Gogotsa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε ποια πλατφόρμα το έχει ? Το stremio........ 1
equilibrium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, paiktaras69 είπε ποια πλατφόρμα το έχει ? Ειναι παραγωγη του Βρετανικου Sky. Τελειωσα την δευτερη σεζον. Εμεινα ικανοποιημενος. Απο τις καλυτερες σειρες του ειδους. Συνεχιζουμε because...things change! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από equilibrium 2
johny f Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Χαμος και στη 2η σεζον ,ειδικα απ'τις αλλαγες στις λυκοσυμμαχιες που ηταν πιο γρηγορες κι απο καλασνικοφ. Spoiler Ολοι πηγαν με ολους,ολοι προδοσαν ο ενας τον αλλον,ευτυχως που στο τελος η μεγιστη σκατοφατσα ο Κομπα συναντησε το Δημιουργο του. 1
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Την τέλειωσα και εγώ. Αν και η 1η σεζόν πιστεύω μου άρεσε λίγο περισσότερο, η 2η ήταν αρκετά καλή. Είχαμε πολλές ανατροπές και συμμαχίες μεταξύ των μαφιόζων με μπόλικο ξύλο και σασπένς. Χαλάστηκα λίγο εκεί με την Spoiler σκηνή που ο Sean πρόδωσε την Lale. Επίσης στην αρχή θα προτιμούσα ο Sean και ο Elliot να ήταν ομάδα, όμως στην πορεία και ειδικά στο τέλος εξελίχθηκαν ωραία τα πράγματα. Τέθηκαν οι βάσεις για την έναρξη της 3ης σεζόν. Από τις καλύτερες σειρές του είδους. 1
SergioX Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 8 hours ago, Kostasspil said: Εφαγε κλάδεμα; Reveal hidden contents Τι εννοεις?Ακόμα δεν βγήκε ο 3ος κύκλος και την έκοψαν?Μήπως τελειώνει η ιστορία και δεν την έκοψαν πρόωρα?
Kostasspil Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν τον έχω ολοκληρώσει, αν τα χει δει κάποιος όλα ας μας πει. Στο google πάντως, δε βρήκα κάτι αλλά το tv time σπάνια κάνει λάθος Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Kostasspil
Glikos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Βγήκε η 3η σεζόν ε? Δεν το πήρα χαμπάρι, η σειρά τα σπάει! Θα την τελειώσω και εγώ. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Glikos
SergioX Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Επειδη εχω και εγω το tv time: - Το τελευταιο επεισοδιο βγαινει σε 40 ημέρες -Επειδη λέει ended,δεν παει να πεί απαραίτητα οτι έφαγε κλάδεμα,μπορεί να ολοκληρώθηκε σεναριακά η σειρά.Όπως και να έχει,υπομονή μέχρι τότε... 1
naimore Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου σιγα μην βγαίνει σε 40 μέρες, σε κάποιο δίκτυο μπορεί, στην cosmote tv έχει βγει ολόκληρη 4
xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Eχει βγει ο τριτος κυκλος, 2 επεισοδια μαζι. και τα 8 βγηκαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα