nautilus7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Κάνε μια γύρα σε 2-3 μαγαζιά για να δεις και τι τιμές παίζουν και να αγοράσεις από όπου σε συμφέρει. Εδώ ότι και να σου πουν όσοι μένουν Αθήνα άμα δεν ψάξεις........ στο κουτουρού δεν θα κάνεις τίποτα. Όλοι έτσι αγοράσαμε εξοπλισμό. Ψάξαμε από δω και κει και βρήκαμε. Μην τα περιμένεις και όλα έτοιμα..... Άμα δεν βρέξεις κώλο' date=' ψάρι δεν πιάνεις, που λέει και η παροιμία... Η ειρωνία δεν είναι καλή από την στιγμή που εδώ και σε κάθε forum δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να σου απαντήσει αλλά όλα είναι εθελοντικά.[/quote'] Συγνώμη, αλλά δεν το εννοούσα ειρωνικά. Το "ευχαριστώ για τις συμβουλές" δεν πήγαινε στο ότι δεν πήρα απάντηση για τα μαγαζιά, αλλά σε αυτά που μου είπες για τη λήψη Hellas Sat 2 και Turk Sat. ;-) Η βλακεία μου είναι ότι όταν το έγραψα όντως μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί κάποιος να το πάρει σαν ειρωνία, αλλά δεν το διατύπωσα διαφορετικά. :?
manik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 ΟΚ όντως έμοιαζε ειρωνικό το post σου με το προηγούμενο quoted μήνυμά σου. Sorry κι απο μένα που παρεξήγησα.... :grin: :grin: :grin:
bend Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Παιδια ευχαριστα νεα βγηκε και plugin για skystar για το digital+!!!!!!!!!1 Έχεις δίκιο πλέον όλο το πακέτο του hispassat ανοίγει όυτε ένα δεν έμεινε, super..
petesoulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Παιδια ευχαριστα νεα βγηκε και plugin για skystar για το digital+!!!!!!!!!1 Που το βρίσκουμε?
manik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Που το βρίσκουμε? Links απαγορεύονται δια ροπάλου.... Ψάξε σε προηγούμενες σελίδες ή στο Google.
tzinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 suuuupppeeeeeerrrrrrr news :smile: To c+deporte 1, 2 den mou bgainoun dystyxos (basika ola sth syxnothta 123800, eutyxos ektos apo ta deporte kai kana dyo cinemania, ta alla den einai kai tipota spoudaio). Se merika akoma (taquilas 1-5) exo xamhlo shma alla ta perisotera anoigoun, esto kai gyro sto 28-35%. Ti bgazete eseis??? (kinhto 1.4m, sharp lnb, xania). mou fainetai pao gia kainouria mikrotera kai kalytera kalodia, opos elega kairo oti tha ta allakso. Ama petakso kai kana enisxyth shmatos tha paro kana 5%?? Ston astra den mou anoigei kanena. Idio paketo einai? idia kanalia? Ante na doume an tha exoume counter attacks apo d+
manik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Από πληροφορίες λένε πως η ομάδα που έσπασε το Nagra2 δλδ D+ σε Αstra και Hispasat το έκαναν λέει ως αντίδραση για έναν "συνάδελφό" τους ο οποίος κρατείται στην αστυνομία χωρίς κατηγορίες εδώ και ένα χρόνο και με αυτό τον τρόπο απειλούν για να τους αναγκάσουν να τον ελευθερώσουν. Από ότι μου είπε ο zois_gr ανοίγει όλο το πακέτο στον Hispasat. Για Astra δεν ξέρω ακόμα.
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μόλις γύρισα από δακοπές.. Τι νέα έχουμε.. Πρόχειρα είδα 1)ProgDVB καινούργιο 2)S2Emu καινούργιο για D+ Δεν πιάνω Hispasat, αλλά πιάνω στον Astra.. Είναι αυτό το πακέτο που έσπαγε πριν λίγο καιρό που είχε 9 κανάλια για ταινείες και 4 για χχχ ... Που έβγαινε με δυσκολία..Ok to anoika Έσπασε τίποτα άλλο;;
brandon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 _DiMoN_ den xero ti allo kainourgio exei bgei olo to kalokairi alla oson afora ton astra nai auta ta 9 kanalia einai kai ta 4 xxx !! Anoigoun tora kai se dreambox me camd3 !! To thema einai oti apo auta ta kanalia exoun "figei" edo kai peripou 2 xronia opote einai megalo pragma pou kataferan kai ta espasan. Einai megalo kastro to nagr@vision2 kathos polla kanalia exoun skopo na pane se auto to sistima
mangrill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Dokimasa ta nea S2emu kai capi se astra kai den mou anoigei ta digital+ kanalia,exei kaneis allos to idio provlima?
aktiZol Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Λοιπόν σκέφτομαι να βάλω Hispasat, τι πιάτο προτείνετε? -brandon σου τα ανοίγει και με SS2 ή μόνο με dreambox?
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Όχι εμένα μου άνοιξαν σε ASTRA! Έχω μια ερώτηση, γράφω με το ProgDVB προγράμματα και μου τα γράφει σε PVA, αυτά τ' αρχεία δεν μπορώ να τ απαίξω σε κανέναν Player σωστά (με ενδιαφέρει να τα παίξω στον media player clasic), το περιέργο είναι ότι όταν τα κάνω demux με το PVAstrumento και μου τα χωρίζει τα παίζει μια χαρά ο media player clasic!
dreaming123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα... Τώρα που γύρισα απο διακοπές μια έχω σήμα και μια όχι. Τι λέτε να φταίει?(έλεγξα καλώδιο και πιάτο)
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Εγώ που έχω κινητό το είχα πάθει πριν κάποιο καιρό συγκεκριμένα στον Astra, έτσι με το moter κούνησα δύο τσιμπίματα το πιάτο κι έφτιαξε (έτσι βγάζω τα Taquila)
nautilus7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Απορία: Γίνεται σε εγκατάσταση με κινητό πιάτο να έχεις 2 ή περισσότερα lnb, είτε στο ίδιο είτε σε διαφορετικό πιάτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.