμένη, με μόνο αρνητικό τη δυσκολία να διαβάσεις τον κωδικό για να κάνεις register το προϊόν στο site τους (πρέπει να κάνεις scratch τον κωδικό, θέλει προσοχή).

Στα του ήχου τώρα: χρησιμοποιούσα τη soundblaster z πρωτύτερα, μόλις έβαλα το fiio  έπαθα σοκ. Αναγκάστηκα να χαμηλώσω τον ήχο από το desktop στο 30 (από 100), δεν νομίζω δε ότι ανεβάζω την ένταση στο e10k παραπάνω από το 4-5. Με λίγα λόγια, ο ήχος είναι εξαιρετικός, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, και δεν έχω κανένα παράπονο.

Βέβαια, το budget σου είναι πιο υψηλό, οπότε θα μπορούσες να κοιτάξεις και κάτι καλύτερο, αν και στα 100-200 ευρώ θεωρώ ότι -λίγο-πολύ- οι διαθέσιμες επιλογές έχουν μικρές διαφορές.

Aυτο εχω κι εγω, αλλα επειδη εδω και καποιο καιρο μου κανει hissing noise, το χρησιμοποιω μονο σαν dac. Kατα τα λοιπα προσυπογραφω.

Να συμπληρωσω πως το ειχα αγορασει τον 1ο του '13 και χαλασε περιπου 3 χρονια μετα. Τα ακουστικα μου ειναι τα ΑΚG K 601 που ειναι 120 Οhms.

Kαι τα οδηγουσε εξαιρετικα.

• Like 1
Δημοσ.

@DEADLAZARUS @kostiger thx για το feedback, προσανατολίζομαι στο audioengine d1, επειδή είναι στα ίδια λεφτά με το g6, οπότε το κατάστημα μπορεί να το κάνει απλά swap (αν αρχίσω για refund μπορεί να κάνουν κόγξες). Το e10k olympus 2 το έχουν στα 100. 

Η SB έχει βέβαια το θετικό ότι δίνει virtual surround με τα SBX κτλ, άλλα τι να το κάνω, πλέον έχω βαρεθεί, να δίνει 160 ευρώ και να κάνει disconnect κάθε τρεις και λίγο :( 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Athanasios2104 είπε

@DEADLAZARUS @kostiger thx για το feedback, προσανατολίζομαι στο audioengine d1, επειδή είναι στα ίδια λεφτά με το g6, οπότε το κατάστημα μπορεί να το κάνει απλά swap (αν αρχίσω για refund μπορεί να κάνουν κόγξες). Το e10k olympus 2 το έχουν στα 100. 

Η SB έχει βέβαια το θετικό ότι δίνει virtual surround με τα SBX κτλ, άλλα τι να το κάνω, πλέον έχω βαρεθεί, να δίνει 160 ευρώ και να κάνει disconnect κάθε τρεις και λίγο :( 

Kαι για αυτο εχω διαβασει πολυ καλα λογια φιλε..

https://www.skroutz.gr/s/21228545/iFi-Audio-Zen-Dac.html?from=account_favorites

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...