Προς το περιεχόμενο

Κεραίες vodafone!!!


MaDaAmAx1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα αρκετά χρόνο με το σήμα της vodoafone  στο σπίτι μου. Δεν πιάνει σήμα, όχι μόνο το δικό μου και άλλα κινητά που έχουμε μέσα στο σπίτι. Ένας γνωστός μου είπε ότι υπάρχουν κάτι κεραίες που δίνουν φουλ σήμα στο κινητό μέσα στο σπίτι. Μήπως ξέρετε τι κεραίες είναι αυτές; και πόσο στοιχίζουν; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασε αυτή η εφαρμογή δεν κάνει απολύτως τίποτα, μου κάνει το κινητό ότι θέλει και δεν λειτουργεί σε μένα. Και στα άλλα κινήτα το έχουμε δοκιμάσει σπίτι, τίποτα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς το Vodafone full σήμα. Όταν είχα ρωτήσει για μένα, η συσκευή δεν πωλούνταν, παρά μόνο παρεχόταν σε συνδρομητές συμβολαίου. 

Μόνος τρόπος, να βρεις κάποιον που την πουλάει και να την περάσει στο όνομά σου (έχει διαδικασία και μέσω της Vodafone). 

Νομίζω και το wifi calling θέλει σετάρισμα από την Vodafone όπως και το να είσαι χωρίς σήμα στην κινητή (αν θυμάμαι καλά) για να δουλέψει. Αλλιώς στέλνει τα πάντα μέσω κινητής και όχι μέσω WiFi. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιεις το wifi calling απο το app της vodafone  (αυτο που βαζεις μοναδες , βλεπεις υπολοιπα , κλπ). Εφοσον γινει η ενεργοποιηση , ενεργοποιεις και την αντιστοιχη ρυθμιση στο κινητο. Οταν ανιχνευσει χαμηλο σημα (1-2 παυλες) ενεργοποιειται αυτοματα και βγαζει σχετικο εικονιδιο πανω στην μπαρα. (πολυ ενεργοποιηση επεσε :) )

Εφυγα απο την wind που ειχα φουλ σημα αλλα χρεωσεις ο,τι ναναι , πηγα vodafone , εχει χεστει να δινει λεπτα ομιλιας , sms , gbytes και δεν εχω σημα. Data ουτε για πλακα , στην καλυτερη κανα EDGE! Ουτε στο σπιτι μου , ουτε σε ακτινα 1-2 χιλιομετρων που τσεκαρα.Αν παω πιο "βορεια" προς ενα λοφο που εχουμε εδω περα (Αττικη - Ιλιον) , πιανω καμπανα σημα , 4G+ και δεν συμμαζευεται.Μαλλον εχει εκει κοντα κεραια , ενω γυρω απο το σπιτι μου , τιποτα.

To wifi calling δουλευει κανονικα και κανει δουλεια. Και δεν μιλαω μεσω της wifi calling εφαρμογης της vodafone , αλλα αν το υποστηριζει το κινητο σου , μεσω της αντιστοιχης ρυθμισης αυτου. Για την wifi calling εφαμοργη της δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά πήρα την εξυπηρέτηση πελατών της vodafone, μου δώσανε κάποιες οδηγίες σχετικά με την εφαρμογή vodafone wifi calling, και φαίνεται προς το παρόν να λειτουργεί!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες απαντήσεις σας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...