Προς το περιεχόμενο

Crystal Audio CASB240. Απορίες.


flyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας. Αγόρασα πρόσφατα την Samsung 55ru7402 και ήθελα να την πλαισιωσω με μια ηχόμπαρα. Πήρα την Crystal Audio CASB240. Γενικά έχω πολύ καλές εντυπώσεις και έχει αρκετά καθαρό ήχο και δυνατό για την τιμή της. Την σύνδεσα στην TV με toslink (καλώδιο οπτικής) και μέσω Bluetooth. 

Τα θέματα μου είναι τα εξής :

1.Πως θα το κάνω να κλεινει η ηχόμπαρα όταν κλείνει η τηλεόραση και να ανεβοκατεβαζω ένταση από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης; κάποιοι γράφουν ότι γίνετε αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Να σημειώσω πως όταν την έχω Συνδεμενη με Bluetooth έχει χωριστή ένταση της τηλεόρασης και χωριστή της ηχόμπαρας. Την πρωτη φορά που την συνδεσα και επέλεξα από το μενού της τηλεόρασης οπτική πατώντας συνεχόμενα μου έβαλε να επιλέξω μάρκα οπτικής για να μπορώ να την ελέγχω με το smart τηλεχειριστήριο αλλά πάτησα καταλαθος Samsung. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό; επίσης δεν μπορώ να ξαναμπώ να επιλέξω άλλη μάρκα πατάω συνεχόμενα το κουμπί και δεν γίνετε κάτι πλέον. 

2. Βάζω ταινία που υποστηρίζει Dolby Digital (από σκληρό δίσκο) και παίζει ο ήχος από τα ηχεία της τηλεόρασης κανονικά. Παίζει ο ήχος όταν συνδέσω την ηχόμπαρα μέσω Bluetooth και όταν επιλέξω να συνδεθεί μέσω οπτικής δεν παίζει. Πρέπει να αλλάξω μορφή ήχου σε pcm για να παίξει όταν την συνδέω με οπτική. Το οπτικό καλώδιο δεν υποστηρίζει Dolby Digital; η παίζει κάτι άλλο; επίσης έχουν διαφορά αυτες οι μορφές ήχου η είναι το ίδιο και να μην δίνω σημασία; 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την έχω και εγώ αγοράσει πρόσφατα και την έχω σε LG Smart TV.

Για το πρώτο ερώτημα θεωρώ ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Αν κάποιος γνωρίζει παραπάνω θα με ενδιέφερε και μένα.

Για το 2ο, στην LG μου έχει επιλογή εξόδου ήχου. Δηλαδή διαλέγω ενσωματωμένα ηχεία, έξοδο οπτικής ή και τα 2 ταυτόχρονα. Υποθέτω κάτι τέτοιο θα ισχύει και στην δική σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα.

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτή τη μπάρα και εγώ.

Αν τη συνδέσω αποκλειστικά με Bluetooth,  όταν ανεβοκατεβάζω την ένταση δε θα ανεβοκατεβαίνει και στη μπάρα; Δλδ να έχω στη μπάρα μια στάνδαρντ ένταση πχ στα μισά και μετά να παίζω με το τηλεκοντρόλ της τηλερόασης....όπως γίνεται δλδ όταν συνδέεις το κινητό με ακουστικά bluetooth.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 μήνες μετά...

Αγόρασα την ηχόμπαρα χθες. Σήμερα χωρίς να κάνω κάτι δεν ακούγεται ο ήχος από το pair που κάνει το Bluetooth ούτε τίποτα από θέμα ήχο. Ενώ κάνει pair με όλες τις συσκευές δεν ακούγεται τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...