MrJulius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Γεια σε όλους Σήμερα κατέβασα και έφτιαξα ένα πορτοφόλι στο Bittorrent ώστε να αρχίσω να μαζεύω και εγω BTT που ειναι βασισμένο στο κρυπτονομισμα Tron. Όταν έφτιαξα πορτοφόλι μου έδωσε δωρεάν 50 BTT ενώ κάνω κανονικά seed και εχω απενεργοποιηση το "Increase speed with BTT" αντί να έχω παραπάνω λόγο uploading από 50 πήγα στα 46
george1807 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, MrJulius είπε Γεια σε όλους Σήμερα κατέβασα και έφτιαξα ένα πορτοφόλι στο Bittorrent ώστε να αρχίσω να μαζεύω και εγω BTT που ειναι βασισμένο στο κρυπτονομισμα Tron. Όταν έφτιαξα πορτοφόλι μου έδωσε δωρεάν 50 BTT ενώ κάνω κανονικά seed και εχω απενεργοποιηση το "Increase speed with BTT" αντί να έχω παραπάνω λόγο uploading από 50 πήγα στα 46 Από περιέργεια γιατί θες btt, για κέρδος ή απλά σου αρέσει η φάση;
MrJulius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, george1807 είπε Από περιέργεια γιατί θες btt, για κέρδος ή απλά σου αρέσει η φάση; Βασικα θα τα μετατρεψω σε Tron ο μονος λογος που θελω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα