rafinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, έχω το εξής θέμα. Με τα εργαλεία τύπου speedtest και fast.com μετράω την ταχύτητά μου και είναι περίπου 5Mbps (μέσα στο router είναι πάνω από 6). Από όσο ξέρω αυτή η ταχύτητα είναι ικανή να δείξει 720p βίντεο online. Όταν πάω να δω βίντεο στο youtube ζορίζεται αλλά καμιά φορά παίζει και 1080p. Αυτό συμβαίνει στα κανονικά βίντεο. Όταν πάω να δω livestream στο youtube τότε σπάνια θα παίξει 720p, ενώ γενικότερα μου δείχνει 480p. Στο twitch.tv από την άλλη τις περισσότερες φορές δεν μπορώ δω ούτε 480p, το ίδιο και στο facebook. Κοιτώντας το task manager βλέπω πως το δίκτυο χρησιμοποιεί 1-1.5Mbps εκείνη την ώρα (που αν υπολογίσεις και το traffic του δικτύου από μόνο του αυτό μειώνεται). Υπάρχει τρόπος να το φορσάρω να τραβάει όση ταχύτητα πρέπει να τραβήξει για να μου δείχνει τα streams ή αυτό οφείλεται σε κόφτη που έχει βάλει ο πάροχος και όπως φαίνεται τσάμπα πληρώνουμε; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα