Muhammad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Έχω κάποιες λύσεις στο νου μου αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλουμε να μεταδοθεί κάποιο γεγονός live. Πρόκειται για κάτι σε στυλ συνέδριο-ομιλία-μάθημα. Δε θέλουμε όμως να είναι ανοιχτό σε όλους αλλά όσοι το παρακολουθήσουν να έχουν κάποιο λογαριασμό. Άρα το YouTube που θα ήταν η πρώτη μας επιλογή απορρίπτεται. Το να κάνουμε unlisted το video δε βοηθάει μιας κι ένας να το κάνει share τελείωσε. Κάποιο άλλο site-εφαρμογή; Κάτι σε zoom; Δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι με πληρωμή. Εννοείται ότι θέλουμε και καλή ποιότητα. Και σαν 2η φάση θα θέλαμε αυτοί που θα παρακολουθούν να συμμετέχουν είτε στέλνοντας κάποιο μήνυμα (chat) με κάποια απορία-σχολιο ή ηχητικά με χρήση μικροφώνου. Για αρχή έχουμε κάποιο μάθημα που θέλουμε να κάνουμε και μερικοί θα το παρακολουθήσουν online.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μιας και το λες και μονος σου το Zoom, γιατι δεν το δοκιμαζεις αν σου κανει; Που θα σου κανει.
Muhammad Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Talepwros είπε Μιας και το λες και μονος σου το Zoom, γιατι δεν το δοκιμαζεις αν σου κανει; Που θα σου κανει. Ναι έχω κάποιες επιλογές κατά νου, δεν πάω στα τυφλά. Απλά άνοιξα το θέμα μήπως και κάποιος το έχει ψάξει παραπάνω ή έχει κάνει κάτι παρόμοιο και έχει να προτείνει από εμπειρία. Κάποιος μου είχε προτείνει κι ένα site που μπορούσες να κάνεις streaming (με πληρωμή) και υποτίθεται θα ήταν αυτό που χρειάζομαι. Δυστυχώς δεν θυμάμαι την πρόταση του. Οπότε αυτό που μένει είναι να δοκιμάσω ο,τι έχω στο νου μου. Άρα όσοι ξέρουν ας προτείνουν λύσεις. Ειμαι ανοιχτός σε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και σε λύσεις self hosting, μιας και δοκιμάζω 2 σε δικό μου server
imblish Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 πας και σε λυση bigbluebutton και ξεμπερδευεις εχει και την διαδραστικοτητα που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα