filarhos Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Σκέφτομαι την αγορά ενός 207cc. Αυτή τη στιγμή έχω ένα μχ5 και θέλω μια αλλαγή. Θέλω κάτι για χαλαρές και άνετες βόλτες. Τι γνώμη εχετε;
bezan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 φιλε μ, εσυ ως κατοχος του μχ5 δεν πιστευεις οτι θα το βαρεθεις? δεν το παιρνεις κανα τεστ ντραιβ απο καποιο γραφειο με ενοικιαστικα να το δεις? εαν εισαι λατρης της οδηγησης πιστευω οτι μπορει να το βαρεθεις και να μετανιωσεις που εδωσες το μχ5, εκτος και αν δεν το δωσεις
filarhos Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Το ότι θα το βαρεθώ είναι σίγουρο. Αλλά το αυτοκίνητο που θα έχω σύντομα θα αρχίσει να το παίρνει και η κοπέλα μου. Χωρίς σύστημα ευστάθειας και παρόλο το roll bar που έχει το μχ5, θεωρώ ότι το 207cc είναι σίγουρα ασφαλέστερο. Άσε που τον τελευταίο καιρό μόνο ήσυχες βολτούλες κάνουμε top down και νομίζω ότι τζάμπα κρατάω το μχ... 1
bezan Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 εγω θα ελεγα βρες ενα να κανεις ενα τεστ ντραιβ και μετα βλεπεις εαν σ αρεσει και προχωρας ειτε σε αγορα ειτε σε αναζητηση. εκτος και εαν καποιος μπορεσει απο εδω και σου 2 πραγματα παραπανω
vamvakoolas Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 προσεχε τα ηλεκτρικα (οθονη/παραθυρα/εγκεφαλος) κινητηρας καλυτερα 1.6
Zaknafein Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Σε αστικό κύκλο τσιμπάει αρκετά (~9-10λ/100), αλλά για χαλαρές/άνετες βόλτες δεν είναι κακό. Είναι αρκετά πιο βαρύ από το ΜΧ όμως, οπότε μην περιμένεις πολλά οδηγικά. Καλό είναι να το δεις κι από κοντά πάντως, έχει λίγο ιδιαίτερη θέση οδήγησης (χαμηλή και το παρπριζ "μπαίνει" στην καμπίνα σχεδόν, οπότε μπορεί να έχεις θέμα λόγω ύψους πχ). A και εννοείται ότι είναι 2θεσιο, τα πίσω καθίσματα είναι σαν να μην υπάρχουν.
Fubar.gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Άμα ο TS χωράει σε MX5 τότε δεν θα έχει θέμα με το 207cc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα