Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακυρο,λάθος τόπικ Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Ukforthemoment
vision Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε ... και δοκιμάστε να εκκινήσετε μόνο βραχυκυκλώνοντας το PSW. Ούτε πληκτρολόγιο. βραχυκυκλώνοντας δηλ; να βάλω jumper εκεί;
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, vision είπε βραχυκυκλώνοντας δηλ; να βάλω jumper εκεί; Στιγμιαία με ένα κατσαβιδάκι/ μαχαίρι 2-3 φορές. Το ίδιο και στο ClearCMOS.
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, vision είπε οκ θα το κάνω αύριο και θα ενημερώσω. Πριν τα κάνετε όλα αυτά μυρίστε και λίγο τις USB θύρες από πίσω. Αν μυρίζουν καμμένο θα χρειαστεί πιο extreme αντιμετώπιση!
vision Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 όχι φίλε Τέρη. Τα δοκίμασα αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο.
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, vision είπε Τα δοκίμασα αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Κρίμα! Να υποθέσω ότι οι θύρες δεν μύριζαν. Άρα η ζημιά θα ήρθε από το τροφοδοτικό.
Crybal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Σε ποια περιοχη εισαι μήπως και μπορούσα να βοηθήσω?
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Crybal είπε Σε ποια περιοχη εισαι μήπως και μπορούσα να βοηθήσω? Στο μυαλό μου είστε.
vision Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 όχι δεν μύρισε τίποτα την πρώτη στιγμή που δεν άνοιγε, ούτε τώρα δεν μυρίζουν καμμένο οι usb θύρες ούτε άλλο σημείο. Βασικά έχω παραγγείλει άλλη μητρική και την περιμένω, έλεγα μπας και αναστηθεί αυτή αλλά δεν βλέπω φως.
Crybal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, vision είπε όχι δεν μύρισε τίποτα την πρώτη στιγμή που δεν άνοιγε, ούτε τώρα δεν μυρίζουν καμμένο οι usb θύρες ούτε άλλο σημείο. Βασικά έχω παραγγείλει άλλη μητρική και την περιμένω, έλεγα μπας και αναστηθεί αυτή αλλά δεν βλέπω φως. Η προταση ισχυει εαν εισαι κοντα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα