Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω αρκετές απορίες και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας! Τώρα τελευταία ψάχνω να βρω βιβλία για εκμάθηση αγγλικών και δεν βρίσκω ξέρει κανείς τίποτα; (κοντά στο επίπεδο του Lower πάνω κάτω η και βιβλία γερμανικών) (πιστεύεις μπορώ να βελτιωθώ μοος μου;). επίσης μια 2η απορία μου είναι, αξίζει να πάρω ένα πιστοποιητικό πληροφορικής απλά για να υπάρχει; θα μου χρησιμεσει κάπου; (είμαι 1η λυκ έχω αργήσει στα προαναφερθέν θέματα;) 

Επεξ/σία από Tzaa
Δημοσ.

Μπορείς να βελτιωθείς μόνος σου αλλά όχι με την ίδια ταχύτητα όπως σε κάποιο φροντιστήριο. 

Το πιστοποιητικό ναι θα σε βοηθήσει στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Ακόμα και η κουτσή Μαρία έχει ECDL, είναι ένας τρόπος να κόβουν όσους δεν ξέρουν ούτε να ανοίγουν το PC.

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, Tzaa said:

Καλησπέρα έχω αρκετές απορίες και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας! Τώρα τελευταία ψάχνω να βρω βιβλία για εκμάθηση αγγλικών και δεν βρίσκω ξέρει κανείς τίποτα; (κοντά στο επίπεδο του Lower πάνω κάτω η και βιβλία γερμανικών) (πιστεύεις μπορώ να βελτιωθώ μοος μου;).

Τι εννοεις ψαχνεις και δεν βρισκεις για το επίπεδο B2;;;!!! Μα υπαρχουν απειρα! 

(Αν λες για τζαμπα Student's book σε μορφη pdf απο κλεμμένες/φωτογραφημενες σελιδες τοτε sorry, δεν μπορώ να βοηθησω...)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα όχι ψάχνω να αγοράσω ένα που έχει ελληνοαγγλικα για να μπορώ να βλέπω πόσο βελτιώνομαι και να μην καταλαβαίνω κάτι λαθος

4 ώρες πριν, *nenya* είπε

Τι εννοεις ψαχνεις και δεν βρισκεις για το επίπεδο B2;;;!!! Μα υπαρχουν απειρα! 

(Αν λες για τζαμπα Student's book σε μορφη pdf απο κλεμμένες/φωτογραφημενες σελιδες τοτε sorry, δεν μπορώ να βοηθησω...)

Καλησπέρα όχι ψάχνω να αγοράσω ένα που έχει ελληνοαγγλικα για να μπορώ να βλέπω πόσο βελτιώνομαι και να μην καταλαβαίνω κάτι λαθος

11 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε

Μπορείς να βελτιωθείς μόνος σου αλλά όχι με την ίδια ταχύτητα όπως σε κάποιο φροντιστήριο. 

Το πιστοποιητικό ναι θα σε βοηθήσει στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Ακόμα και η κουτσή Μαρία έχει ECDL, είναι ένας τρόπος να κόβουν όσους δεν ξέρουν ούτε να ανοίγουν το PC.

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με την πληροφορική, απλά διάβασα κάπου ότι μπορεί να είναι χρήσιμο και είπα να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρει κάποιος, και αυτό μέσα σε πόσο καιρώ μπορώ να δώσω; 

Δημοσ.
21 minutes ago, Tzaa said:

Απλά να ξέρεις ότι οι ελληνικές μεταφράσεις δεν βρίσκονται (συνήθως) στο Coursebook (Student's Book) αλλά σε άλλα components, πχ Companion (a.k.a. το λεξιλόγιο μαζί με definitions/examples/translations) και Grammar Book (πίνακες και θεωρία της γραμματικής μαζί με ελληνική μετάφραση).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Απλά να ξέρεις ότι οι ελληνικές μεταφράσεις δεν βρίσκονται (συνήθως) στο Coursebook (Student's Book) αλλά σε άλλα components, πχ Companion (a.k.a. το λεξιλόγιο μαζί με definitions/examples/translations) και Grammar Book (πίνακες και θεωρία της γραμματικής μαζί με ελληνική μετάφραση).

Ευχαριστώ πολύ τετοια βιβλία μπορώ να βρω μέσω ίντερνετ να τα παραγγείλω; (ευχαριστώ για τον χρόνο σου) 

Δημοσ.
9 minutes ago, Tzaa said:

Ευχαριστώ πολύ τετοια βιβλία μπορώ να βρω μέσω ίντερνετ να τα παραγγείλω; (ευχαριστώ για τον χρόνο σου) 

Μπες πχ στο book-it.gr και θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ξενόγλωσσα βιβλία και για όλα τα επίπεδα. Καλή αρχή!

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Μπες πχ στο book-it.gr και θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ξενόγλωσσα βιβλία και για όλα τα επίπεδα. Καλή αρχή!

Σε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες καλή συνέχεια! 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tzaa είπε

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με την πληροφορική, απλά διάβασα κάπου ότι μπορεί να είναι χρήσιμο και είπα να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρει κάποιος, και αυτό μέσα σε πόσο καιρώ μπορώ να δώσω; 

Δεν έχει καθόλου προγραμματισμό, μόνο word, power point, excel κλπ. Ακόμα και μια μικρή εμπορική επιχείρηση ή ένας δάσκαλος πλέον χρειάζεται τέτοιες δεξιότητες.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε

Δεν έχει καθόλου προγραμματισμό, μόνο word, power point, excel κλπ. Ακόμα και μια μικρή εμπορική επιχείρηση ή ένας δάσκαλος πλέον χρειάζεται τέτοιες δεξιότητες.

Ωραίο αυτό ξέρεις μήπως πόσο καιρό χρειάζεται γα την απόκτηση του; (σε ευχαριστώ κιόλας) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/5/2020 στις 9:35 ΜΜ, Tzaa είπε

Ωραίο αυτό ξέρεις μήπως πόσο καιρό χρειάζεται γα την απόκτηση του; (σε ευχαριστώ κιόλας) 

Εαν κάνεις τις βασικές ενότητες μόνο (αυτές είναι εν τω μεταξύ προαπαιτούμενο και για διορισμό σε δημόσια θέση) τότε κάναν μήνα υπολόγιζε. Οι βασικές είναι τρείς Word, Excel και Internet. Αυτά είναι προυποθεση για Δημόσιο/ΑΣΕΠ και ένας τρόπος όπως σου είπαν να αποκλειουν στον Ιδιωτικο Τομέα αμέσως άτομα άσχετα από υπολογιστές. Κάνε αυτά και αμα θες βάλε και το PowerPoint. Τα περισσότερα απ όσα μάθαμε τα ήξερα αλλά έμαθα και μερικά κολπάκια που δεν τα ήξερα.  
Όταν το έκανα εγώ (σπούδαζα τότε, το 2015) υπήρχε κάθε εβδομάδα και από μία εξέταση στο Κέντρο που το έκανα (εμένα βέβαια μου καρφώθηκε και τις έκανα όλες). 
Επομένως αναλόγως πόσες θα κάνεις και την όρεξη σου, σε ένα ή ενάμιση μήνα θα έχεις ξεμπερδέψει. Είναι σχετικώς γρήγορη υπόθεση γενικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...