bigoulas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Κάπου στο 2000 μία γνωστή μου είχε ένα Yugo. To αμαξάκι είχε διάφορα μικροχτυπήματα γύρω γύρω αλλά πήγαινε μια χαρά, για αστική μετακίνηση. Όταν στην οικογένεια ήρθε άλλο αυτοκίνητο, αποφάσισε να καταθέσει τις πινακίδες για διαγραφή. Αφού δεν ενδιαφερόταν να το πουλήσει όσο όσο λόγω χιλιομέτρων και των όποιον μαζεμάτων ήθελε, της πρότεινα και την έπεισα να βάλει μια αγγελία ότι χαρίζεται, με κύριο σκεπτικό ότι θα ήταν χρήσιμο για κάποιον νέο οδηγό, που φοβάται να αγοράσει ένα καλύτερο αυτοκίνητο πριν αποκτήσει λίγη εμπειρία στην πραγματική κίνηση. Τελικά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και μετά από ένα μήνα παρέδωσε τις πινακίδες. Να σημειώσω πως και αυτή για πρώτο το είχε πάρει με πολλά χιλιόμετρα και χτυπήματα πολύ φτηνά για να μάθει και όσο την βγάλει. το κράτησε 3-4 χρόνια , χωρίς να χρειαστεί να ρίξει δεκάρα πάνω του, παρά μόνο για τα τυπικά service. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όποιος το έπαιρνε θα πλήρωνε μόνο την μεταβίβαση. Και να πετύχεις τέτοια περίπτωση, δωρεάν ή με λίγα λεφτά, θα είναι παλιό αυτοκίνητο, μπορεί να είναι λειτουργικό αλλά σίγουρα όχι σε άριστη κατάσταση. Πάντως σε ΟΔΔΥ ή κατασχεμένο μην περιμένεις πως θα βρεις. Άσε που στα κατασχεμένα υπάρχει και ένα ηθικό θέμα να πάρεις το αμάξι κάποιου... 1
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Αυτο το τοπικ ειναι αδερφάκι του άλλου στο μπλα μπλα, οπου ζητάει ρολοι αδιάβροχο για θάλασσα με 10€ 2
dr_oid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, bigoulas είπε Κάπου στο 2000 μία γνωστή μου είχε ένα Yugo. To αμαξάκι είχε διάφορα μικροχτυπήματα γύρω γύρω αλλά πήγαινε μια χαρά, για αστική μετακίνηση. Όταν στην οικογένεια ήρθε άλλο αυτοκίνητο, αποφάσισε να καταθέσει τις πινακίδες για διαγραφή. Αφού δεν ενδιαφερόταν να το πουλήσει όσο όσο λόγω χιλιομέτρων και των όποιον μαζεμάτων ήθελε, της πρότεινα και την έπεισα να βάλει μια αγγελία ότι χαρίζεται, με κύριο σκεπτικό ότι θα ήταν χρήσιμο για κάποιον νέο οδηγό, που φοβάται να αγοράσει ένα καλύτερο αυτοκίνητο πριν αποκτήσει λίγη εμπειρία στην πραγματική κίνηση. Τελικά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς και μετά από ένα μήνα παρέδωσε τις πινακίδες. Να σημειώσω πως και αυτή για πρώτο το είχε πάρει με πολλά χιλιόμετρα και χτυπήματα πολύ φτηνά για να μάθει και όσο την βγάλει. το κράτησε 3-4 χρόνια , χωρίς να χρειαστεί να ρίξει δεκάρα πάνω του, παρά μόνο για τα τυπικά service. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όποιος το έπαιρνε θα πλήρωνε μόνο την μεταβίβαση. Και να πετύχεις τέτοια περίπτωση, δωρεάν ή με λίγα λεφτά, θα είναι παλιό αυτοκίνητο, μπορεί να είναι λειτουργικό αλλά σίγουρα όχι σε άριστη κατάσταση. Πάντως σε ΟΔΔΥ ή κατασχεμένο μην περιμένεις πως θα βρεις. Άσε που στα κατασχεμένα υπάρχει και ένα ηθικό θέμα να πάρεις το αμάξι κάποιου... Επιτέλους κάποιος το είπε. Ο άνθρωπος είναι ζώο εκ της φύσεως του, κοιτάει να φάει τις σάρκες του συνανθρώπου του, προφασιζόμενος την δική του "ανέχεια". Μόνο οι εποχές άλλαξαν, παραμένουμε "άγριοι - απολίτιστοι". 1
EmpYristis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μόνη ρεαλιστική πιθανότητα κάποιος χωρίς γνστό από μέσα να βρει τη προκοπής ευκαιρία, είναι όταν κι αν κλείσει κάποια αντιπροσωπία και προσπαθούν να ξεφορτωθούν απόθεμα. Πχ. Mazda κάποτε.
soter79 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Φίλε καλημέρα . Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου ότι είναι οικονομικό και ότι δεν μπορείς να διαθέσεις πολλά χρήματα. Αν το μέγιστο ποσό που διαθέτεις είναι 400€ τότε ξέχασε το αυτοκίνητο. Μόνο η μεταβίβαση θα σου φάει τα μισά χρήματα. Συνεπώς αν πραγματικά έχεις ανάγκη μετακίνησης με αυτό το ποσό παίρνεις μηχανάκι για να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν σου κάνω πλάκα ,ήμουν κι εγώ στην θεση σου πριν από μερικά χρόνια και έψαχνα αμάξι με 1000ευρω αλλά ο πατέρας μου είναι φαναρτζης κι εγώ είμαι μηχανικός οπότε καταλαβαίνεις ότι βρήκα λύση αλλά έβαλα μετά από πάνω και άλλα χρήματα για να γίνει ασφαλές το αμάξι που πήρα τότε. 2
GeorgeKatz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Εγώ να προτείνω το παζάρι του Σχιστού (Αττικής), όπου αν είσαι τακτικός και καταλάβεις πώς παιζει το σύστημα, ίσως τσιμπίσεις κάποια ευκαιρία. 1
ANGEL.TSIO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, tsipakis είπε αντιπροσωπεια λες εσυ εγω θα σου πω εδωσα σε μεγαλη και γνωστη αντιπροσωπεια το παλιο μου αυτοκινητο με 200,000χμ και 3 μερες μετα το ειχαν για πουλημα με 160,000χμ Μόλις πάει στο ΚΤΕΟ θα σε ενημερώσουν άμεσα. Εφόσον είχε πάει ανά δύο χρόνια.
tutuyo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Λοιπον TS μην τους ακους αυτους εδω, ειναι απλα ζηλιαριδες γιατι δεν το ειχαν σκεφτει αυτοι και πανε και τα σκανε απο εδω και απο κει. Σηκωνεσαι, πας αυριο πρωι 8.30 εισαι στον ΟΔΔΥ. Με το που φτασεις τους λες εχω 4 κατοσταρικα ζεστα να σκασω για αμαξι. Αυτοι μολις το ακουσουν αυτο, θα πουν ω ηρθε ο higher bidder. Στην αρχη θα προσπαθησουν να σου πασαρουν κατι mercedes, κατι BMW κατι τετοια λιμα. Εσυ μην τσιμπησεις. Ανεβα ενα 50αρικο και αυτοματως θα σου δειξουν μια Jag. Καβαλας βαζεις μπροστα και εφυγες. Συμπληρωνεις λαδακια, αλαζεις και τακακια, εισαι αρχοντας.
vagos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 5:33 ΠΜ, sonikk είπε Υπαρχουν αλλου επιλογες περα απο τις κλασικες για να ψαξει καποιος αυτοκινητα σε πολυ χαμηλες τιμες? Οι καλυτερες πιθανοτητες ειναι να πας σε ιδιωτη και να ελπιζεις για το καλυτερο. Δεν νομιζω οτι κατω απο 1.000€ θα βρεις αυτοκινητο χωρις τεραστια προβληματα,ιδανικα θα πρεπει να περασεις τις 2.000€ Τωρα απο ΟΔΔΥ εχεις μια πιθανοτητα να βρεις κατι πολυ φτηνο,αλλα ειναι τελειως λοταρια η φαση,το κανεις μονο όντας συνειδητοποιημενος οτι μπορει τελικα να πεταξεις λεφτα.
topaz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Φίλε το να πάρεις ένα αμάξι με 400€ είναι εύκολο, στο car μόνο έχει καμιά 200+. Το θέμα είναι να φτάσεις (σε εισαγωγικά) και στο σπίτι σου μετά την αγορά. Οπότε κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, και προσπάθησε να μαζέψεις κάποια λεφτά παραπάνω για να πάρεις κάτι πιο αξιοπρεπές. Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία, πίσω στο 2004 ήμουν στην ίδια λογική με σένα, δλδ ήθελα να πάρω ένα αμάξι με τα απολύτως ελάχιστα χρήματα. Εκείνη την εποχή βρήκα από μάντρα ένα Citroen ZX 1.4 το οποίο δεν είχε κάν υδραυλικό τιμόνι και άφθονα χτυπήματακια γύρω - γύρω. Κόστος 850€. Το πήρα με την λογική "να μην ρίξω δεκάρα" και έτσι έκανα. Το αμάξι το κράτησα 4 χρόνια και άλλαξα ένα ιμάντα δυναμό και μια μπαταρία, και κάνα λάστιχο - δεν θυμάμαι ακριβώς. Στο τέλος το αμάξι έβγαλε φλάτζα κεφαλής οπότε και το πήρε ο Αριστίδης Νεονάκης. Λοιπόν στο λέω μπέσα και σταράτα, ήμουν τυχερός. Θα μπορούσε να ήμουν άτυχος και να μην έκανα το γύρω του τετραγώνου. Απ εκεί και πέρα, σε συμβουλεύω να αυξήσεις το κεφάλαιο σου, για να γλυτώσεις τις μεγάλες σαβούρες και να πας σε κάτι που έχει ελπίδα να σε βγάλει μια 5ετία. Φυσικά μην περιμένεις να βρεις κάτι αστέρι. Αυτό καλό θα ήταν να το ξεχάσεις. Ή αν θες, αν το βρεις, παίξε και ένα Τζοκερ καλού κακού. Τώρα, αν θέλεις να πιστεύεις σε ΟΔΔΥ, και σε άλλα urban myths, είναι δικαίωμα σου. Θα πρότεινα να μην αφιερώσεις πολύ χρόνο σε αυτά. Αν είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει... π.χ. σε φίλη μου η πεθαρά της άλλαξε αμάξι και το παλιό της το χάρισε. Ένα Golf 2003 πιο χαρτί και πένα δε γίνεται. Αμα σε θέλει... 😁😁 1
sonikk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, GeorgeKatz είπε Εγώ να προτείνω το παζάρι του Σχιστού (Αττικής), όπου αν είσαι τακτικός και καταλάβεις πώς παιζει το σύστημα, ίσως τσιμπίσεις κάποια ευκαιρία. πώς παιζεται εκει το συστημα αν επιτρεπεται? σε ευχαριστω για την πληροφορια.εχω παει καποιες φορες.καποιοι ειναι ιδιωτες αλλοι ειναι μαντραδες και το παιζουν ιδιωτες.αυτο καταλαβα απο τις λιγες φορες που ειχα παει.αν εχεις καποια αλλη πληροφορια δεκτη. ευχαριστω και τους υπολοιπους που μου απαντησαν.ακομη και αυτους που κοροιδευουν και τρολαρουν.ευχομαι να μην βρεθουν σε καποια ατυχια στην ζωη τους με σοβαρα θεματα υγειας.
Aias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 5:33 ΠΜ, sonikk είπε Οπως εχω αναγραψει και στον τιτλο του νηματος ενδιαφερομαι για αγορα αυτοκινητου σε τιμη εξευτελιστικη. εχω δει αυτοκινητα απο οδδυ πχ μοντελα του 2005 στα 400 ευρω πληρως λειτουργικα.σαν τιμη εκκινησης δηλαδη.βεβαια εκει ισως πανε κορακια,μαντραδες και καθε λογης εμποροι και τα χτυπανε και αντε να τους κοντραρεις.ασε που εχουν και τα μεσα και τους γνωστους εκει μεσα.ετσι πιστευω.δεν εχω εμπειρια απλα οτι ακουω δεξια και αριστερα.επισης εκει δεν βρισκεις και αυτο που περιπου ψαχνεις.ειναι οτι εχει μεινει. Που αλλου πιστευετε θα μπορουσα να ψαξω για αγορα αυτοκινητου σε πολυ χαμηλη τιμη? δηλαδη εναλλακτικες λυσεις? Καποτε ψαχνομουν στα κατασχεμενα απο τραπεζες αλλα δεν εβγαλα ακρη.και οι πληροφοριες που μου εδιναν μεσα απο την τραπεζα ηταν μπερδεμενες. Υπαρχουν αλλου επιλογες περα απο τις κλασικες για να ψαξει καποιος αυτοκινητα σε πολυ χαμηλες τιμες? οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη. Καποιοι βγαζουν λεφτα με αυτα ,αν εχεις καποιον γνωστο που δουλευει σε καμια αντιπροσωπια η σε συνεργειο και παει καποιος να σπρωξει κανα αμαξι εκει και σε ενημερωσει η καποια αμαξια που ειναι απο lease αλλα μην περιμενεις 400 και 500 ευρω
vagos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Αυτος εδω υποστηριζει οτι δινει αυτοκινητο με service και γραπτη εγγυηση https://www.car.gr/23336254-suzuki-baleno-glx-a-c Δεν ξερω αν ισχυει ή αν ειναι παπατζα,αλλα θελω να δειξω οτι η τιμη εναρξης για αυτοκινητο που κινειται ειναι τα 1.000 ευρω, στα 400 ευρω ειναι αυτοκινητα που προοριζονται για ανταλλακτικα
pollop Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 5:18 ΜΜ, Loinen είπε Mε 400 ευρω βρισκεις σουπερ σπορ αυτοκινητο πληρως λειτουργικο και χωρις να σε ζητησει πολλα. Ορεξη να συναρμολογεις να εχεις και τα υπολοιπα λυνονται. Ρε συ αυτο εχει 419 ευρω, οχι 400 που ειναι το μπάτζετ😂😂 1
tigergreg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Κι ομως καποιο σουργελακι μπορει να βρεθει στα 400-500 ευρω που να μπορει εστω για λιγο να κανει την δουλεια του. https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&price-from=>400&price-to=<500&significant_damage=f
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα