Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, manzana είπε

Εμεις κοιταμε για αγορα πλυντηριου και ψυγειου (πανω καταψυξη/κατω συντηρηση) και για φουρνακι χωρις εστιες απο πανω για μικροψησιματα για να μην αναβει ολος ο φουρνος.

Για ψυγειο λεμε για hitachi, εχουμε ακουσει πολυ καλα λογια ή εναλλακτικα lg. (Το τωρινο μας ψυγειο ειναι αμερικανικο και δουλευε απο το 1993 μεχρι προσφατα σα σκυλι)

Για πλυντηριο ειχαμε candy (κι αυτο απο το 1993 σκυλι) και λεμε να παραμεινουμε στην ιδια μαρκα ή παλι σε lg.

Πώς το βλεπετε? Κινουμαστε σωστα οσων αφορα τις μαρκες?

Επισης για φουρνακι τι να προτιμησουμε. Ειδε η μανα στα vicko ενα φουρνακι, αλλα δεν ξερω τιποτα για την εταιρια, ουτε καν ποιος της παρασκευαζει τις συσκευες και στο ιντερνετ δεν βρισκω καμοα σχετικη πληροφορια

lG / samsung  και λοιπές μάρκες που δεν έχουν ιστορία σε λευκές συσκευές , δεν θα σου πρότεινα. Καλύτερα να πάρεις κάποια μάρκα που έφτιαχνε πάντα λευκές συσκευές, με όσο το δυνατόν λιγότερα ηλεκτρονικά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

lG / samsung  και λοιπές μάρκες που δεν έχουν ιστορία σε λευκές συσκευές , δεν θα σου πρότεινα. Καλύτερα να πάρεις κάποια μάρκα που έφτιαχνε πάντα λευκές συσκευές, με όσο το δυνατόν λιγότερα ηλεκτρονικά

LG είναι καλή εταιρεία μην την υποτιμάτε! Samsung επίσης καλή αλλά δεν είναι καλή η ποιότητα των πλαστικών

Ωστόσο δεν έχω ακούσει από κάνεναν γνωστό καλή κριτική για τα πλυντήρια ρούχων της bosch αντίθετα της LG τα καλύτερά!

Δημοσ.

Για την lg κυρίως εδω μεσα στο φορουμ σε αλλα τοπικ εχω δει να λενε τα καλυτερα για τα πλυντηρια, γι'αυτο το σκεφτομαι, για τα ψυγεια της ομως δεν εχω δει κατι.

Για την candy επειδη το προηγουμενο πλυντηριο βγηκε σκυλι λεγαμε μηπως να παραμεναμε στην ιδια εταιρια, σιγουρα εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τη δεκαετια του '90 αλλα και παλι το σκεφτεσαι οταν εχεις μεινει ευχαριστημενος.

Για τη hitachi παλι δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο.

Για το φασον της vicko δεν ξερει κανεις?

Σε bosch/siemens οσους γνωστους εχω που πηραν δεν εχει μεινει κανενας ευχαριστημενος, σε 3-5 χρονια ολοι επρεπε να αλλαξουν συσκευη

Η Πιτσος ενω ξερω πως ειναι το ιδιο εργοστασιο, εχουμε κουζινα αγορασμενη προ 10ετιας και δεν εχουμε κανενα παραπονο, τωρα δεν ξερω αν παρολο που ειναι το ιδιο εργοστασιο εχουν αλλες προδιαγραφες ως μαρκες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manzana είπε

Για την lg κυρίως εδω μεσα στο φορουμ σε αλλα τοπικ εχω δει να λενε τα καλυτερα για τα πλυντηρια, γι'αυτο το σκεφτομαι, για τα ψυγεια της ομως δεν εχω δει κατι.

Για την candy επειδη το προηγουμενο πλυντηριο βγηκε σκυλι λεγαμε μηπως να παραμεναμε στην ιδια εταιρια, σιγουρα εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τη δεκαετια του '90 αλλα και παλι το σκεφτεσαι οταν εχεις μεινει ευχαριστημενος.

Για τη hitachi παλι δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο.

Για το φασον της vicko δεν ξερει κανεις?

Σε bosch/siemens οσους γνωστους εχω που πηραν δεν εχει μεινει κανενας ευχαριστημενος, σε 3-5 χρονια ολοι επρεπε να αλλαξουν συσκευη

Η Πιτσος ενω ξερω πως ειναι το ιδιο εργοστασιο, εχουμε κουζινα αγορασμενη προ 10ετιας και δεν εχουμε κανενα παραπονο, τωρα δεν ξερω αν παρολο που ειναι το ιδιο εργοστασιο εχουν αλλες προδιαγραφες ως μαρκες

Εγώ έχω ψυγείο LG μικρό 10 χρόνια και έχει βγεί σκυλί (στην αποθήκη ως αναπληρωματικό). Όταν φτάσει η ώρα (που δεν την βλέπω) να πάρω πλυντήριο θα πάρω LG γιατί για τα πλυντήρια της Bosch/Siemens έχω ακούσει τα χειρότερα! Αν και μάλλον υπάρχει πιθανότητα να αγοράσω καθώς το ariston είναι μόλις 5kg και δεν βολεύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πρόσφατα ψυγειοκαταψύκτη, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμμάτων κάπου 1240Ε. Μάρκες, whirlpool, indesit, bosch, gorenje (το ψυγείο). Τα πήρα όλα από το apothema. 

Για κλιματιστικό θα έπαιρνα τοyotomi. 

Όλες οι μικρές οικιακές συσκευές που έχω είναι bosch και έχουν άριστη ποιότητα.

Επεξ/σία από aizensama24
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...