christos4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Δουλεύω από τον Οκτ 2016 σε μια εταιρεία με σύμβαση αορίστου χρόνου. Τον Σεπτέμβριο του 2019 έκοψα την αναβολή για την θητεία μου όποτε έγινε και προσωρινή αναστολή της σύμβασης μου (δεν ξερω αν είναι ο σωστός όρος, αλλά πρακτικά γίνεται μια παύση της σύμβασης για όσο είμαι στη θητεία μου και μόλις τελειώσει ενεργοποιείται και πάλι η σύμβαση) Ερωτησεις: -Μεσα στο 2019 δεν πρόλαβα να παρω 5 μέρες άδεια. Τις θεωρώ χαμένες ή μεταφέρονται ή πρέπει πληρωθούν; -Θα επιστρέψω 11 Σεπτέμβρη του 2020. Τι άδειες δικαιούμαι για το 2020; τα 5/12 της κανονικής μου άδειας ή όλη την άδεια του 2020; το θεωρώ δεδομένο ότι δε δικαιούμαι δώρο καλοκαιριού, έτσι δεν είναι; δώρο Χριστουγέννων όμως θα το πάρω ολόκληρο ή αναλογικά με το διάστημα εργασίας από Σεπτέμβρη μέχρι Δεκέμβρη; -υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; έχω διαβασει ότι πρέπει το αργότερο εντός 15 ημερών από την απόλυση μου να δηλώσω τη διαθεσιμότητα μου στην εργασία μου και ότι δεν μπορούν να με απολύσουν για 12 μήνες από τη λήξη της θητείας μου. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα