Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο altdvb ενω παλια εβλεπα μια χαρα το hdforum τωρα μου το αναγνωριζει σαν radio ενω τα tf1 hd, m6 hd kai tps star μου τα βλέπει σαν data. εχω κανει ανεπάλληλα updates και scan αλλα τιποτα. εσεις τα βλεπεται?

Δημοσ.
στο altdvb ενω παλια εβλεπα μια χαρα το hdforum τωρα μου το αναγνωριζει σαν radio ενω τα tf1 hd, m6 hd kai tps star μου τα βλέπει σαν data. εχω κανει ανεπάλληλα updates και scan αλλα τιποτα. εσεις τα βλεπεται?

Tα κανάλια αυτά έχουν περάσει στο format Μpeg4 Η.264 και χρειάζεσαι τους κατάλληλους codecs (Mainconcept,Elecard,Cyberlink,Intervideo) και graphs για να τα δεις.

Επίσης πρέπει να βάλεις με το χέρι την τιμή στο video που είναι ίδια με το PCR, από μηδέν που είναι.

Και πάλι όμως δεν μπορείς να τα δεις καθώς είναι κλειδωμένα, εκτός του HD FORUM.

Δημοσ.

στα τόσα guide πολυτιμα που εχετε κανει δε φτιαχνει και καποιος που να ξερει ακριβως τι χρειαζεται να δουμε HDTV και AC3 με skystar2? οχι τιποτα αλλο, αλλα ο τελικος του champions league πλησιαζει! βασικα παλια με nvidia purevideo και altdvb εβλεπα μια χαρα. τωρα που οπως μου είπατε αλλαξαν σε mpeg4 H.264 είναι λιγο χαμος να αλλαζουμε codecs, filtergraphs PIDs και τετοια. pls καποιες οδηγιες!!

Δημοσ.

akaloith

h skystar 2 os dekths einai ligo anaisthith. Kalh xrysh me polla kolpa alla den katebazei to idio shma me kapio dekth saloniou. Mh lypasai ta lefta sto piato, einai san na thes ypologisth gia games kai na perneis celeron. Bebaia eksartatai kai apo ths apaithseis sou, thes mono hotbird?? kai se pia perioxh kathos pezei rolo sto megethos piatou pou xreiazesai.

An pas mono gia hotbird kai eisai pros athina meria, logika me 1.2m bgazeis ta perisotera, eno me 80ri isos kapia me xamhlo shma h katholou (super beams) To alouminio h sidero pezei rolo sthn antoxh kai diarkia zohs tou piatou, isos kai na pezei rolo sthn antanaklash tou shmatos. Ego tha sou elega minimum na pareis 1.10 x 1.20 m. Des auto TECATEL ALG110

http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=4076 sta 50 euro. isos to kalytero sta lefta tou. Tora ego tha sou proteina ena 1.2m x 1.4m se kapia kalh marka, alla mias kai dialekses piato ton 30 euro, fantazomai den skopeueis na pas toso pshla sthn timh.

Ego sou synisto na rotiseis kai se magazia gia times se piata, dioti sto site isos einai kai tsimphmena. Yparxoun kai ta MAMBO kai ta TRIAX pou einai fthnoutsika kai kala. psaksto.

Gia ta lnb, blepo thes dyo, ara pas gia astra/hotbird, ara minimum piato 1m. Kai pali dyskolo. tora gia ta 0.2db, exo dokimasei 0.2 kai eixa xeirotero shma apo to sharp 0.4 pou exo!! To sygkekrimeno sharp to SHARP BS1R6EL100W (0.4db) theoreitai apo ta kalytera se dyskoles lhpseis kai se oles tisyzhthseis se doryforika to proteinoun gia kalytero akoma kai apo ta akriba invacom. Me invacom den to exo testarei alla me ena0.3db kai me to 0.2db pou exo sygkrinei den to pianoun to sharp! Ta db einai psiloparamythi, den yparxoun megales diafores eite apo 0.2db os akoma kai 0.6db. Pare to sharp ama to breis, kai exei kai mono 15 euro.

Δημοσ.

Αν και δεν βλέπω να έχει βγάλει η technisat κάποιο changelog στο site της, η κυριότερη αλλαγή που υπάρχει (αναφέρεται στο Userʼs Guide Part 4, και κάποιο διάστημα τώρα κυκλοφορούσαν και beta drivers με την ίδια δυνατότητα) είναι η υποστήριξη πάνω από μίας κάρτας τύπου star (skystar, airstar, cablestar) στο ίδιο pc. Τώρα πόσο καλά δουλεύει αυτό δεν ξέρω, μιας και δεν έχω δεύτερη τέτοια κάρτα για δοκιμή...

Δημοσ.

loipon eyxaristw poly gia thn apanthsh

exoume ta e3hs:

piato:

http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=4096

HUMAX S-120

http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=4076

TECATEL ALG110

POIO???

alouminio? atsali? 8ermogalbanismeno astali? sidero?

ok to alouminio katalabainw, ta alla exoun diafora?

epishs eida ayto edw:

http://www.msg-shop.gr/product.asp?id=5835

Κινητο σετ 1.10 Triax αλουμινιου με disecq motor

Κατοπτρο 1.10 triax αλουμινιου

disecq motor

βαση F60

Lnb 0.3

Τιμή 149,00 €

kala den einai?

ama einai gia sta8ero piato na balw 2 lnb, diseq ktl ktl to parapanw paketo parea me thn skystar2 kostizei 150+60=210. ws 200 eura panw katw dinw. Ti na parw??????????????????

A3izei na balw kinhto piato? pleonekthmata meionekthmata?

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη και από όσα μπόρεσα να καταλάβω από τα Τσεχικά,

αυτές θα είναι οι νέες συχνότητες στον Hotbird 7A, από τις οποίες θα πρωτοξεκινήσουν στις 21/4 τα πακέτα που φαίνονται στην σελίδα.

παλιά συχν. Πακέτο νέα συχν. (στις 21.4.2006)

11,221 GHz, pol. H Sky Italia 11,219 GHz, pol. H

11,241 GHz, pol. V Eutelsat 11,240 GHz, pol. V

11,262 GHz, pol. H (neobsazeno) 11,257 GHz, pol. H

11,283 GHz, pol. V Cyfra+ 11,278 GHz, pol. V

11,304 GHz, pol. H Telespazio 11,296 GHz, pol. H

11,324 GHz, pol. V TV5 Monde Europe (PAL) 11,316 GHz, pol. V

11,345 GHz, pol. H Mediaset 11,334 GHz, pol. H

11,366 GHz, pol. V EuroNews 11,355 GHz, pol. V

11,387 GHz, pol. H Dfree 11,373 GHz, pol. H

11,408 GHz, pol. V Grupa ITI 11,393 GHz, pol. V

11,428 GHz, pol. H (neobsazeno) 11,411 GHz, pol. H

11,449 GHz, pol. V Mediaset 11,431 GHz, pol. V

11,471 GHz, pol. H (neobsazeno) 11,449 GHz, pol. H

11,492 GHz, pol. V TVN 11,470 GHz, pol. V

11,513 GHz, pol. H Cyfra+ 11,487 GHz, pol. H

11,533 GHz, pol. V Eutelsat 11,509 GHz, pol. V

- - 11,526 GHz, pol. H

- - 11,542 GHz, pol. V

http://www.parabola.cz/r-art.php?id=1143839020

Ελπίζω να μην είναι Πρωταπριλιάτικη φάρσα των Τσέχων.

Για να δούμε....

Δημοσ.
Αν και δεν βλέπω να έχει βγάλει η technisat κάποιο changelog στο site της, η κυριότερη αλλαγή που υπάρχει (αναφέρεται στο Userʼs Guide Part 4, και κάποιο διάστημα τώρα κυκλοφορούσαν και beta drivers με την ίδια δυνατότητα) είναι η υποστήριξη πάνω από μίας κάρτας τύπου star (skystar, airstar, cablestar) στο ίδιο pc. Τώρα πόσο καλά δουλεύει αυτό δεν ξέρω, μιας και δεν έχω δεύτερη τέτοια κάρτα για δοκιμή...

Δεν ξέρω τι λέει ο νέος Driver, πάντως με την 4.2.8 έχω το καλύτερο αποτέλεσμα στην "προβληματική" μου rev 2.6C...Αν κάποιος δοκιμάσει τους νέους Drivers με τη συγκεκριμένη και δει ότι δουλεύει καλά, ποστάρετε να το δοκιμάσω...

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέει ο νέος Driver, πάντως με την 4.2.8 έχω το καλύτερο αποτέλεσμα στην "προβληματική" μου rev 2.6C...Αν κάποιος δοκιμάσει τους νέους Drivers με τη συγκεκριμένη και δει ότι δουλεύει καλά, ποστάρετε να το δοκιμάσω...

Όταν εννοείς προβληματική τι εννοείς; Και εγώ 2.6C έχω.

Oι νέοι drivers δουλεύουν μια χαρά, απλά οι περισσότεροι έχουν μείνει με τους 4.2.8 γιατί δείχνουν μεγαλύτερο % σήματος από τους μεταγενέστερους drivers.

Με τους 4.4.0 υπάρχει υποστήριξη για τα beta ακόμα Vista και ένα μικροπροβληματάκι ότι στο AltDVB 2.1 δεν δείχνουν % σήματος αλλά αυτό θα διορθωθεί στο προσεχές διάστημα.

Δημοσ.

Ένας άλλος λόγος που προσωπικά χρησιμοποιώ τους 4.2.8 (κι εγώ την 2.6c έχω) είναι ότι δεν υπάρχουν πατσαρισμένοι drivers από την έκδοση 4.3.0 και μετά (4.3.2 και φυσικά οι τελευταίοι) που να υποστηρίζουν το diseqc1.2 (κίνηση μοτέρ). Έτσι έχω εγκαταστήσει το software και τους 4.3.0 και απλά τους εναλλάσω (μόνο το skynet.sys) με τους 4.2.8.

Επίσης τους προτιμώ όχι επειδή δείχνουν μεγαλύτερο σήμα (αυτό μάλλον μειόνεκτημα το θεωρώ, αφού κολακεύουν περισσότερο τις λήψεις από αυτό που πρέπει) αλλά για το ακριβώς αντίθετο, επειδή δείχνουν σήματα από το 0%, κι όχι να τα ισοπεδώνουν όλα στο 28% και πάνω που κάνουν όλοι οι νεότεροι drivers.

Δημοσ.

paidia zitao ti voitheia sas. evala prin 5 meres ss2 kai progdvd, gibertini stathero 1m. thelo na do to tps foot, ti na kano? to vlepei kaneis apo esas? vlepo mono polsat sports kai extra. Thelo na vlepo podosfairo. Yparxei kanena allo fta i oxi (ektos nova) poy na deixnei "kapos" (kai pos?) podosfairo. Apantiste moy sas parakalo i pm me. Ennoeitai oti exo valei sm2u kai softcam ke__s

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...