Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, prokopis134445566 είπε

Παιδιά καλησπέρα!!!! Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει obd11 για να μην μπλέξω με Amazon????

Σε τι μάρκα οχήματος θες ακριβώς ; Γιατί δεν κοιτάς διαγνωστικό της εταιρείας autel ; Εγώ έχω το AL419

Παρόλο που είχα δοκιμάσει με τρίτες εφαρμογές δεν είχα επιτυχία στη σύνδεση . Κυρίως σε ιαπωνικό αμάξι χρονολογίας >2002

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Σε τι μάρκα οχήματος θες ακριβώς ; Γιατί δεν κοιτάς διαγνωστικό της εταιρείας autel ; Εγώ έχω το AL419

Παρόλο που είχα δοκιμάσει με τρίτες εφαρμογές δεν είχα επιτυχία στη σύνδεση . Κυρίως σε ιαπωνικό αμάξι χρονολογίας >2002

Seat arona tgi 2019 . To thelw mono kai mono gia 1 ruthmisi. Enalagis apo fusiko aerio se venzini

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prokopis134445566 είπε

Seat arona tgi 2019 . To thelw mono kai mono gia 1 ruthmisi. Enalagis apo fusiko aerio se venzini

Σίγουρα θα σου επιτρέπει ρυθμίσεις ή θα μπορείς μόνο να κοιτάς τις παραμέτρους;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prokopis134445566 είπε

Και δεν υπάρχει διακόπτης εναλλαγής καυσιμου είτε στη αντιπροσωπεία είτε σε τρίτο. Ψάξε με τη μάρκα σύστηματος του φυσικού αεριου

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Και δεν υπάρχει διακόπτης εναλλαγής καυσιμου είτε στη αντιπροσωπεία είτε σε τρίτο. Ψάξε με τη μάρκα σύστηματος του φυσικού αεριου

Einai ergostasiako fisiko aerio kai oxi ugraerio. Panta akoma kai stin arxi ola ta cng xekinane me fusiko aerio kai venzini gurnaei mono otan teleiwsei gia logous oikonomias.... 

24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σίγουρα θα σου επιτρέπει ρυθμίσεις ή θα μπορείς μόνο να κοιτάς τις παραμέτρους;

O thoruvos tis mixanis tou tupou einai allo prama ... Mallon tou exei vgalei ta matia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...