Προς το περιεχόμενο

iMac CPU Fan sound μετά από εγκατάσταση SSD & sluggish graphics.


smamakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Όπως ανέφερα, μετά απο την εγκατάσταση που του έκανα-crucial 500GB (μόνος μου), άρχισε να δουλεύει ο ανεμιστήρας αστάματητα.

Βρήκα τρόπο και το έφτιαξα μέσα από software.

Από την άλλη παρατήρησα ότι τα γραφικά είναι κάπως πιο αργά (μπορεί βέβαια να μου φαίνεται γιατί ανοίγουν τα πάντα στιγμίαια).

Είναι το μοντέλο του 2011.

Λέτε να καταστράφηκε? χαχα

ΥΓ. Δοκίμασα να παίξω 1080 βίντεο και παίζει απροβλημάτιστα και στον σαφάρι αλλά και στον μακ.

Trim is also enabled.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ο γνήσιος hhd που είχε πάνω είχε κι αισθητήρα θερμοκρασίας ενώ ο ssd δεν έχει όποτε δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας και δουλεύουν συνέχεια οι ανεμιστήρες . Υπάρχει ένα καλοδιακη που κολλάει πάνω στο ssd και το διορθώνει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς, όπως απάντησε ο ntarlas πριν, είχα αγοράσει ένα κιτ αναβάθμισης και μέσα περιείχε θήκη για να κάνει τον 2,5άρι δίσκο 3,5 και την καλωδίωση που έδινε σένσορα. Τον κολλούσες με διπλής όψης αυτοκόλλητο πάνω στον ssd και όλα καλά!

Τώρα απλά μπορείς με οποιοδήποτε πρόγραμμα ρυθμίζεις τις στροφές των ανεμιστήρων να τους βάλεις να παρακολουθούν τον αισθητήρα του επεξεργαστή και όλα οκ!

Ελπίζω να κόλλησες καλά την οθόνη και πάλι γιατί έχουν σημειωθεί πολλές πτώσεις οθόνης μετά από αναβάθμιση, λόγω της κακής ποιότητας του αυτοκόλλητου διπλής όψης αλλά και του κακού καθαρισμού του σημείου που ήταν το παλιό. 

Όσο για τα γραφικά, δεν υπάρχει προηγούμενη αναφορά για πρόβλημα. Ελπίζω να τον καθάρισες, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση. Το χρειάζεται κάθε 3-4χρόνια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...