Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά όταν κάτι για 2-3 συνεχόμενους μήνες βρίσκεται εκεί η τιμή του νομίζω δεν θεωρείτε προσφορά αλλά κανονική τιμή.

Καλά τα κουπόνια αλλά να φιλτράρουμε και τι θεωρείτε προσφορά και τι όχι.

Φιλικά πάντα γιατί έρχονται και χωρίς λόγο ειδοποιήσεις συνέχεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Billator είπε

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά όταν κάτι για 2-3 συνεχόμενους μήνες βρίσκεται εκεί η τιμή του νομίζω δεν θεωρείτε προσφορά αλλά κανονική τιμή.

Δεν το γνώριζα, μιας δεν υπάρχει πουθενά γράφημα τιμής. Την είχαν ανεβάσει στο hotukdeals και φαινόταν καλή η τιμή της οπότε είπα να την βάλω και εδώ. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Billator είπε

ελα ντε, ελα ντε.....ειμαι περίεργος να δω πόσοι χρήστες θα απενεργοποιήσουν τη συνδρομή στην ενότητα "Πρόσφορες" και θα είναι αίτια αυτό....

Επεξ/σία από handsomegamer
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, handsomegamer είπε

ελα ντε, ελα ντε.....ειμαι περίεργος να δω πόσοι χρήστες θα απενεργοποιήσουν τη συνδρομή στην ενότητα "Πρόσφορες" και θα είναι αίτια αυτό....

ειναι κολπο, για να προλαβαινουμε εμεις τις καλές προσφορες :P

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

ειναι κολπο, για να προλαβαινουμε εμεις τις καλές προσφορες :P

Με ένα 50αρικο σε γράφω στα underground newsletter των Κινέζων. Θα λαμβάνεις πρώτος τις  Κινέζο "προσφορες" 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Billator είπε

Σε πιο μαγαζί υπάρχει σε αυτή την τιμή για 2-3 μήνες; Μήπως εννοείς ότι υπήρχε πάλι κουπόνι για λίγες μέρες πριν από 3 μήνες;

5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Αυτη εδω δεν ηταν καλυτερη και γυρω στα ιδια χρηματα;

Ναι αλλά αν έχει λήξει η προσφορά τότε η JV63 που στην πράξη έχει μικρές διαφορές είναι η καλύτερη επαναφορτιζόμενη σκούπα που μπορεί να πάρει κάποιος σήμερα με αυτά τα χρήματα. Στο skroutz μία αντίστοιχη από οποιαδήποτε μάρκα έχει 60 ευρώ παραπάνω.

Εγώ δεν καταλαβαίνω όλες τις άλλες δήθεν προσφορές με τη σαβούρα των 10 ετών που ξεπουλάνε τα διάφορα μαγαζιά ή τα φασόν κινέζικα που δίνουν με δήθεν 50% οι ελληνικές εταιρείες. Αυτές οι σκούπες έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο και ο μόνος τρόπος να τις βρεις σε λογική τιμή είναι να παρακολουθείς τα κουπόνια οπότε την θεωρώ πολύ καλή προσφορά.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Banggood έχει πέσει στα 154.57€ με τον κωδικό BGPUV63 και αποστολή από Τσεχία αλλά δε ξέρω αν χρειάζεται καινούριο thread επειδή είναι από διαφορετικές σελίδες. 

https://www.banggood.com/JIMMY-JV63-Handheld-Cordless-Portable-Vacuum-Cleaner-130AW-20000Pa-Suction-Anti-winding-Hair-60-Minutes-Run-Time-Carpet-Dust-Collector-p-1656374.html

Επεξ/σία από neosstoforum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...