sotirisl Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω λαπτοπ για την ανηψιά μου που είναι μαθήτρια Γυμνασίου: https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/business-laptops/dell-inspiron-3593-linux-laptop-core-i5-1035g1-8-gb-256-gb-intel-hd-graphics-_3432513 Προφανώς επειδή τα χρήματα δεν περισεύουν, δεν έχω την οικονμική δυνατότητα να αγοράσω την έκδοση του laptop που έρχεται με Windows 10, καθώς είναι πολύ ακριβότερ (~150 ευρώ). Ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις: 1) Μπορώ να περάσω τα Windows 10 στο λαπτοπ αυτό? 2) Διαβάζω συνέχεια ότι τα Windows 10 και Office 365 διατίθενται δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή για μαθητές και φοιτητές. Έψαξα στο Google και σε διάφορα sites και ενώ αναφέρουν το ίδιο πράγμα, δεν κατάφερα ποτέ να ολοκληρώσω την διαδικασία, δηλαδή να είμαι σε ένα official site της microsoft όπου να μπορώ να κατεβάσω τα Windows 10 και να εξηγεί πως να τα ενεργοποιήσω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ
hp8 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, sotirisl είπε Μπορώ να περάσω τα Windows 10 στο λαπτοπ αυτό? δεν στο απαγορεύει κανένας ακόμα και χωρίς κλειδί, με λειτουργικους περιορισμούς βέβαια για όσο καιρό η microsoft το επιθυμεί Κλειδιά βέβαια αγοράζεις σε πολύ χαμηλή τιμή και όχι στα 150 που σου ζητάνε Τώρα με την εγγύηση δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει Οι λαμογιες των καταστημάτων κρύβονται στις λεπτομέρειες 25 λεπτά πριν, sotirisl είπε Διαβάζω συνέχεια ότι τα Windows 10 και Office 365 διατίθενται δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή για μαθητές και φοιτητές αυτό δεν το ξέρω (πιθανόν κάποιος άλλος να σου απαντήσει ) Μπορείς όμως αν θέλεις office χωρίς να πληρώσεις να βάλεις Libre -Open - apache κλπ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από hp8
bromiaris Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, sotirisl είπε 1) Μπορώ να περάσω τα Windows 10 στο λαπτοπ αυτό? Ναι μπορείς να το κάνεις. Αν θέλεις τα ενεργοποιείς αγοράζοντας ένα κλειδί από το ebay με κόστος 2 έως 5 ευρώ. Αν δεν θέλεις δεν τα ενεργοποιείς και δεν θα κλειδώσουν ποτέ. 51 λεπτά πριν, sotirisl είπε 2) Διαβάζω συνέχεια ότι τα Windows 10 και Office 365 διατίθενται δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή για μαθητές και φοιτητές. Έψαξα στο Google και σε διάφορα sites και ενώ αναφέρουν το ίδιο πράγμα, δεν κατάφερα ποτέ να ολοκληρώσω την διαδικασία, Η MS δίνει δωρεάν τα Win10 – Office 365 στα περισσότερα από τα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα (παλιότερα έδινε και κλειδιά για Win7 ή Win8.1 και απλά τα αναβάθμιζες σε 10αρια..). Εγώ έχω αγοράσει ουκ ολίγες φορές… Απλά συνδέεσαι με τους κωδικούς που έχεις για την είσοδο σου στην ηλεκτρονική γραμματεία της Πανεπιστημιακής σχολής ( https://it.auth.gr/el/cloudServices/office365)… Αλλά και πάλι αν δεν μπορείς να το κάνεις με κόστος 2 έως 5 ευρώ αγοράζεις ένα κλειδί από το ebay και έχεις Νόμιμα το Office Pro Plus 2019… Οπότε εγώ σου προτείνω να κατεβάσεις νόμιμα τα win-10 για αρχή… Να τα εγκαταστήσεις… να περάσεις οδηγούς και μετά με ένα κλειδί που σου είπα από το ebay τα ενεργοποιήσεις… Α! η δουλειά γίνεται ακόμα και αν έχεις κάποιο κλειδί από κανένα παλιό μηχάνημα με win7… Η διαδικασία είναι απλά γελοία και όταν χρειαστείς βοήθεια φώναξε… Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από bromiaris 1
sotirisl Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 @bromiaris σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Κατανοητά όλα, μόνο κάτι τελευταίο θέλω να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση η Dell να έχει βάλει κανά μηχανισμό ώστε να μην μπορούν να εγκατασταθούν τα Windows εεε;
bromiaris Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, sotirisl είπε @bromiaris σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Κατανοητά όλα, μόνο κάτι τελευταίο θέλω να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση η Dell να έχει βάλει κανά μηχανισμό ώστε να μην μπορούν να εγκατασταθούν τα Windows εεε; Οχι Για να σου φύγει ο φόβος μιας και γνωρίζεις το μοντέλο του PC, μπες στην σελίδα του κατασκευαστή και κοίτα αν έχει οδηγούς για win10... 1
sotirisl Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 27 minutes ago, bromiaris said: Οχι Για να σου φύγει ο φόβος μιας και γνωρίζεις το μοντέλο του PC, μπες στην σελίδα του κατασκευαστή και κοίτα αν έχει οδηγούς για win10... Super, σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα