realmec Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Είμαι στη σύνταξη και ξεκίνησα ένα site γνωριμιών να έχω να ασχολούμαι. Μην γνωρίζοντας το χώρο και όντας κάτοικος εξωτερικού είμαι λίγο χαμένος. Δεν μπορώ να πιάσω την ψυχολογία των Ελλήνων χρηστών. Καταρχήν έκανα μία υπερπροσφορά «δωρεάν για πάντα στις 1000 πρώτες εγγραφές» που είχε ολέθρια αποτελέσματα. Γράφονταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία άντρες, ενώ οι λίγες γυναίκες γράφονταν και αμέσως ξεγράφονταν. Αυτό που με έκανε έξω φρενών ήταν τα κούφια προφίλ. Δεν γίνεται, ρε φίλε, να σου κάνουν τέτοια υπερπροσφορά που δεν θα βρεις πουθενά και να μην κάνεις τον ελάχιστο κόπο να φτιάξεις το ρημάδι το προφίλ σου. Να γράψεις κάτι και να ανεβάσεις ένα αβατάρ. Αν θέλω κούφια προφίλ τα φτιάχνω και μόνος, χωρίς να έχω και διαφυγόντα κέρδη από αυτήν την υπερπροσφορά. Ήρθες μόνο να καβατζώσεις τη θέση και εμφανίζεσαι πότε πότε να δεις μήπως έσκασε μύτη καμμιά γυναίκα. Για ποιο λόγο να μείνει γυναίκα σε ένα site φαντασμάτων, όταν μπορεί να πάει όπου θέλει (αφού αυτές συνήθως δεν πληρώνουν). Πολλές εγγραφές ανδρών κάθε μέρα και μόνο ένας ανέβασε αβατάρ. Η δυσαναλογία ανδρών γυναικών αυξήθηκε σε τέτοιο βαθμό από τη δελεαστική προσφορά που κατέστη επιζήμια για την εικόνα του site. Απέσυρα την προσφορά κι έβαλα «δωρεάν επ'αόριστον και μετά βλέπουμε» πράγμα που τις μείωσε κάπως. Έκανα και διαγραφές λογαριασμών με αραιή σύνδεση για να ισορροπήσει κάπως το πράγμα. Σήμερα πρόσθεσα και κώδικα ώστε να μην μπορείς να δεις τα μέλη, αν δεν έχεις ανεβάσει πρώτα αβατάρ. Ένας ανέβασε αβατάρ με δεινόσαυρο για να παρακάμψει το εμπόδιο 🤣 και κάποιοι, δόξα τω θεώ, άρχισαν να αυτοδιαγράφονται. Όσοι συμμετέχετε σε τέτοια sites δώστε feedback και γράψτε εμπειρίες να ξέρουμε τι παίζει, τι ακριβώς θέλει ο Έλληνας, τι συνδρομές είναι λογικές, πώς προσελκύονται οι γυναίκες καλύτερα κλπ. Γράφτηκα κι εγώ σε μερικά, αλλά έχω μικρή εμπειρία. Από ό,τι είδα γίνεται τρελό μάδημα αφελών σε sites που δουλεύουν με coins.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Φτιαξε καμια πεντακοσαριά προφίλ απο γκόμενες για να τσιμπήσουν τα ζαρκάδια και θα γίνεις πλούσιος 1
neo80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Αργία μήτηρ πάσης κακίας, όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας. Προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ τέτοιου είδους σάιτ τα θεωρώ διαδικτυακά σκουπίδια. Οι περισσότεροι που μπαίνουν μέσα είναι παντρεμένοι και παντρεμένες και όχι μόνο και κοιτάνε να κουτουπόσουν ο ένας τον άλλον 😆 Με εξαίρεση τα γραφεία συνοικεσίων που κάνουν σοβαρή δουλειά.
ougxar Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, realmec είπε Δεν γίνεται, ρε φίλε, να σου κάνουν τέτοια υπερπροσφορά Παρακαλω να καταχωρηθει εδω https://www.insomnia.gr/forums/forum/56-προσφορές/
nikos032 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, neo80 είπε Αργία μήτηρ πάσης κακίας, όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας. Προσωπικά δεν τα χρησιμοποιώ τέτοιου είδους σάιτ τα θεωρώ διαδικτυακά σκουπίδια. Οι περισσότεροι που μπαίνουν μέσα είναι παντρεμένοι και παντρεμένες και όχι μόνο και κοιτάνε να κουτουπόσουν ο ένας τον άλλον 😆 Με εξαίρεση τα γραφεία συνοικεσίων που κάνουν σοβαρή δουλειά. sorry κιολας, αλλά για ποιον άλλον λόγο θα έμπαινες σε ένα site γνωριμιών ?
neo80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Σόρυ αλλά τέτοιες νοοτροπίες να βρω γκόμενα να την κουτουπώσω τις είχαμε όταν είμασταν έφηβοι. Αν και λέω αν θα έμπαινα θα έμπαινα για να κάνω μια πρώτη γνωριμία με κοπέλα για σοβαρό σκοπό. Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε άλλωστε και το fb,twitter,etc. είναι ένα μεγάλο νυμφοπάζαρο και όχι μόνο. Εγώ πάντως θα το έστηνα διαφορετικά.
realmec Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, neo80 είπε Εγώ πάντως θα το έστηνα διαφορετικά. Δηλαδή;
l337 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Όταν θες να ασχοληθείς με κάτι τόσο σάπιο, θα μαζέψεις και τον ανάλογο σάπιο κόσμο. Οπότε deal with it. Στις 27/5/2020 στις 11:27 ΜΜ, realmec είπε Δεν γίνεται, ρε φίλε, να σου κάνουν τέτοια υπερπροσφορά που δεν θα βρεις πουθενά και να μην κάνεις τον ελάχιστο κόπο να φτιάξεις το ρημάδι το προφίλ σου. Ή αστειεύεσαι ή τρολλάρεις.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, l337 είπε Όταν θες να ασχοληθείς με κάτι τόσο σάπιο, θα μαζέψεις και τον ανάλογο σάπιο κόσμο. Οπότε deal with it. Ή αστειεύεσαι ή τρολλάρεις. Απλά εχει πολλά προβλήματα ο κόσμος 1
neo80 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/5/2020 στις 4:54 ΜΜ, realmec είπε Δηλαδή; εγώ πχ θα το συνδύαζα με γραφείο συνοικεσίων για σοβαρό σκοπό, όπου θα ήταν δωρεάν το instant messaging μέσω της ιστοσελίδας. Θα ήταν υποχρεωτικό να συμπληρώσουν κάποια προσωπικά στοιχεία, θα είχα και ψυχολόγο για να ξέρω το χαρακτήρα του καθενός αλλά θα έπαιρνα και πληροφορίες απο το τοπικό Αστυνομικό τμήμα για το ποινικό μητρώο. Μην ξεχνάς ότι είναι μια επιχείρηση που παρέχει ανάλογες υπηρεσίες . Οπότε θα πρέπει να αποκτήσει μια καλή φήμη και όχι να μαζέψει σαβούρα. Θα έβαζα και μερικές κοπέλες για κράχτες που θέλουν κάτι σοβαρό και άσε τους άλλους που ψάχνονται για να κουτουπόσουν να ελπίζουν. Επιπλέον θα έβαζα υποχρεωτικά να συμπληρώσουν επάγγελμα και εισόδημα. Το κάνουν μερικά γραφεία αυτό. εγώ πχ για μια σχέση σοβαρή με προοπτική γάμου ναι θα πλήρωνα γιατί όχι, ξέρω ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσω γραφείων συνοικεσίων και είναι μια χαρά. Ξέρω και αρκετές γυναίκες που ακολουθούν αυτό το δρόμο των συνοικεσίων. Για να καταλάβεις οι γυναίκες οι περισσότερες ψάχνουν έναν άντρα με καλό μισθό "ασφάλεια" έτσι το αποκαλούν και οι άντρες μια γυναίκα για να ανοίξουν σπιτικό. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από neo80 1
realmec Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, neo80 είπε εγώ πχ θα το συνδύαζα με γραφείο συνοικεσίων για σοβαρό σκοπό, όπου θα ήταν δωρεάν το instant messaging μέσω της ιστοσελίδας. Θα ήταν υποχρεωτικό να συμπληρώσουν κάποια προσωπικά στοιχεία, θα είχα και ψυχολόγο για να ξέρω το χαρακτήρα του καθενός αλλά θα έπαιρνα και πληροφορίες απο το τοπικό Αστυνομικό τμήμα για το ποινικό μητρώο. Μην ξεχνάς ότι είναι μια επιχείρηση που παρέχει ανάλογες υπηρεσίες . Οπότε θα πρέπει να αποκτήσει μια καλή φήμη και όχι να μαζέψει σαβούρα. Θα έβαζα και μερικές κοπέλες για κράχτες που θέλουν κάτι σοβαρό και άσε τους άλλους που ψάχνονται για να κουτουπόσουν να ελπίζουν. Επιπλέον θα έβαζα υποχρεωτικά να συμπληρώσουν επάγγελμα και εισόδημα. Το κάνουν μερικά γραφεία αυτό. εγώ πχ για μια σχέση σοβαρή με προοπτική γάμου ναι θα πλήρωνα γιατί όχι, ξέρω ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσω γραφείων συνοικεσίων και είναι μια χαρά. Ξέρω και αρκετές γυναίκες που ακολουθούν αυτό το δρόμο των συνοικεσίων. Για να καταλάβεις οι γυναίκες οι περισσότερες ψάχνουν έναν άντρα με καλό μισθό "ασφάλεια" έτσι το αποκαλούν και οι άντρες μια γυναίκα για να ανοίξουν σπιτικό. Σε ευχαριστώ, φίλε μου, για την πρότασή σου που είναι μάλιστα και ολοκληρωμένη. Δεν είσαι και ο μόνος που προτείνει κάτι τέτοιο, καθώς έχω feedback κι από αλλού. Είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά είναι κανονική δουλειά καριέρας και δεν θέλω κάτι τέτοιο. Αρκετά εργάστηκα στη ζωή μου. Θέλω ένα site όπου να γνωρίζεται ο κόσμος, να κάνει τη σχέση που γουστάρει, να με πληρώνει μία λογική τιμή για την υπηρεσία που του προσφέρω και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έχω κάτι κατά του κουτουπώματος, ανθρώπινη ανάγκη είναι, και σήμερα που η πραγματική ζωή (κακώς βέβαια) μεταφέρθηκε στα μήντια, είναι φυσικό κι επόμενο ότι και οι πάσης φύσεως γνωριμίες, ως επί το πλείστον, θα γίνονται εκεί. Από μία άποψη είναι και προτιμότερο, με την έννοια ότι έχεις περισσότερες ευκαιρίες γιατί είναι πολύς κόσμος μαζεμένος σε ένα μέρος για τον ίδιο σκοπό, κι αφετέρου οι απογοητεύσεις (χυλόπιτες) δεν σε επηρεάζουν και τόσο ψυχολογικά όσο πρόσωπο με πρόσωπο και συχνά στη θέα πολλών. Υπάρχουν βέβαια κι άρρωστες καταστάσεις, αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο διαχειριστής, επειδή έχει και τα κουμπάκια του software και καθορίζει και τους όρους. Έχω γραφτεί σε ελληνικά dating sites να δω πώς δουλεύουν. Υπάρχουν κάποια καλά, δεν είναι όλα χάλια, αλλά είναι μετρημένα στα δάκτυλα της μιας χειρός. Όσα είναι άθλια είναι γιατί τα θέλουν οι διαχειριστές τους έτσι για να μαδάνε τον κόσμο. Από κει και πέρα, το πρόβλημά μου εμένα μου δημιουργήθηκε, λόγω έλλειψης εμπειρίας στον συγκεκριμένο χώρο. Ε, δεν μπορείς να τα ξέρεις κι όλα, σιγά σιγά με τα λάθη μαθαίνεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Φτιάξε λίγο και την αρχική σελίδα,είναι πολύ άχρωμη. 1
Salvation81 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Στις 27/5/2020 στις 11:27 ΜΜ, realmec είπε Είμαι στη σύνταξη και ξεκίνησα ένα site γνωριμιών να έχω να ασχολούμαι. Μην γνωρίζοντας το χώρο και όντας κάτοικος εξωτερικού είμαι λίγο χαμένος. Δεν μπορώ να πιάσω την ψυχολογία των Ελλήνων χρηστών. Καταρχήν έκανα μία υπερπροσφορά «δωρεάν για πάντα στις 1000 πρώτες εγγραφές» που είχε ολέθρια αποτελέσματα. Γράφονταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία άντρες, ενώ οι λίγες γυναίκες γράφονταν και αμέσως ξεγράφονταν. Αυτό που με έκανε έξω φρενών ήταν τα κούφια προφίλ. Δεν γίνεται, ρε φίλε, να σου κάνουν τέτοια υπερπροσφορά που δεν θα βρεις πουθενά και να μην κάνεις τον ελάχιστο κόπο να φτιάξεις το ρημάδι το προφίλ σου. Να γράψεις κάτι και να ανεβάσεις ένα αβατάρ. Αν θέλω κούφια προφίλ τα φτιάχνω και μόνος, χωρίς να έχω και διαφυγόντα κέρδη από αυτήν την υπερπροσφορά. Ήρθες μόνο να καβατζώσεις τη θέση και εμφανίζεσαι πότε πότε να δεις μήπως έσκασε μύτη καμμιά γυναίκα. Για ποιο λόγο να μείνει γυναίκα σε ένα site φαντασμάτων, όταν μπορεί να πάει όπου θέλει (αφού αυτές συνήθως δεν πληρώνουν). Πολλές εγγραφές ανδρών κάθε μέρα και μόνο ένας ανέβασε αβατάρ. Η δυσαναλογία ανδρών γυναικών αυξήθηκε σε τέτοιο βαθμό από τη δελεαστική προσφορά που κατέστη επιζήμια για την εικόνα του site. Απέσυρα την προσφορά κι έβαλα «δωρεάν επ'αόριστον και μετά βλέπουμε» πράγμα που τις μείωσε κάπως. Έκανα και διαγραφές λογαριασμών με αραιή σύνδεση για να ισορροπήσει κάπως το πράγμα. Σήμερα πρόσθεσα και κώδικα ώστε να μην μπορείς να δεις τα μέλη, αν δεν έχεις ανεβάσει πρώτα αβατάρ. Ένας ανέβασε αβατάρ με δεινόσαυρο για να παρακάμψει το εμπόδιο 🤣 και κάποιοι, δόξα τω θεώ, άρχισαν να αυτοδιαγράφονται. Όσοι συμμετέχετε σε τέτοια sites δώστε feedback και γράψτε εμπειρίες να ξέρουμε τι παίζει, τι ακριβώς θέλει ο Έλληνας, τι συνδρομές είναι λογικές, πώς προσελκύονται οι γυναίκες καλύτερα κλπ. Γράφτηκα κι εγώ σε μερικά, αλλά έχω μικρή εμπειρία. Από ό,τι είδα γίνεται τρελό μάδημα αφελών σε sites που δουλεύουν με coins. Δεν θελω να σου γκρεμισω τα ονειρα αλλα και αυτες οι λιγες γυναικες αντρες ηταν.... Περα απο αυτο καλυτερη σελιδα γνωριμιων απο το FB δεν υπαρχει... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Με τα χιλιάδες γκρουπ στο Facebook τα site γνωριμιών δεν έχουν καμία τύχη πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα