Προς το περιεχόμενο

P30 lite software update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αν δεν είναι στο σωστό μέρος η δημοσίευση παρακαλώ να μετακινηθεί στην σωστή κατηγορία.

Σήμερα άνοιξα και "σεταρα" ένα P30 lite και το θέμα που έχω ειναι οτι μου πετάει συνέχεια ειδοποίηση να κάνω "ενημέρωση από τον πάροχο" (Vodafone). Στην ουσία κατεβάζει 2 εφαρμογές, την START & MyVodafone. Ομως εγω δεν τις θελω οπως επισης δεν θελω το κινητο να λαβει στοιχεια και να διαμορφωθει απο τη Vodafone. Την καρτα αυτη την ειχα και σε αλλα τηλεφωνα και δεν μου το εκανε αυτο ποτε. Επισης την ειδοποιηση αυτη για την ενημερωση δεν μπορω να την εξαφανισω ή να την αγνοήσω. Ναι μπορω να πατησω να μην εμφανιζει ειδοποιησεις στην οθονη αλλα δεν ειναι αυτος ο στοχος μου. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για αυτο? Επισης εχει συμβει αυτο σε καποιον αλλον? Αν αλλαξω και βαλω την Vodafone στη SIM2 μηπως λετε να σταματησει? Το κινητο ειναι απο μαγαζι του skroutz

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, EchoCharlie είπε

Καλησπέρα σας,

Αν δεν είναι στο σωστό μέρος η δημοσίευση παρακαλώ να μετακινηθεί στην σωστή κατηγορία.

Σήμερα άνοιξα και "σεταρα" ένα P30 lite και το θέμα που έχω ειναι οτι μου πετάει συνέχεια ειδοποίηση να κάνω "ενημέρωση από τον πάροχο" (Vodafone). Στην ουσία κατεβάζει 2 εφαρμογές, την START & MyVodafone. Ομως εγω δεν τις θελω οπως επισης δεν θελω το κινητο να λαβει στοιχεια και να διαμορφωθει απο τη Vodafone. Την καρτα αυτη την ειχα και σε αλλα τηλεφωνα και δεν μου το εκανε αυτο ποτε. Επισης την ειδοποιηση αυτη για την ενημερωση δεν μπορω να την εξαφανισω ή να την αγνοήσω. Ναι μπορω να πατησω να μην εμφανιζει ειδοποιησεις στην οθονη αλλα δεν ειναι αυτος ο στοχος μου. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για αυτο? Επισης εχει συμβει αυτο σε καποιον αλλον? Αν αλλαξω και βαλω την Vodafone στη SIM2 μηπως λετε να σταματησει? Το κινητο ειναι απο μαγαζι του skroutz

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Είναι Vodafone branded.Αν δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης, κάνε απενεργοποίηση των 2 εφαρμογών.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Είναι Vodafone branded.Αν δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης, κάνε απενεργοποίηση των 2 εφαρμογών.

Όχι φίλε μου δεν ειναι Vodafone branded!! Η καρτ σιμ δημιουργεί αυτό το θέμα. Ο πως και να έχει σε ευχαριστώ. Μόλις την έβγαλα και έκανα φορματ γύρισε πάλι σε καθαρό HUAWEI

Δημοσ.
5 ώρες πριν, EchoCharlie είπε

Όχι φίλε μου δεν ειναι Vodafone branded!! Η καρτ σιμ δημιουργεί αυτό το θέμα. Ο πως και να έχει σε ευχαριστώ. Μόλις την έβγαλα και έκανα φορματ γύρισε πάλι σε καθαρό HUAWEI

Καλώς, δεν γνώριζα πως μπορεί 1 κάρτα sim να δημιουργήσει αυτό το θέμα, δεν έχω διαβάσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Οπότε δεν θα ξαναβάλεις αυτή την sim και θα πάρεις άλλη;

Πως όμως γίνεται η ίδια sim να μην δημιουργούσε πρόβλημα στο προηγούμενο κινητό;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Καλώς, δεν γνώριζα πως μπορεί 1 κάρτα sim να δημιουργήσει αυτό το θέμα, δεν έχω διαβάσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Οπότε δεν θα ξαναβάλεις αυτή την sim και θα πάρεις άλλη;

Πως όμως γίνεται η ίδια sim να μην δημιουργούσε πρόβλημα στο προηγούμενο κινητό;

Ειχα βαλει την vodafone SIM1, εβγαλα και εβαλα της cosmote στην SIM1, εκανα φορματ και γυρισε κανονικα σε κλασικο huwaei με τα λογισμικα που πρεπει. Εβαλα την vodafone σε σιμ 2 μετα και δεν το πειραξε. Θυμηθηκα μια γνωστη μου που εχει ιδιο κινητο και vodafone και την πηρα τηλ και μου ειπε και αυτη πως εχει το ιδιο θεμα. Δεν ξερω πως και γιατι το κανει αυτο παντως εμενα με ενοχλει να επιτρεπει η HUAWEI στην vodafone να βαζει προσαρμοσμενη εκδοση και να γραφει vodafone λες και το εφτιαξε αυτη ειδικα απο την στιγμη που δεν το αγορασα απο vodafone. Γνωριζω πως καποιες εταιρειες τα πειραζουν με λογοτυπα κτλ. Οπως και να εχει το ελυσα και τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...