Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο.

Θέλω 4πορτο, μέχρι 1.400 κυβικά και όχι παραπάνω, βενζίνη ή πετρέλαιο.

Κοιτούσα κάτι suzuki splash 2008 με 177,000 χιλιόμετρα. Τα suzuki αξίζουν ή μπα, έχω ακούσει οτι δεν βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά, ισχύει αυτό? 

Μέχρι 4000-4500 χιλιάρικα. Τι έχετε να προτείνετε?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Κάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε? (το παράδειγμα ειναι ενδεικτικό, έχει πολλά στο car)

https://www.car.gr/26060216-mitsubishi-colt-5

Έχω εμπειρία απο το 1.100, είναι όντως πολύ οικονομικό και μέχρι στιγμής ζητάει μόνο αναλώσιμα...
Ανάλογα με τη χρήση που το θες, διαλέγεις ανάμεσα σε 1,1 και 1,3.

Σχετικά με το Splash, για το ίδιο το αυτοκίνητο δεν έχω άποψη, αλλά στα χρήματα που ψάχνεις μπορείς να βρεις αυτοκίνητα με πολύ λιγότερα κμ από 180.000...

Επεξ/σία από lefkrc
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lefkrc είπε

Καλησπέρα,

Κάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε? (το παράδειγμα ειναι ενδεικτικό, έχει πολλά στο car)

https://www.car.gr/26060216-mitsubishi-colt-5

Έχω εμπειρία απο το 1.100, είναι όντως πολύ οικονομικό και μέχρι στιγμής ζητάει μόνο αναλώσιμα...
Ανάλογα με τη χρήση που το θες, διαλέγεις ανάμεσα σε 1,1 και 1,3.

Σχετικά με το Splash, για το ίδιο το αυτοκίνητο δεν έχω άποψη, αλλά στα χρήματα που ψάχνεις μπορείς να βρεις αυτοκίνητα με πολύ λιγότερα κμ από 180.000...

Τα mitsubishi πότε μου δεν τα χώνεψα.

Δεν ξέρω τον λόγο αλλά δεν μου αρέσουν.

Έχω κολλήσει με το toyota yaris αλλά εκεί ανεβαίνει η τιμή.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, pavloa είπε

Τα mitsubishi πότε μου δεν τα χώνεψα.

Από την τοποθεσία σου, βλέπω ότι είσαι Βέροια...
Αν δεν κάνεις πολλά ταξίδια σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα, τότε και diesel Euro 4 (για euro 5, ανεβαίνει το κόστος μετά) μπορεί να σε καλύψει, πολύ οικονομικά μάλιστα...

π.χ.: https://www.car.gr/18872026-renault-clio

Δημοσ.

μη σνομπαρεις και φιατ παντα αλλα και το αιγκο

Για το τελευταιο ακομα και εγω ο ιδιος ελεγα οτι ειναι πολης, δε θα βολεψει μετακινησεις οικογενειας ή ταξιδια:

και ταξιδια με 5 ατομα εκανα και σουπερ οικονομικο ειναι. Επισης ειναι ανετο μεσα αφου δεν ειχα ποτε γκρινιες για αυτο. Σιγουρα δεν εχει τα μπιχλιμπιδια (οπως και το φιατ) απο αλλα στη κατηγορια ομως ειναι τιμιες προτασεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

μη σνομπαρεις και φιατ παντα αλλα και το αιγκο

Για το τελευταιο ακομα και εγω ο ιδιος ελεγα οτι ειναι πολης, δε θα βολεψει μετακινησεις οικογενειας ή ταξιδια:

και ταξιδια με 5 ατομα εκανα και σουπερ οικονομικο ειναι. Επισης ειναι ανετο μεσα αφου δεν ειχα ποτε γκρινιες για αυτο. Σιγουρα δεν εχει τα μπιχλιμπιδια (οπως και το φιατ) απο αλλα στη κατηγορια ομως ειναι τιμιες προτασεις

Πως μπήκατε στο τετραθέσιο 5 άτομα; Αυτό είναι μικρό, στενό ακόμη κ για 4θεσιο!

Δημοσ.

και ομως 2 ανδρες μπροστα και μια γυναικα με 2 παιδια πισω

(εχεις καθησει πισω ή οτι εχεις διαβασει απο το...ιντερνετ;)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις. 

Το αυτοκίνητο το θέλω για την πόλη και για κανένα ταξιδάκι. 

Θα κάνω και μια γύρα στις μάντρες να δω τι παίζει και θα επανέλθω. 

Δημοσ.

Μακριά από μάντρες...ψάξε από ιδιώτη και να έχεις υπομονή.Δες και το panda 1.2 που πρότειναν τα παιδιά , σκυλί οικονομικό με καλούς χώρους για το μέγεθος του.

Μακριά από μάντρες είπαμε????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά αυτό εννοείται, στις μάντρες θα παω να δω τι παίζει, να ξέρω σε τι θα καταλήξω. Το Hyundai i10 λέει τίποτα ή μπα? Τα 1100 κυβικά λίγα δεν είναι?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Καλά αυτό εννοείται, στις μάντρες θα παω να δω τι παίζει, να ξέρω σε τι θα καταλήξω. Το Hyundai i10 λέει τίποτα ή μπα? Τα 1100 κυβικά λίγα δεν είναι?

Έχω τον πρόγονο του i10, το Atos, 1100 cc, μια χαρά είναι, το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για το Βέροια Αθήνα και τούμπαλιν, με 100-110 χλμ την ώρα είναι μια χαρά και οικονομικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...