Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, ptwma said:

Μοίρασμα χρήματα δεξιά και αριστερά,  αγορά μετοχών,  σπιτιών κτλ.

Δευτέρα πρωί στη δουλειά. 

Ετσι! Διότι αν δεν πας ως πλούσιος στη δουλίτσα το πρωί χάνεται η μισή χαρά του κέρδους!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά οπαπ και απόλυση αυτουνού που έκανε το λάθος 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Iliaskrs είπε

θα αγοραζα σπιταρονα στο παιδι που εψαχνε "σπιτι" με 4ψηφιο νουμερο.

Χαχαχαψσχα κρίμα που διαγράφτηκε το θέμα του, δεν πρόλαβε να δώσει .... 

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πήγαινα δουλειά κατευθείαν αεροδρόμιο με τη γυναίκα και το σκύλο σε όποιον προορισμό θα μας έκανε κλικ. 

Ε κάποια στιγμή θα γυρνούσαμε πίσω και θα φεύγαμε από ελλαδισταν οριστικά θα επιλέγαμε κάποια επαρχιακή πόλη ίσως Ισπανία Γαλλία Ιταλία με αγορα αγροκτήματος κτλ για να ζήσουμε φυσιολογικά και ασχολούμενοι με τη φύση το υπόλοιπο της ζωής μας.

Επενδύσεις μόνο σε οικίες για εισόδημα από ενοίκια τπτ άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Ετσι! Διότι αν δεν πας ως πλούσιος στη δουλίτσα το πρωί χάνεται η μισή χαρά του κέρδους!

Σωστά και δεν αναφέρεις κουβέντα! Του στυλ είμαι πλούσιος κτλ. Απλά πας σα να μη συμβαίνει τίποτα. Και γελάς. Μέσα σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ptwma είπε

Σωστά και δεν αναφέρεις κουβέντα! Του στυλ είμαι πλούσιος κτλ. Απλά πας σα να μη συμβαίνει τίποτα. Και γελάς. Μέσα σου.

Αυτό που λες δεν γίνεται, με 9 μύρια δεν πας σοβαρά στη δουλειά,για χαβαλέ κάνα μήνα ίσως. 

Στο λέω γιατί συνάδελφος κέρδισε 800 χιλιάρικα στο λαχείο κ έναν μήνα μας έκανε χαβαλέ. Τελικά τον έδιωξαν πήρε αποζημίωση 15 ετών.

Δεν αντέχεις με πολλά λεφτά ως υπάλληλος πολύ δύσκολα.. 

Δημοσ.
5 minutes ago, ptwma said:

Ολα είναι θέμα καλής ψυχολογίας σε τελική ανάλυση.

Δημοσ.

Είναι συχνό φαινόμενο όταν κερδίζουν απότομα πολλά χρήματα σε κληρώσεις να ξαναγυρίζουν γρήγορα στο μηδέν γιατί κάνουν άστοχες επενδύσεις και lifestyle που δεν μπορούν να υποστηρίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, patclo είπε

Είναι συχνό φαινόμενο όταν κερδίζουν απότομα πολλά χρήματα σε κληρώσεις να ξαναγυρίζουν γρήγορα στο μηδέν γιατί κάνουν άστοχες επενδύσεις και lifestyle που δεν μπορούν να υποστηρίξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Γνωστός στην Αυστραλία το 1995 κέρδισε 800 εκατομύρια δραχμές... Ήρθε Ελλάδα σε 6 μήνες άφραγκος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα εβαζα αγγελιες ινσ και θα αγοραζα κατι προσφορες του τυπου

1 ) raspberry pi 2 150 Ε

2 ) oneplus 3 350 E

3 ) playstation classic 80 E

4 ) κατι socket 775 mobo 350 E

Επεξ/σία από stefanos_th
ορθογραφικα
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρυσός (πολύς χρυσός σε φυσική μορφη), ακίνητα(κυρίως μικρά) και ένα καλό ποσό σε τράπεζα του εξωτερικού. Τα υπόλοιπα σε θυριδες και λογαριασμό σε τράπεζα στην Ελλάδα. Ενα πανέμορφο αγρόκτημα με μια μονοκατοικία.

Και μετά ξύπνησα.

Επεξ/σία από giorgos04
  • Like 1
Δημοσ.

Για αυτό πας στη δουλειά κανονικά. Για να μην τα χαλάσεις. Περνάς ένα ευχάριστο 5άρο τη μέρα και μετά πας για τσίπουρα. Αν την δεις μάγκας με φερράρι και διακοπές Μύκονο με πελβεντέρε σε 1 χρόνο δε θα έχεις να φας. Με ένα πολύ καλό είσόδημα από ενοίκια + μετοχές όμως , να πιάνεις κάνα 10άρικο το μήνα καθαρά τσεπάτα μπορείς να βοηθήσεις πολύ κόσμο και να ζεις εξαιρετικά. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. ΠΧ θα άφηνα φακέλους με λεφτά σε οικογένειες που ξέρω οτι πεινάνε, κάτω από την πόρτα. Και φυσικά θα είσαι On track για να μη πτωχεύσεις ξανά ποτέ. 

Δεν είναι ανάγκη να έχεις 1.5 εκ. σπίτι ούτε φερράρι. Ξέρετε πόσοι έχουν 3-4-7 εκ ευρώ και δείχνουν μεσοαστοί; Έχουν απλά ένα καλό τζιπ και ένα καλό σπίτι. Απο πίσω ούτε ξέρεις τι έχει αυτός και μάλλον ούτε αυτός ξέρει. 

Τα λεφτά ΔΕΝ είναι το παν στη ζωή. Η ψυχική υγεία , η σωματική υγεία και η εκπαίδευση του μυαλού είναι. Εμένα πχ το όνειρό μου είναι να πάει καλά η δουλειά , να αγοράσω ένα σπίτι νορμάλ 150 χιλιάδες και να πάρω ένα αμάξι που πάντα ήθελα και κάνει 60 χιλιάρικα. Μετά να σταματήσω να δουλεύω στα 55. Άρα είτε 9 εκατομμύρια να κερδίσω , είτε να πάει καλά η δουλειά έιναι το ίδιο. Το μόνο που αλλάζει είναι το πόσους θα κάνω χαρούμενους.

• Like 8
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως εχω ξαναπεί θα ήμουν ο ενδεκατος. 

Επεξ/σία από Talepwros
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...