Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, χάρηκα που βρήκα το φόρουμ σας. Είμαι νέος οδηγός 20 χρόνων και κοιτάω να πάρω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Λίγα πράγματα γι εμενα:

-Σπουδάζω εξωτερικό,

-Το θέλω για καθημερινή χρήση(πανεπιστήμιο, γυμναστήριο ψώνια κτλπ) αλλά και για ταξίδι

-Το budget μου είναι γύρω στα 13Κ για μεταχειρισμένο 

Θέλω ένα καλό roadster, που μπορεί να κάνει και λίγη εντύπωση, και κοιτάω μέχρι τώρα ανάμεσα σε BMW Z4 και MX-5. Βάζω από κάτω δυο αγγελίες που βρήκα και μου αρεσαν

BMW:https://www.car.gr/25133245-bmw-z4-z4-2-0

Miata: https://www.car.gr/26605438-mazda-mx-5-rc-hardtop

Αυτές είναι οι δυο αγγελίες που είδα με βολεύουν και μου άρεσαν και θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά τα αυτοκίνητα. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πάρεις το αμάξι μαζί σου εξωτερικο;

Κατά τα άλλα από τα 2 που ανέφερες το BMW φαίνεται το πιο "καθαρο", το πιο "μαμα".

Το ΜΧ-5 προφανώς έχει γκαζάκια ιδιοκτήτη,θα μου πεις τι γκάζια να κάνεις με 126 άλογα,το έχει πειραγμενο με πολλά aftermarket,εξατμιση,φίλτρα κλπ,οπότε προφανώς το έχει σκίσει.Μακρια από τέτοια αμάξια,μόνο μπελάδες θα έχεις.

Οπότε από τα 2,σίγουρα το Ζ4.

Εγώ θα κοιτούσα το SLK 200 R171 με 184 άλογα 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Χώρα; Βαλκάνια ή Ευρώπη; Αν είσαι σε Δυτική Ευρώπη, κοίτα τι παίζει στη χώρα σου απο θέμα παρκινγκ και πινακίδων γιατί αλλιώς τσούζει να πληρώνεις συνέχεια. Π.χ. σε κάποιες χώρες δε μπορεις να βγαλεις άδεια κατοίκου με ξένες πινακίδες. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Φοιτητής ιατρικής Σοφιά είμαι και τώρα θα πάω 3ο έτος, έχω άδεια κατοίκου ως φοιτητή και έχω δικαίωμα για ένα αυτοκίνητο. Άρα δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας, ψάχνω απλά για ένα αξιόπιστο όμορφο αυτοκίνητο για τα επόμενα 3-4 χρόνια(κοίταγα να το πάρω από Βουλγαρία αλλά Ελλάδα τώρα είναι πιο φθηνά). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...