Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα πρόβλημα με τον σκληρό ενός φορητού. Τον άλλαξα με έναν SSD, έβαλα και τα windows 10. Αυτά είχε και πριν εξάλλου.

Το αφήνω να κατεβάσει αναβαθμίσεις και αρχίζω να το δουλεύω.

μετακινώ με το touch, και ο δείκτης κολλάει συνέχεια. Δηλαδή θα πάω να τον μετακινήσω από τη μια γωνία στην άλλη, θα φρενάρει στη μέση και θα συνεχίσει.

Το κάνει συνέχεια. Δηλαδή έχω αυτή την σπαστή κίνηση.

Βάζω ένα video στο Youtube, παίζει κανονικά, δε κόβεται ο ήχος αλλά πάλι η εικόνα κολλάει για λίγο ανα 3 δεύτερα. Αυτό που γίνεται και με το ποντίκι δηλαδή.

μπουτάρω με το hirens από το dvd και ο δείκτης του ποντικιού πηγαίνει μια χαρά. δεν έχω πρόβλημα.

Τι κάνω τώρα; τι να ελέγξω; 

έχω και 2ο σκληρό αλλά είναι φασαρία να τον βάλω και να περάσω πάλι τα windows για να δω αν φταίει αυτός.

πριν αλλάξω σκληρό δεν υπήρχε θέμα. όλα δούλευαν καλά. Εκτός του σκληρού βέβαια που είχε Bad sectors.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, apostolisk86 είπε

Σαν drivers κάρτας γραφικών ακούγεται. Τους έβαλες χειροκίνητα; 

Άφησα τα windows να κατεβάσουν. Δεν έβαλα κάτι έξτρα. Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω εγώ drivers (AMD). Δε το σκέφτηκα αυτο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Muhammad είπε

είχα πρόβλημα με τον σκληρό ενός φορητού. Τον άλλαξα με έναν SSD, έβαλα και τα windows 10. Αυτά είχε και πριν εξάλλου.

Το αφήνω να κατεβάσει αναβαθμίσεις και αρχίζω να το δουλεύω.

μετακινώ με το touch, και ο δείκτης κολλάει συνέχεια. Δηλαδή θα πάω να τον μετακινήσω από τη μια γωνία στην άλλη, θα φρενάρει στη μέση και θα συνεχίσει.

Το κάνει συνέχεια. Δηλαδή έχω αυτή την σπαστή κίνηση.

Βάζω ένα video στο Youtube, παίζει κανονικά, δε κόβεται ο ήχος αλλά πάλι η εικόνα κολλάει για λίγο ανα 3 δεύτερα. Αυτό που γίνεται και με το ποντίκι δηλαδή.

μπουτάρω με το hirens από το dvd και ο δείκτης του ποντικιού πηγαίνει μια χαρά. δεν έχω πρόβλημα.

Τι κάνω τώρα; τι να ελέγξω; 

έχω και 2ο σκληρό αλλά είναι φασαρία να τον βάλω και να περάσω πάλι τα windows για να δω αν φταίει αυτός.

πριν αλλάξω σκληρό δεν υπήρχε θέμα. όλα δούλευαν καλά. Εκτός του σκληρού βέβαια που είχε Bad sectors.

Δες αυτό που αναφέρθηκε για αρχή, drivers κάρτας γραφικών και μετά άνοιξε task manager να δεις τι συμβαίνει όταν κολλάει...

Τι χαρακτηριστικά έχει η συσκευή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/06/2020 at 00:04, kormos said:

άνοιξε task manager να δεις τι συμβαίνει όταν κολλάει...

Αυτό. Επίσης τώρα τελευταία σε 2 PC έβλεπα ψηλό "System interrupts". Και στα 2 ήταν drivers GPU.

Υ/Γ
(Διάβασα τον τίτλο κυριολεκτικά και νόμιζα ότι αποδείχθηκε επιτέλους ότι ζούμε σε simulation. :shock:😂)

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

όπως είπε ο kormos

task manager και βλέπεις ποιο process φτάνει την cpu κοντά 100% δεξί click και βρίσκεις την αιτία

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...